Horoskopa zīmes un to enerģētika

Horoskopa zīmes un to enerģētika
Ir 12 horoskopa zīmes, un katrai no tām ir savi plusi un mīnusi, bet kur ir plusi un mīnusi, tur noteikti ir arī enerģija. Dažreiz labāka, dažreiz sliktāka, bet vienmēr dažāda un neatkārojama. Vēlies uzzināt kāda ir tavējā?

Uguns stihija
Uguns zīmju pārstāvji atšķiras ar savu impulsivitāti un maksimāli aktīvu enerģētiku. Tie ir aktīvi, kaislīgi un biežāk nekā citas zīmes nokļūst sabiedrības uzmanības centrā. Šīs trīs zīmes vieno arī kopēja tieksme pēc līderības.

Auni
Auni neapšaubāmi ir visaktīvākā no visām trim uguns stihijas zīmēm. Aunu enerģētika ir gandrīz neizsmeļama un nav šaubu, ka Auni ir dzimuši, lai būtu līderi.

Lauvas
Maigāki nekā Auni un atšķiras ar spēcīgāk izteiktu metodiskumu. Lauvas vada Saule un jau tradicionāli tiek uzskatīts, ka viena no Lauvu uzticamākajām pavadonēm ir veiksme.

Strēlnieki
Strēlnieku enerģētika nav patstāvīga: tie var negaidot uzliesmot, un tika pat pēkšņi atdzist. Tomēr Strēlnieki vienmēr trāpa precīzi mērķī.

Zemes stihija
Enerģētikas ziņā zemes zīmes piekāpjas uguns zīmēm. Tomēr zemes zīmes to kompensē ar neatlaidību. Visu, ko tās vēlas, tās sasniedz pamazām. Tas gan reizēm liek šos cilvēkus uzskatīt par spītniekiem, bet tur pie vainas ir to stabilā un sabalansētā enerģētika.

Vērši
Vērši spēcīgāk nekā citi piesaista labklājību un stabilitāti. Reizēm tiem piemīt arī visai sprādzienbīstams raksturs. Galvenais Vēršu spēks slēpjas to stabilitātē un uzticamībā.

Jaunavas

Jaunavu enerģija ir koncentrēta uz sasniegumiem. Jaunavas ir tālredzīgas, kompetentas, uzticīgas, stabilas un spējīgas uz ziedošanos. Jaunavas ir arī taisnīgas un ļoti strādīgas.

Mežāži
No visām zemes zīmēm tieši Mežāžiem piemīt visspēcīgāk izteiktās līdera īpašības, kaut reizēm tas var nozīmēt arī slēptu līderību. Mežāži ir perfekcionisti kas neapstājas kamēr to mērķis nav sasniegts. Reizēm vienīgā lieta, kas Mežāžiem pietrūkst, ir kāds mazumiņš veiksmes.

Gaisa stihija
Var teikt, ka šīs stihijas pārstāvji simbolizē prātu un intelektu. Daudzējādā ziņā nepatstāvīgi un netverami. Šo zīmju galvenais virziens ir idejas, diplomātija un novatorisms.

Dvīņi
Zīme kas vienmēr pārsteidz ar savām garīgajām spējām un spēju veikt vairākus darbus vienlaicīgi. Esot šo cilvēku tuvumā, bieži rodas sajūta, ka esi kopā nevis ar vienu, bet vairākiem cilvēkiem.

Svari
Skaistums un saprāts kas papildināts ar artistiskumu. Svari labāk nekā citas zīmes prot būt bezkaislīgi un novērtēt situāciju maksimāli pilnīgi. Nu vismaz līdz tam brīdim, kamēr netiek aizskartas, to jūtas.

Ūdensvīri
Ūdensvīriem piemīt ļoti nestandarta domāšana pateicoties, kurai tie bieži kļūst par par progresa virzītājspēku. To nepraktiskums reizēm tiešām var kaitināt tomēr par ievērojamu daļu pasaules jaunievedumu mums ir jāpateicas tieši Ūdensvīriem.

Ūdens stihija
Šo stihiju pārstāvošās zīmes ir ļoti jūtīgas, un tās lieliski orientējas cilvēku jūtu un emociju pasaulē. Tās spēj pielāgoties sarežģītām situācijām, lieliski izjūt apkārtējo cilvēku enerģētiku un atšķiras ar spēcīgi izteiktu empātiju. Tas tām palīdz labvēlīgi noskaņot pret sevi cilvēkus un ja vajag tad arī iedzelt visjutīgākajā vietā.

Vēži
Vēžu enerģētika ir virzīta uz aizsardzību. Šī aizsardzība darbojas patstāvīgi un primāri tā aizsargā pašu Vēzi, tomēr ekstrēmos gadījumos tā visai efektīvi spēj aizsargāt arī Vēža tuviniekus.

Skorpioni
Viskareivīgākā no visām ūdens zīmēm, turklāt arī pilnīgi nevadāma zīme. Visa Skorpiona enerģija ir virzīta uz iznīcību. Skorpioni arī prot lieliski maskēt savus nodomus, bet tas Skorpionu var padarīt par bīstamu ienaidnieku.

Zivis
Mēdz uzskatīt, ka šīs zīmes pārstāvjiem mēdz piemist nosliece uz pārdabisko. Zivis labāk nekā citi saplūst ar radušos situāciju vai apstākļiem un tās ļoti dziļi izjūt citu cilvēku jūtu pasauli. Arī Zivju empātija ir ļoti dziļa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seventeen − 16 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.