Draudzības horoskops

Draudzības horoskops
Draudzība ir apbrīnojam lieta. Draugi ir cilvēki, kuri tevi pieņem tādu, kāds tu esi, tie pavada ar tevi savu laiku, turklāt jums kopā ir jautri. Nelaime ir tikai tāda, ka šādus draugus nav nemaz tik viegli iegūt. Uzzini ar kurām horoskopa zīmēm tev var izveidoties vislabākā draudzība un atvieglo sev draugu meklēšanas procesu!

Auni
Auni visbiežāk draudzējas ar Dvīņiem, Ūdensvīriem, Lauvām un Strēlniekiem. Šī zīme pieder uguns stihijai, bet tas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvjiem piemīt spēcīgi izteiktas līdera īpašības. Auni viegli uzliesmo un viegli apvainojas, bet tas var atstāt iespaidu arī uz draudzību.
Kopumā Auni vienmēr savus draugus atbalsta. Tiesa, reizēm tie var izdarīt nepareizu izvēli un izvēlēties virzīties nevis uz garīgo, bet gan uz materiālo pusi.

Vērši
Vēršu draugu lokā parasti ir Zivis, Vēži, Jaunavas un Mežāži. Šī ir zodiakālā horoskopa otrā zīme un to vada Zeme, un, pateicoties tam, Vēršiem ir labi attīstītas organizatoriskās spējas. Vērši neatdala draugus no ģimenes un pret visiem izturas vienādi labi. Pie Vērša vienmēr var griezties pēc padoma vai palīdzības. Un, ja tie ar kādu ir patiesi draugi, tad Vērsis šim draugam neko nežēlos.

Dvīņi
Draudzējas ar Auniem, Lauvām, Svariem un Ūdensvīriem. Dvīņiem ir labas komunikācijas prasmes un draudzīgs raksturs. Parasti Dvīņiem ir daudz draugu un paziņu. Dvīņi ir labi klausītāji, tie ir elastīgi saziņā un spēj uztvert pilnīgi dažādus cilvēkus. Tomēr visvairāk Dvīņi novērtē intelektu.

Vēži
Vēžu labākie draugi parasti ir Vērši, Jaunavas, Skorpioni un Zivis. Kā Ūdens stihijas zīme, Vēzis ir salīdzinoši noslēgts un ar noslieci uz refleksiju. Vēži var atbalstīt savus esošos draugus, bet iegūt jaunus draugus un paziņas tiem ir diezgan grūti. Ja vien tu nepievilsi Vēža uzticību, tad viņš vienmēr būs uzticīgs draugs. Vēžiem ļoti patīk risināt savu draugu problēmas, un tie pat uzskata to par savu morālo pienākumu.

Lauvas
Lauvu draugu vidū visbiežāk ir sastopami Dvīņi, Svari, Auni un Strēlnieki. Lauvas pieder uguns stihijai, un tādēļ tā ir samērā agresīva zīme. Lauvām piemīt labas organizatora spējas un tās tiecas būt absolūti līderi pilnīgi visā. Un tomēr Lauvām nav vienkārši ar kādu sadraudzēties, pat neskatoties uz to, ka tās mīl uzmanību. Lauvas ir ļoti jūtīgas un baidās pielaist cilvēkus sev pārāk tuvu. Lauvas ļoti cītīgi izvēlas cilvēkus un pat ar tiem ko izvēlēsies vienmēr centīsies būt galvenās.

Jaunavas
Jaunavas biežāk draudzējas ar Vēžiem, Skorpioniem, Vēršiem un Mežāžiem. Jaunavas ir tipiskas zemes stihijas pārstāves. Jaunavas ir nedaudz noslēpumainas un tām piemīt stratēģiski nozīmīgas īpašības. Tās nav īpaši pārliecinātas par sevi, un tām piemīt dabiska kautrība. Bieži Jaunavām nav viegli sadraudzēties ar citiem cilvēkiem. Tomēr ja Jaunava sāk ar kādu draudzēties, tad vari nešaubīties, ka grūtā situācijā tā dos ļoti vērtīgu un labu padomu. Nedrīkst aizmirst arī to, ka Jaunavas ir ļoti uzticami cilvēki.

