Kā uzvedās dažādas horoskopa zīmes, kad to mīlestība izgaist

Kā uzvedās dažādas horoskopa zīmes, kad to mīlestība izgaist
Mums tas var patikt un var nepatikt, bet ir skaidrs, ka mīlestība ne vienmēr ir mūžīga. Uzzini, kā uzvedīsies tavs mīļotais vai mīļotā  tad, kad tā mīlestība sāks izgaist!

Auni
Šajā zīmē dzimušie neprot pārliecinoši melot, un viss, ko šis cilvēks jūt, ir redzams kā uz delnas. Ja Auns ir iemīlējies to ir grūti nepamanīt, jo viņš darīs visu, lai to parādītu. Un arī otrādi, ja cilvēks to vairs neinteresē, tad diez vai tas no Auna dzirdēs kaut vienu patīkamu vārdu.

Vērši
Iemīlējies Vērsis apbērs tevi ar ziediem, dāvanām un citiem negaidītiem pārsteigumiem. Tiklīdz kā šādu patīkamu momentu kļūst mazāk – zini, ka tev ir iemesls sākt uztraukties. Jūs joprojām varat kopā iet uz restorāniem, bet tu vienalga pamanīsi, ka Vērša acis vairs nemirdz kā agrāk un arī atrast kopīgas sarunu tēmas kļūst aizvien grūtāk. Vērši aiziet pamazām, šādi cenšoties sagādāt pēc iespējas mazāk sāpju.

Dvīņi
Neskatoties uz to ka Dvīņiem ir milzums draugu, tu viņam biji kas ļoti īpašs. Un tad pēkšņi tas mainījās. Dvīņiem piemīt spožs intelekts, un tie spēj runāt par jebkuru tēmu, bet ja kaisle Dvīnī ir izdzisusi, zini, ka tās ir beigas. Ja Dvīnis vairs nevēlas pavadīt ar tevi kopā laiku un visiem spēkiem cenšas atrast iemeslu, lai dotos prom, tad zini, ka visticamāk tur vairs nekas nav glābjams.

Vēži
Izvilkt patiesību no Vēža ir ļoti grūti, pat tad ja jums ir tuvas attiecības. Viss ir labi tik ilgi, kamēr tie smejas, daudz runā un tiecas pēc romantikas. Tiklīdz kā tas pagaist un romantikas vietā parādās neapmierinātība un strīdi, ir skaidrs, ka Vēža mīlestība ir pagaisusi.

Lauvas
Lauvas ir slavenas ar savu augstsirdību. Pat ja to interese ir zudusi, tie vienalga sagādās tev pārsteigumus, kaut arī ne tik nozīmīgus kā agrāk. Tomēr ir jāatceras, ka Lauvas mīl patiesību un galu galā tie paši centīsies tev izstāstīt, ka to jūtas vairs nav tādas kā agrāk. Turklāt ļoti maigi un delikāti.

Jaunavas
Ja Jaunavas ir zaudējušas interesi par partneri, tad pirmā zīme, kas par to liecina, ir to mūžīgi sliktā pašsajūta. Jaunavas var atteikties no tikšanās, pamatojot to ar galvassāpēm vai citām veselības problēmām. Jebkurā gadījumā tas pārvērtīsies par bezgalīgu, izdomātu attaisnojumu parādi un visticamāk, ka drīz vien tev tas būs līdz kaklam.

Svari
Svariem ir ļoti grūti atzīties, ka to mīlestība ir zudusi. Un, esot kopā ar Svariem, ir viegli nepamanīt, ka kaut kas vairs nav labi. Viss būs tāpat kā agrāk, tikai kļūs vairāk komplimentu, apskāvienu un skūpstu. Svari šādi centīsies noslēpt patiesību, nu vismaz līdz brīdim kamēr tu to pieķersi ar citu cilvēku.

Skorpioni
Vienmēr atceries, ka ar Skorpionu ir ļoti jāuzmanās. Ja tā jūtas pret tevi būs to pametušas, tad zini, ka viņš noteikti pacentīsies tajā vainot tevi. Kamēr vien Skorpions ir iemīlējies, tam tā jūtu un rūpju izrādīšanā neeksistē nekādu robežu. Tomēr tiklīdz kā tā jūtas būs zudušas, tu to noteikti pamanīsi, jo tā humora sajūta kļūs ļoti nesaudzīga, un it īpaši attiecībā pret tevi.

Strēlnieki
Nu ko lai saka, Strēlnieki neprot turēt mēli aiz zobiem un tādēļ pastāv visai niecīga iespēja, ka Strēlnieks mēģinās savu jūtu zudumu no tevis noslēpt. Nav tā ka Strēlnieks gribētu tev sagādāt sāpes, vienkārši Strēlnieki ir ļoti godīgi. Iespējams, ka šī atzīšanās nebūs no tām taktiskākajām, toties tā noteikti būs patiesa.

Mežāži
Šai zīmei piemīt ļoti spēcīga pienākuma apziņa un tas attiecas arī uz to partneri. Mežāži ir ļoti ieturēti un savas jūtas izrāda visai mēreni, tomēr iemīlēšanās posma cenšas vairāk būt kopā ar savu mīļoto. Tu sapratīsi, ka kaut kas nav kārtībā, kad Mežāzis vairāk strādās, nekā būs ar tevi. Mežāži gan ir ļoti uzticīga un strādīga zīme, un tādēļ tā paaugstinātais strādīgums var nozīmēt arī tikai to, ka tā pirmais jūtu reibonis ir pagājis un ka tas ir atgriezies savā normālajā ritmā.

Ūdensvīri
Ūdensvīri mīl romantiku, un tie arī nebaidās savas jūtas izrādīt. Tomēr ja Ūdensvīrs izlems ar tevi draudzēties, tad uzreiz vari aizmirst par attiecībām. Ūdensvīrs uztvers tevi, kā draugu un šo robežu visticamāk vairs nekad nepārkāps. Ūdensvīri nemīl scēnas un tādēļ centīsies pazust klusu. Aizies tad, kad partnera nebūs mājās, nomainīs telefona numuru un ignorēs jebkurus centienus ar to sazināties. Kad viņš uzskatīs, ka pārdzīvojumu laiks ir garām, tad pats ar savu bijušo sazināsies un pārbaudīs, vai ar to viss ir kārtībā. Un tad starp bijušajiem partneriem var izveidoties arī patiesa draudzība.

Zivis
Zivis par savu jūtu zudumu jutīsies vainīgas un tad lai to noslēptu pat centīsies veltīt tev vairāk laika. Protams, agrāk vai vēlāk, bet pienāks brīdis kad patiesība atklāsies. Šķiroties Zivis var arī censties saglabāt nelielu iespēju vēlāk atgriezties atpakaļ. Zivīm vispār piemīt nosliece atgriezties pie saviem bijušajiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

19 + 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.