Kā izvēlēties profesiju ar numeroloģijas palīdzību

Kā izvēlēties profesiju ar numeroloģijas palīdzību
Tūlīt beigsi skolu, bet joprojām nespēj izlemt par ko vēlies kļūt? Varbūt neesi pārliecināts par savu esošo profesiju? Tad šis raksts ir tieši tev! Skat, ko par cilvēkiem un tiem piemērotākajām profesijām var pastāstīt numeroloģija!

Kā izvēlēties profesiju ar numeroloģijas palīdzību

Vispirms tev no sava dzimšanas datuma ir jāizrēķina tavs Dzīves ceļa skaitlis un šo skaitli iegūst sekojoši:

Sākumā uzraksti savu dzimšanas datumu.
Piemēram, 21.05.1981.

Tagad saskaiti šos skaitļus:
Dzimšanas diena: 21 = 2 + 1 = 3
Dzimšanas mēnesis: 05 = 0 + 5 = 5
Dzimšanas gads: 1981 = 1 + 9 + 8 + 1 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1

Un tad visi skaitļi jāsaskaita kopā līdz tiek iegūts viencipara skaitlis no 1 līdz 9:

1. 21.05.1981 = (2 + 1) + (0 + 5) + ( 1 + 9 + 8 + 1) = 3 + 5 + 1= 9

Rezultāts: 9. Tavs Dzīves ceļa skaitlis ir 9

Atceries, ka rezultātā noteikti jāsanāk viencipara skaitlim un skaitļi jāsaskaita tik ilgi, kamēr sanāk viencipara skaitlis.
Piemērs: 10 = 1 + 0 = 1

Numeroloģijā ar katru skaitli no 1 līdz 9 ir saistītas noteiktas cilvēka īpašības un grupas ar piemērotākajām profesijām. Un lūk, arī pašas profesijas!

Skaitlis 1
Dažāda ranga vadītāji. Radoši cilvēki. Organizatori. Būs piemērots aktīvs, kustīgs un daudzveidīgs darbs, kurā ātri ir redzams rezultāts. Darbs kur var parādīt savu izlēmību, atbildību un kur var ieviest jaunas idejas un pieejas.
Profesijas: Baņķieri, menedžeri, sekretāri, ārsti, ierēdņi, sabiedriskie darbinieki, juvelieri, mākslinieki, artisti.
Mērķis: Vēlēšanās atrast un realizēt sevi.

Skaitlis 2
Profesijas, kas saistītas ar palīdzību un rūpēm par citiem. Piemērots darbs sociālajās un apkalpošanas sfērās, kurās jāstrādā ar cilvēkiem.
Profesijas: Mediķi, sociālie darbinieki, mākslinieki, ceļotāji, filozofi, apkalpojošā sfēra, mājsaimnieces, fermeri, aktieri.
Mērķis: Jūtu un fantāziju attīstība. Vēlēšanās būt mīlētiem un populāriem.

Skaitlis 3
Medicīna, tehniskās profesijas, prasme rīkoties patstāvīgi. Derēs jebkurš darbs, kurā ir nepieciešama garīga piepūle un izdoma.
Profesijas: Menedžeri, militāristi, muitnieki, ķirurgi, sportisti, dažādi speciālisti, uzņēmēji, glābēji, sacīkšu braucēji, žurnālisti, IT administratori.
Mērķis: Virzīt visus savus spēkus un enerģiju savai realizācijai un palīdzēt cilvēkiem, kuriem nepieciešama aizsardzība un palīdzība.

Skaitlis 4
Jebkura profesija, kurā nepieciešama uzmanība pret detaļām, kaut kā materiāla ražošana un darbs kas saistīts ar apsardzi un kontroli.
Profesijas: Analītiķi, žurnālisti, skolotāji, administratori, pārdevēji, dziednieki, informācijas dienestu darbinieki, tirdzniecības pārstāvji, ārsti, celtnieki.
Mērķis: Informācijas vākšana, analizēšana, zināšanu un informācijas nodošana. Jaunu zināšanu un jaunu ceļu meklēšana.

Skaitlis 5
Profesijas, kas saistītas ar starptautisku informācijas apmaiņu, komandējumiem. Darbs, kurā var parādīt sevi un savas organizatora spējas.
Profesijas: Juristi, reklāmas aģenti, finansisti, valsts ierēdņi, psihologi, rakstnieki, gidi, tulkotāji, zinātnieki, skolotāji, uzņēmēji, menedžeri.
Mērķis: Alkas pēc patiesības un augstāku zināšanu meklējumi.

Skaitlis 6
Visas mākslas sfēras, profesijas, kurās nepieciešama saziņa ar cilvēkiem. Darbs kas saistīts ar dažādām mācību iestādēm, sabiedriskajām organizācijām un medicīnu.
Profesijas: Kosmetologi, dizaineri, diplomāti. Advokāti, ārsti, restorānu turētāji, fotogrāfi, banku darbinieki, muzikanti, mākslinieki rakstnieki, artisti, juvelieri.
Mērķis: Nest un saglabāt skaisto, mākslu un harmoniju.

Skaitlis 7
Visi atbildīgie amati un darbs sabiedriskajā sfērā. Profesijas kas prasa koncentrēšanos, pacietību un lielu izturību.
Profesijas: Konsultanti, stilisti, mākleri, celtnieki, juristi, psihologi, pārdevēji, banku darbinieki, fermeri, ogļrači, administratori, policisti, ārsti, vēsturnieki, ierēdņi, dizaineri.
Mērķis: Personības attīstība ar mērķi iegūt patstāvību un neatkarību, prasme atpazīt patiesību.

Skaitlis 8
Profesijas, kurās nepieciešamas radošās spējas un izdoma. Piemīt talants strādāt jebkurā sfērā, bet īpaši biznesa un finanšu sfērā.
Profesijas: Mārketings, finansisti, izgudrotāji, atomenerģijas speciālisti, sociālie darbinieki, šoferi, mehāniķi, inženieri, skolotāji, dejotāji, mediķi, reklāmas sfēra.
Mērķis: Demokrātija, brīvība un cilvēktiesību ievērošana.

Skaitlis 9
Jebkura sfēra, kurā nepieciešama intuīcija un iztēle. Darbs, kurā ir iespēja nodemonstrēt savas spējas un zināšanas. Kā arī profesijas, kurās var dalīties ar zināšanām un izmantot tās apkārtējo labā.
Profesijas: Farmaceiti, ķīmiķi, muzikanti, dzejnieki, aktieri, dziednieki, naftas ieguves sfēra, jūrnieki, privātdetektīvi, sociāli darbinieki, psihologi, juristi.
Mērķis: Patiesa garīguma iemantošana un sava “ES” pārvarēšana.

Lasi arī Kādas ir dažādu horoskopa zīmju piemērotākās profesijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.