Dzīves jēgas horoskops

Dzīves jēgas horoskops
Agrāk vai vēlāk, bet mēs visi reiz sākam domāt par to, kāda tad īsti ir mūsu dzīves jēga. Vieni to meklējot apceļo pusi pasaules, otri to cenšas atrast pie gudriem un apgarotiem skolotājiem, bet vēl trešie paļaujas uz savu intuīciju un sirdi. Katrs to meklē savādāk, bet ne visi to tiešām atrod. Droši vien nebūs tāda cilvēka, kas nevēlētos kaut nelielu norādi par to, kur tad īsti šo savu dzīves jēgu meklēt, un iespējams, ka šādu norādi mums var dot astroloģija.

Auni
Reizēm Auni visu mūžu neatlaidīgi un spītīgi cenšas atrast dzīves jēgu, bet tā arī nekad to neatrod. Patiesībā jau atrod un visai ātri, tikai paši to neievēro. Sasnieguši vienu mērķi, tie tūlīt pat uzstāda sev nākamo. Auniem vissvarīgākais ir to darbs, darbība un savas neaizvietojamības izjušana. Ja Aunam šīs lietas atņemtu, tas noteikti tā dēļ kļūtu pavisam nelaimīgs. Tādēļ, lai Auns būtu laimīgs tam ir ļoti nepieciešama patstāvīga aktivitāte un kustība.

Vērši
Apzinīgie Vērši var aptvert savas dzīves jēgu vēl pat visai agrā vecumā. Šajā zīmē dzimušajiem bieži nākas izšķirties starp karjeru un ģimeni. Un šī izvēle Vēršiem tiešām ir ļoti grūta un sarežģīta, jo tiem pirmajā vietā ir gan karjera, gan arī ģimene. Vērši gan tiecas realizēties savā karjerā, gan pavadīt pēc iespējas vairāk laika kopā ar ģimeni. Vēršu atslēgas uz to dzīves jēgu ir darbs, ģimene un finansiāla labklājība.

Dvīņi
Dvīņi ir mainīgas būtnes un dzīves laikā to prioritātes mainās neskaitāmas reizes. Tomēr patiesi laimīgi Dvīņi ir tikai tad, kad tiem līdzās ir to tuvinieki, draugi un domubiedri. Dvīņi arī nespēj iedomāties savu dzīvi bez palīdzības citiem. Tie uzskata, ka to pienākums ir palīdzēt visiem, kam vien šī palīdzība ir nepieciešama. Pirmajā vietā Dvīņiem ir harmoniskas attiecības ar apkārtējiem, bet otrā vietā profesionālā darbība un nauda.

Vēži
Emocionālie un viegli ievainojamie Vēži visvairāk novērtē ģimenes pavardu un māju komfortu. Nav šaubu, ka Vēži ir arī talantīgi un spēj īgi izveidot veiksmīgu karjeru, tomēr Vēžu mērķis nav liela nauda un sasniegumi. Vēžiem svarīgāk ir atrasties harmoniskā vidē un gūt atbalstu no tās. Tie izdarīs pilnīgi visu, lai tikai to ģimenes locekļi būtu laimīgi. Un tajā tad arī slēpjas, Vēžu dzīves jēga.

Lauvas
Dedzīgo Lauvu prioritātes tiek izkārtotas aptuveni šādā secībā: 1 – pašrealizācija un atzinība, 2 – brīvība, 3 – ģimene un bērni. Daudzu Lauvu dzīves jēga slēpjas patstāvīgā jaunu zināšanu, jaunu ceļu un jaunu iespēju meklējumos. Tie sevi nespēj iedomāties bez iespējas rīkoties, tā kā tie paši vēlas. Tomēr Lauvas spēj piekāpties saviem principiem un ierobežot savu brīvību bērnu dēļ. Dzimtas turpināšana ir katras Lauvas svētākais pienākums.

Jaunavas
Jaunavas vienmēr tiecas pēc ideāla. Tajā slēpjas visa to eksistences jēga. Tās patiesi vēlas, lai tām visapkārt viss būtu racionāli un nevainojami. Tomēr visai drīz Jaunavas saprot, ka sasniegt absolūtu pilnību nav iespējams un tas tām liek vilties. Jaunavām pirmajā vietā ir darbs un pienākuma apziņa, bet viss pārējais var arī pagaidīt.

Svari
Mūžīgie taisnības cīnītāji. Nereti liktenis tiem liek vilties dzīvē un apkārtējos, tomēr Svari nav tie, kas ļausies ilgstošām skumjām. Svaru dzīves prioritātes ir optimisms, gudrība, ticība sev un draugu atbalsts. Tas tiem palīdz ātri atgūties un ar jauniem spēkiem mesties dzīves patieso vērtību aizsardzībā.

Skorpioni

Skorpioniem ir mērķis, kuram tie seko un Skorpioni jau nu noteikti nebūs tie, kas nodzīvos savu dzīvi veltīgi. Skorpiona ierastais ceļš ir caur ērkšķiem uz zvaigznēm, to pirmajā vietā ir mērķis, bet otrajā nauda un ģimene.

Strēlnieki
Strēlnieki var nodzīvot savu dzīvi un tā arī nesaprast, kas tiem ir vissvarīgākais. Visticamāk ka tur pie vainas ir to patstāvīgā dzīves mērķu un darbības sfēru maiņa. Strēlnieki bieži nezina, ko tie patiesībā no dzīves vēlas un tādēļ dzīvo tā, kā tiem tas šajā konkrētajā brīdī sanāk. Kaut iespējams, ka tieši tāda tad arī ir Strēlnieku dzīves jēga – nodzīvot dzīvi tā, lai ir ko pastāstīt mazbērniem.

Mežāži
Mežāžu galvenais mērķis ir panākt augstu stāvokli sabiedrībā. Viss pārējais Mežāžiem nav tik būtisks. Mežāži jau no pašas bērnības sapņo par slavu, otrajā vietā tiem ir nauda un tikai trešajā vietā Mežāžiem ir ģimene. Tomēr viss nav tika kategoriski kā pirmajā brīdī šķiet un reizēm savu tuvinieku dēļ Mežāži var attiekties no savām prioritātēm. Tomēr Mežāžu pamata dzīves jēga ir slava, gods, cieņa un finansiāla labklājība.

Ūdensvīri
Ūdensvīri dzīves laikā var viegli mainīt gan savas dzīves mērķus, gan principus. Tikai dažas lietas Ūdensvīra dzīvē paliek nemainīga un šīs lietas ir sevis meklējumi, tieksme pēc pašrealizācijas, attiecības ar draugiem, cīņa par brīvību un taisnību, un tikai tad seko ģimene un nauda.

Zivis
Zivīm vissvarīgākais ir to apkārtesošie cilvēki. Tām ir ļoti svarīgs tuvinieku, draugu un domubiedru atbalsts. Vientuļas Zivis ir ļoti, ļoti nelaimīgi cilvēki. Zivis nekādā gadījumā nedrīkst zaudēt tām blakus esošos cilvēkus. Zivju dzīves jēga ir miers virs zemes, harmonija un mīlestība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

14 + eighteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.