3 visnelaimīgākās horoskopa zīmes

3 visnelaimīgākās horoskopa zīmes
Pat neskatoties uz mums visapkārt esošo pavasari, ziedošajiem dārziem, smaržojošo gaisu un paaugstinātu iemīlējušos cilvēku skaitu, starp mums joprojām ir daudz nelaimīgo. Un kas to lai zina, varbūt tas vienkārši ir ierakstīts šo cilvēku zvaigznēs. Uzzini kuras ir trīs visnelaimīgākās horoskopa zīmes!

Jaunavas
Šī ir diezgan saspringta un koncentrēta horoskopa zīme kurai galīgi nenāktu par ļaunu nedaudz atslābināties, atmest savu nervozitāti un atbrīvoties no pašrocīgi uzkrautās atbildības nastas. Ja nebūtu Jaunavu smagā rakstura, tad tās būtu pat visai laimīgi cilvēki. Ļoti bieži Jaunavas pašas izvēlas sev upura vai mocekļa lomu un tad visu atlikušos dzīvi nes šo savu krustu. Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Jaunavām tiešām veiksme smaida reti, un tāpēc viss tas, ko tās savā dzīvē iegūst un sasniedz, ir smaga un neatlaidīga darba rezultāts.

Vēži
Arī Vēžu zīmē dzimušie sevi par laimīgiem cilvēkiem dēvē visai reti. Un tik tiešām, Vēžiem bieži vien mēdz būt dažādas, ar to šaubām un aizdomīgumu saistītas psiholoģiskas problēmas. Vēži bieži šaubās par sevi, saviem spēkiem, iespējām un pat par savu ārieni. Turklāt Vēžu zīmē dzimušie bieži ļaujas dažādiem kaitīgiem ieradumiem, no kuriem tiem ir diezgan grūti atbrīvoties. To maigais raksturs neļauj tiem vadīt cilvēkus, un tāpēc visbiežāk savas darba dienas Vēži pavada padoto lomā, bet tas neapšaubāmi atstāj iespaidu uz to pašapziņu un padara tos vēl nelaimīgākus. Arī ģimenes dzīvē Vēži visbiežāk spēlē otro vijoli un tas, protams, arī nevairo to dzīvesprieku.

Zivis
Kādā aptaujā, kurā tika aptaujāti vairāk nekā 10000 cilvēku un tieši Zivs zīmē dzimušie bij tie cilvēki, kas sevi visretāk uzskatīja par laimīgiem. Lielākā daļa Zivs zīmē dzimušo ir intraverti un sevī iedziļinājušies cilvēki. Bieži vien to pašanalīze pārvēršas par paškritiku un sevis šaustīšanu un tā pamatā, protams, ir neticība sev un saviem spēkiem. Zivīm ir ļoti vajadzīgs cilvēks, kas būtu tām blakus un kurš tās uzmundrinātu, vadītu, dotu padomus un visādos veidos tām palīdzētu. Ja Zivs zīmē dzimušajam šāds cilvēks ir, tad tas viegli pārvēršas no nelaimīga par pat ļoti laimīgu cilvēku. Bieži tām pietrūkst arī apkārtējo izpratnes, jo Zivis bieži domā pārāk piezemēti, bet tas tām traucē atrast radniecīgu dvēseli. Un tādēļ Zivis bieži vien paliek vienas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fifteen + 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.