Ļaundares horoskops

Ļaundares horoskops
Runā, ka katrā sievietē ir kaut kas no raganas. Tomēr viņas visas tik jauki smaida un ir pašas laipnības. Kā lai zina, kura ir patiesa un no kuras labāk piesargāties?

Auni
Tā vien šķiet, ka laikā kad tika dalīts ļaunums un viltība, Aunu jaunkundzes būs stāvējušas pašā rindas galā. Par neražu sev un veiksmi apkārtējiem, ugunīgajām Aunu sievietēm bieži pietrūkst arī noturības. Un tādēļ, salīdzinot Aunu sievietes ar citu horoskopa zīmju sievietēm, jāatzīst, ka no šo sieviešu nelietībām ir visvienkāršāk izvairīties. Tomēr, ja Aunu sieviete izlems rīkoties tieši un atklāti, tad gan to upurim par saviem grēkiem nāksies samaksāt pēc pilnas programmas.

Vērši

Vēršu dāmu nelietība slēpjas pēkšņumā. Vēršu jaunkundzes un kundzes visiem spēkiem cenšas būt labas meitenes, un viņām tas izdodas. Tās ir gudras un stipras, un varbūt tieši tādēļ apkārtējie bieži uzraušas uz to stiprajiem kakliem un jūtās tur kā mājās. Un Vēršu dāmas tos klusējot stiepj. Bet tad kādā jaukā dienā, tās pēkšņi izlemj, ka viņām pietiek, un tad lai glābjas kas var. Tie, kas no Vēršu dāmām ir cietuši, vēl ilgi nevar to pārdzīvot un saprast, par ko tiem tā tika. Viss taču bija kārtībā, vai tad ne?

Dvīņi
Lai cik dīvaini arī tas nebūtu, Dvīņu sieviešu nelietība ir tajā, ka tās nekad nekādu ļaundarību neplāno. Viņuprāt, mazās riebeklībās nav nekāda ļaunuma. Bet, ja tu Dvīņu dāmu pieķersi kādā patiesi tumšā nodomā, viņa tev acīs skatīdamās pateiks, ka pie vainas nebūt nav viņa. Vai arī pilnīgi nevainīgā balstiņā stāstīs, ka tas galīgi nebija ļauni domāts, tā vienkārši gadījās.

Vēži
Vēžu dāmas ir slavenas ar savām manipulatora spējām. Parasti Vēžu kundzes un jaunkundzes reti, kad tur aizdomās par kādu ļaundarību. Tā tas ir tādēļ, ka tās patiesi mīl savus tuviniekus, bet svešinieki tās neinteresē un tādēļ nav jēgas pret tiem kaut ko perināt. Vēžu sievietes visu labāko atdos saviem mīļajiem. Ja Vēžu sieviete ir izlēmusi ar tevi saistīt savu likteni, tad vari būt drošs, ka tu no viņas nekur neliksies un viņa tev kļūs par otro māti. Bet kuram gan celsies roka apvainot tādu svētu sievieti? Viņa taču ir tik daudz darījusi tavā labā! Tā tu līdz mūža galam arī nodancosi zem viņas stabules. Pie mājīga ģimenes pavarda un vienlaicīgi zem tupeles.

Lauvas
Lauvas izceļas ar godīgo nelietību. Tajās nav vēlmes kādu pazemot un arī svešas ciešanas tām nekādu dižo baudu nesagādā. Atriebība pēc viņu domām ir tik zems līmenis, ka tu vari būt pilnīgi drošs, ka viņas līdz tam nekad nenolaidīsies. Karaliskās Lauvu meitenes grib tikai vienu – pacelt savu troni vēl mazliet augstāk. Tādēļ Lauvu dāmas mēdz izmantot šādu shēmu: ievilina savā tuvumā kādu perspektīvu upuri un tad, kad tas kaut ko sasniedz, fiksi, fiksi pieraksta viņa sasniegumus sev. Un tu pat nevari pateikt, ka tas ir nepelnīti. Un tieši šajā apstāklī, tad arī slēpjas Lauvu meiteņu nelietība.

Jaunavas
Jaunavu dāmas ir lieliskas shēmotājas. To spožajos prātos glabājas daudzi jo daudzi scenāriji, pēc kuriem, viņuprāt, ir jādzīvo tām apkārt esošajiem cilvēkiem. Tās tos meistarīgi vada un nemanāmi priecājas par savu darbību rezultātu. Tos cilvēkus, kas Jaunavu spēli saprot, Jaunavas uzskata par nederīgiem un tie ātri vien tiek novākti no laukuma. Tomēr tas nenotiek bieži, jo Jaunavu nav tik viegli atkost. Daļēji arī tāpēc, ka Jaunava to nedara izdevīguma, bet gan baudas dēļ. Nu vienkārši patīk viņai tās lellītes raustīt.

