Kā pēc strīda salabt ar dažādām horoskopa zīmēm

Kā pēc strīda salabt ar dažādām horoskopa zīmēm
Diemžēl, bet mūsu dzīve nav iedomājama bez strīdiem. Strīdi notiek, un varbūt pat biežāk nekā mums gribētos. Tomēr pēc strīdiem nāk arī salabšana, bet tas ne vienmēr ir vienkārši. Uzzini kā astroloģija var tev palīdzēt salabt ar dažādiem cilvēkiem, vadoties pēc to horoskopa zīmes.

Auni
Ugunīgajiem Auniem piekāpšanās nedodas viegli. Tāpēc izvēlies piemērotu garastāvokli un pirmais uzsāc sarunu. Turklāt pat ja tev strīdā ir bijusi 100% taisnība, par pārmetumiem labāk uzreiz aizmirst. Auni arī paši visu labi saprot un nožēlo savu uzvedību, Auniem vienkārši ir vajadzīgs laiks.

Vērši
Uzreiz jāsaka, ka ar Vērsi nevajadzētu mēģināt skaidrot attiecības pa telefonu, Vēršiem labāk patīk tieša saskare. Vislabāk būs, ja noorganizēsi jums abiem kopējas pusdienas. Ļoti svarīgi ir arī, lai Vērsis saprot, ka tu patiesi nožēlo izdarīto un/vai pateikto. Tāpat nevajadzētu arī pievērsties konflikta analizēšanai. Attiecībās ar Vērsi būs vislabāk, ja jūs vienkārši pāršķirsiet jaunu lappusi un uzsāksiet dialogu no jauna.

Dvīņi
Ja tev nav izdevies izvairīties no strīda ar Dvīni, tad pacenties kādu laiku nogaidīt un tikai tad turpināt dialogu. Ņemot vērā Dvīņu mainīgo dabu, ir visai iespējams, ka pēc kaut kāda laika Dvīnis savus uzskatus būs mainījis, bet tas nozīmē, ka pastāv iespēja, ka ar viņu būs iespējams vienoties. Un atšķirībā no Vēršiem, Dvīņiem personīga tikšanās nav tik svarīga, var pilnīgi pietikt ar sarunu pa telefonu.

Vēži
Ja jūti, ka Vēzis kaut ko nepasaka līdz galam vai ja tevi pārņem aizdomas, ka esi Vēzi kaut kādā veidā aizskāris, tad labāk uzreiz visu noskaidro. Vēži ir spēcīgi saistīti ar pagātni, īpaši ar tās patīkamajiem momentiem. Tev tikai būs jāatgādina, cik jūs kādreiz bijāt laimīgi kopā un Vēža sirds noteikti atmaigs. Piemēram, tu vari izveidot foto kolāžu ar jūsu kopīgajiem laimīgajiem brīžiem un novietot to redzamā vietā.

Lauvas
Ja esi sastrīdējies ar Lauvu, tad ar salabšanu labāk neievilkt. Labs solis pretim izlīgšanai, būs jebkura no tevis nākusi laipnība. Uzaicini Lauvu uz kino, uz kādas izstādes atklāšanu, uz ballīti ar draugiem vai uz kādu smalkāku pasākumu. Tad pacentieties uzreiz salikt visus punktus uz “i” un noteikti atvainoties. Atvainošanās ir ļoti svarīga.

Jaunavas
Ļauj Jaunavai mierīgi apdomāt radušos situāciju, izanalizēt visas jūsu attiecību nianses un novērtēt perspektīvas. Parasti Jaunavas cenšas pirmās spert soli pretim izlīgšanai. Bet gadījumā ja tu pats gribi izlīgt, tad vislabāk to būtu darīt uzreiz, kamēr Jaunava nav izdomājusi jaunus iemeslus par ko atvainoties.

Svari
Svaru gadījumā ar salabšanu labāk neievilkt. Salabstot nevajadzētu aizrauties ar strīda apspriešanu, un noteikti nevajadzētu uzsvērt Svaru vājības un vispār sist pa to vājajām vietām. Pietiks ja vienkārši pateiksi, ka nožēlo notikušo. Ja gribi būt pilnīgi drošs par izlīgšanu, tad ir vērts atcerēties, ka Svari nav vienaldzīgi pret dāvanām un ziediem.

Skorpioni
Sākumā tev noteikti vajadzētu dot Skorpionam laiku, lai tas nomierinās, un tikai tad sākt rīkoties. Uzlabot starp jums valdošo atmosfēru var tikai kopīgas enerģiskas nodarbes, piemēram, sports. Uzaicini Skorpionu uz kopīgu izbraucienu ar velosipēdiem un tā laikā cenšaties salabt. Ja vēlies labi sadzīvot ar Skorpionu, pieņem viņu tāds kāds tas ir – tas arī ir viss noslēpums.

Strēlnieki
Viena no Strēlnieku pozitīvajām īpašībām ir to salīdzinoši ātrā “atdzišana” Ja vēlies salabt ar Strēlnieku – vienkārši sper pirmo soli. Izplāno garu pastaigu un pēc kopīgām filozofiskām sarunām izdzeriet kādu tasīti tējas, un izlīgšana tev būs garantēta.

Mežāži
Ja vēlies izlabot attiecības ar Mežāzi, necenties līst tā prātā un dvēselē, tā vietā dod tam laiku padomāt un izprast situāciju. Tad neuzbāzīgi palūdz tam palīdzēt tev darbā. Turklāt tava iniciatīva nedrīkst būt pārāk atklāta. Kad vēlies izlīgt ar Mežāzi tev ir vismaz jāizliekas, ka kaut daļēji, bet tomēr viņam piekrīti. Ļauj viņam noprast, ka esi izdarījis secinājumus un ka nākotnē tu pacentīsies no šādām situācijām izvairīties.

Ūdensvīrs
Labākais veids kā atrisināt konfliktu ar Ūdensvīru, būs vienkārša nogaidīšana un atgriešanās pie nepabeigtās sarunas, bet jau mierīgā gaisotnē. Nāksies arī aizmirst par aizvainojumu, pat tad ja vainīgais bija Ūdensvīrs. Tāpat nedrīkst arī aizmirst, ka sarunās ar Ūdensvīru ir jābūt salīdzinoši uzmanīgam ar vārdiem un izteicieniem, lai nejauši to neaizskartu aiz kādas sāpīgas vietas. Un, ja tu zini, ka ar kaut ko esi Ūdensvīru aizskāris, tad noteikti tam atvainojies, pretējā gadījumā tu vari iedzīvoties jaunā ienaidniekā.

Zivis
Labākais veids, lai salīgtu mieru ar Zivīm, būs nevis vārdi, bet gan darbi. Nevajag teikt, ka tu nožēlo izdarīto vai ka vēlies kaut ko labot. Nodemonstrē to ar darbiem – pārsteidz Zivi ar savu rīcību, piemēram, palūdz piedošanu publiski.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

10 + 10 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.