Svari
Svari draudzējas ar Lauvām, Strēlniekiem, Dvīņiem un Ūdensvīriem. Svari pēc sava rakstura ir ideālisti. Tie nevēlas būt absolūti līderi tomēr tie tiecas uz pilnīgu savas dzīves kontroli. Svari ir gaisa zīme un kā visas gaisa zīmes piesaista cilvēkus. Svari ir profesionāļi tajā, kas attiecas uz citu cilvēku konsultēšanu un tie jebkurā situācijā ātri atrod visus tās plusus un mīnusus. Svari nepanes vientulību un patstāvīgi meklē kontaktus ar citiem cilvēkiem.

Skorpioni
Skorpioni viegli atrod kopēju valodu ar Jaunavām, Mežāžiem, Vēžiem un Zivīm. Skorpioni pieder tai cilvēku kategorijai, kuri izvēlas saglabāt noslēpumainību. Parasti Skorpioniem nav daudz draugu un draudzības jautājumos tie mēdz būt visai gudri. Tomēr ar Skorpioniem ir jāuzmanās, jo pilnīgi pietiek ar vienu neapdomātu soli, lai tu no Skorpiona drauga pārvērstos par tā ienaidnieku. Ja draudzībā netrūkst rūpes, cieņas un uzticības, tad šāda draudzība ar Skorpionu var ilgt gadiem.

Strēlnieki
Strēlniekiem vislabākās draudzības veidojas ar Svariem, Ūdensvīriem, Auniem un Lauvām. Šai uguns zīmei piemīt lieliskas komunikācijas spējas un tie arī ir labi draugi. Strēlnieki ir atvērti un labprāt bauda piedzīvojumus kopā ar saviem draugiem. Ar Strēlniekiem ir viegli draudzēties, jo tie ir apburoši un nekad neuzstāda savus noteikumus. Draudzības jautājumos Strēlnieki ir ļoti drosmīgi un izlēmīgi.

Mežāži
Mežāži draudzējas ar Skorpioniem, Zivīm, Vēršiem un Jaunavām. Mežāži ir zemes zīme un tiem piemīt līdera īpašības, kuras tie parasti izvēlas slēpt. Pret draugiem Mežāži ir ļoti lojāli un vienmēr ir gatavi par tiem parūpēties. Mežāži dod priekšroku stabilām un ilgstošām draudzībām. Mežāžu vēlmē palīdzēt nav slēptu motīvu un to tie dara ar vislabākajiem nodomiem.

Ūdensvīri
Šī gaisa stihijas zīme parasti draudzējas ar Strēlniekiem, Auniem, Dvīņiem un Svariem. Ūdensvīriem ir daudz draugu un ne vienmēr tiem izdodas ar tiem visiem uzturēt stabilas attiecības. Tā rezultātā Ūdensvīriem reti izveido ciešākas draudzības saites. Ūdensvīram ir brīvs gars un tie arī nemīl, ja kāds tiem uzspiež savu viedokli, un arī tie paši neuzspiež savu viedokli citiem. Vienīgais, kas varētu veicināt stiprākas draudzības ar Ūdensvīru veidošanos, ir intelekts.

Zivis
Zivju labāko draugu vidū ir Mežāži, Vērši, Vēži un Skorpioni. Saziņā ar šo ūdens stihijas zīmi ļoti palīdz radošs prāts un labas komunikācijas prasmes. Pēc savas dabas Zivis ir salīdzinoši noslēgti cilvēki, bet vienlaicīgi arī atsaucīgi un dāsni draugi. Zivis prot klausīties un analizēt. Draudzībā Zivis ir ļoti uzticamas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fourteen − 6 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.