Svari
Svaru lēdijas galīgi nav nekādas ļaundares. Pilnīgi un nemaz. Tās ir pārāk cēlas un pārāk empātiskas. Svaru dāmas vienmēr nostāda sevi sava upura vietā un izbauda visu sajūtu gammu, sākot no aizvainojuma un beidzot ar nožēlu pret sevi. Un tad izlemj, ka tas viss tomēr ir pārāk nežēlīgi. Ja Svaru sieviete tomēr izšķiras par kādu nelietību, tad tā ir visai nekaitīga un bērnišķīga. Nu galīgi ne tādas kādas mēdz sastrādāt Skorpionu meitieši.

Skorpioni
Nelietība ir Skorpionu dāmu dzīvesveids. Viltīgas manipulācijas, smalki izdomāti plāni un perfekti izplānoti gājieni. Tā viņām neskaitās nelietība, tas tām ir tikai veids, kā viņas atslābinās. Tas, kurš uzķersies uz Skorpiona jaunkundzes āķīša, karāsies, tur līdz savai pēdējai stundiņai. Domā, ka tas pats briesmīgākais? Nebūt ne! Visbriesmīgākais ir pāriet Skorpiona madāmai ceļu. Šajā gadījumā tās nelietība pieaug līdz milzīgiem apmēriem. Un neceri uz žēlsirdību – tās pavisam noteikti nebūs.

Strēlnieki
Strēlnieku dāmu nelietībai parasti ir tīri teorētisks raksturs. Ja tās izlemj kādam ieriebt, tās vispirms pastāstīs par to draugiem, tad izstrādās atriebības plānu un sāks apdomāt, kā tā to izbaudīs. Un tas pa lielam tad arī būs viss. Strēlnieku meitenes pie tā parasti apstājas, jo pēkšņi saprot, ka tas ir zemiski un ka viņai vispār ir slinkums ar to krāmēties. Problēma ir tajā, ka daudzi Strēlnieces draugi to nesaprot un visā nopietnībā iziet uz kara takas. Bet tā jau ir vesela armija. Un tāpēc jāatzīst, ka tās pāri darītājam nav lielu cerību uz glābiņu.

Mežāzis
Mežāžu amazoņu nelietība parasti ir negaidīta. Neviens no viņas neko tādu negaida. Viņai arī parasti nav laika tādām muļķībām. Un vispār, ja tic viņas vārdiem, tad viņai tā nelietība ir sanākusi pati no sevis. Toties mīlestībā ar viņu reti kura var sacensties. Ja Mežāža jaunkundze(vai kundze) ir iedomājusies, ka viņai ir vajadzīgs tieši tas vīrietis, tad viņa ātri sastādīs tādu biznesa plānu, kas tai to noteikti ļaus iegūt. Un, kad tas nelaimīgais sapratīs, ka bez viņas vairāk nevar, tā projektu ātri slēgs. Lūk, neesot rentabls – neatmaksājoties.

Ūdensvīrs
Ūdensvīru lēdija ir pati labsirdība un vieglums. Šķiet, ka viņa nekad neapvainojas, ka viņu nekas neaizskar un ka viņa nevienam nevēl ļaunu. Tomēr patiesībā viņa visu atceras. VISU! Tikai Ūdensvīra jaunkundze ir smalki jūtoša būtne, kas prot izvēlēties īsto brīdi. Uzmetīs tevi tā, ka maz neliksies. Tad naivi pamirkšķinās actiņas un pajautās: “Nu kas tur tāds? Par ko ir cepiens?”

Zivis
Mīlīgās Zivtiņas ir pašas viltīgākās un nelietīgākās no visām. Īsti ļaunie ģēniji. Visas multeņu ļaundares nervozi pīpē maliņā. Tā tas ir galvenokārt tāpēc, ka Zivtiņas ir vienlīdz mīļas gan pret tiem, kurus patiesi mīl, gan tiem kurus tās ir nolēmušas izbarot lauvām. Turklāt tās nekad nedos pamatu kaut kādām aizdomām. Viņa vienkārši nopīs tādu intrigu tīklu, ka tās upurim radīsies vēlme aizbēgt uz vistālāko pasaules malu. Jo tas vienā jaukā brīdī būs sapratis, ka visapkārt tam ir tikai vieni ienaidnieki un ka visi to neieredz. Tikai viena pati Zivtiņa, tāda laba un mīļa…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 + 16 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.