Kā dusmojas dažādas horoskopa zīmes

Kā dusmojas dažādas horoskopa zīmes
Laiku pa laikam dusmoties iznāk pilnīgi visiem. Turklāt šo dusmu iemesls nav tik būtisks kā tas, kādas ir to sekas. Uzzini kā dusmojas dažādas horoskopa zīmes!

Auni
Naida brīdī Auni var būt pat bīstami. Kad tie ir dusmojas tie skaļi kliedz, piecērt kāju un vicina dūres. Nav šaubu, ka tas ir ļoti iespaidīgs šovs, tomēr vērot to ir labāk no attāluma. Par laimi, Aunu dusmas parasti ātri izgaist.

Vērši
Vērši parasti netaisa lielu traci, bet, ja tu to kārtīgi nokaitināsi, tad tas dusmosies ilgi. Turklāt kad Vērsis ir nokaitināts tad, tas šķiļ zibeņus uz pilnīgi visiem, kas trāpās tā ceļā. Un šādos brīžos Vērsi, ir gandrīz neiespējami apstādināt.

Dvīņi
Kad Dvīņi niknojas tie var tikai pateikt kaut ko ļoti aizvainojošu vai kaut kam iespert, tomēr Dvīņi stundām nebļaustīsies un nevicinās dūres. Pāris reižu nobrēks kaut ko indīgu un aizvērsies. Dvīņi arī salīdzinoši viegli nomierinās.

Vēži
Vēži dusmojas sevī. Ja Vēža dusmu iemesls nav cilvēks, tad vispār ir grūti saprast, ka Vēzis par kaut ko dusmojas. Vēzis nosarks un piepūtīsies, bet pēc tam atgriezīsies savā parastajā stāvoklī. Ja Vēzi nokaitinās cilvēks, tad tas vienkārši šim cilvēkam sāks atriebties. Vēzis nekad nelamāsies un nemēģinās savu pāridarītāju iekaustīt.

Lauvas
Reizēm Lauvas dusmojas tāpat vien. Tās rūc un visiem atgādina, ka tās ir karaliskas būtnes. Lauvas dusmojas tad, kad kaut kas notiek ne tā kā tās ir gribējušas, un tātad salīdzinoši bieži. Labākais veids, kā nomierināt Lauvu, ir atzīt savu kļūdu un palūgt piedošanu.

Jaunavas
Jaunavas dusmojoties, mēdz ņurdēt. Ja nokaitināsi Jaunavu pa īstam, tad var gadīties, ka tavs nedzīvais ķermenis tiks atrasts kaut kur netālu no tavām mājām. Šādi Jaunava brīdina citus, lai nevienam neienāk prātā to vēl kādreiz nokaitināt. Kad Jaunavas ir niknas tur neko nevar padarīt, tās pilnībā atdod sevi dusmām un lamājas uz visiem izņemot sevi.

Svari
Svari ir diplomātiski, un arī dusmojoties tie cenšas savas emocijas paturēt sevī. Tie var apspriest savas izjūtas ar tuviniekiem, bet arī tikai galējos gadījumos. Kopumā jāatzīst, ka Svaru zīmē dzimušie sevi vienmēr pilnībā kontrolē.

Skorpioni
Skorpioni niknojas sevī, vienlaikus izjūtot veselu emociju vētru. Tā dusmu rašanās vaininieku parasti gaida baisa nākotne un nebeidzama atriebība. Tomēr lai no šī lāsta atbrīvotos, parasti pietiek ar patiesu atvainošanos.

Strēlnieki
Dusmu brīžos Strēlnieki saka to, ko domā. Tie nekausies, tie vienkārši pateiks acīs visu, ko tie par savu oponentu domā. Jāatzīmē, ka Strēlnieki vispār ne īpaši kontrolē savas emocijas.

Mežāži
Kad Mežāži dusmojas, tie sarīko īstu histēriju un uzsāk attiecību skaidrošanu. Tas ir samērā aizraujoši, tomēr neizrādi to Mežāzim jo citādi pastāv iespēja, ka tas var palaist rokas. Eksistē arī Mežāžu tips, kas dusmojas flegmatiski un ar cieņu.

Ūdensvīri
Ūdensvīra dusmas ir vērtīgas jo tās tos provocē uz pašanalīzi un dziļām pārdomām. Tie ieiet sevī un tik ātri no turienes neatgriežas.

Zivis
Kad dusmojas Zivis, tās rada veselu emociju jūru. No sākuma tās uzsilst, tad sāk vārīties un galu galā uzsprāgst. Turklāt tas izpaužas visdažādākajos veidos, jo Zivju emocionālo dabu nav iespējams ar prātu izprast.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.