Ko nemēdz piedot dažādas horoskopa zīmes

Ko nemēdz piedot dažādas horoskopa zīmes
Ikvienam no mums ir savi vājie punkti, kuru aizskaršanu mēs uztveram ļoti sāpīgi un to nekad nepiedodam. Ne vienmēr gan šīs vājās vietas ir viegli pamanīt un tādēļ reizēm sanāk kādu aizvainot to pilnīgi negribot. Lasi ko nemēdz piedot dažādas horoskopa zīmes un nepieļauj kļūdas nākotnē!

Auni
Šīs horoskopa zīmes pārstāvji tev nekad nepiedos, ja traucēsi tiem virzīties uz priekšu. Un ņemot vērā to ka Aunam jēdziens “uz priekšu” ir salīdzinoši elastīgs tad būs labāk ja tu pilnībā izvairīsies no kaut kādu savu ieteikumu vai instrukciju došanas, jo lai nu ko, bet vadīt Auns lieliski prot arī pats.

Vērši
Vērsis tev nepiedos, ja tu atņemsi viņam tos labumus, kurus viņš sev pats ir radījis. Un ņemot vērā to ka savu rezultātu sasniegšanai tie strādā ilgi un cītīgi, liekot ķieģeļi pie ķieģeļa tad arī šo labumu Vērsim ir pietiekoši daudz. Turklāt tie nav tikai materiāli labumi. Tāpēc ja tu izdomāsi nocelt Vērsim tā lielo mīlestību, tad ņem vērā ka pēc tam tev Vērša žēlastību neredzēt kā savas ausis.

Dvīņi
Dvīnis tev nepiedos pat visniecīgāko mēģinājumu ierobežot to cilvēku loku, ar kuriem tas mēdz kontaktēties. Dvīņiem arī nepatīk, ja tos pārtrauc un ja tu to sāksi darīt pietiekoši bieži, tad tu mierīgi vari kļūt par Dvīņa lielāko ienaidnieku.

Vēži
Vēži nekad nepiedos ja tu neaicināts sāksi līst to iekšējā pasaulē. Īpaši būtiski tas ir tāpēc ka ja jūs būsiet pietiekoši tuvi, pienākot īstajam brīdim, Vēzis tev atvērsies pats. Bet tajā brīdī, kad Vēzis tev atvērsies, uzklausi to ļoti uzmanīgi, jo pretējā gadījumā tu riskē kļūt par tā ienaidnieku.

Lauvas
Lauvas nekad tev nepiedos, ja tu tās neapbrīnosi. Lavām to nopelnu un panākumu atzīšana ir svarīgāka par gaisu, kuru tās elpo un ūdeni, kuru tās dzer. Brīdī, kad Lauvas tiek kritizētas tās, piedzīvo gandrīz fiziskas ciešanas. Bet tajos brīžos, kad tās tiek apbrīnotas un lielītas tās, piesātinās ar mums ikvienam tik nepieciešamo enerģiju.

Jaunavas
Šī horoskopa zīme nespēj piedot bardaku, īpaši ja šo bardaku esi radījis Jaunavas lietās. Tās nepanes nekārtību visās tās izpausmēs. Tava vienīgā un visai niecīgā iespēja izglābties ir atjaunot kārtībā kādā Jaunavai vēl nezināmā veidā.

Svari
Svari ļoti mīl harmoniju un burtiski fiziski neieredz tos, kuri vēlas šo harmoniju izjaukt. Turklāt harmoniju Svari var saskatīt pilnīgi visā un tur, kur tie harmoniju neatrod, tur tie to rada paši. Svaru iekšējā pasaule ir nosvērta un mierīga un ja tu nevēlies, lai pār tavu galvu netiktu šķilti zibeņi pacenties šo trauslo balansu neizjaukt.

Skorpioni
Skorpioni nekad nepiedod krāpšanu, turklāt visās tās izpausmēs. Tāpēc tas attiecas ne tikai uz mīlas lietām, bet arī uz draudzību, ģimeni, darbu un visu to ko Skorpions uzskata par savu. Skorpions prot arī atdarīt par uzticību, un tieši Skorpioni ir tā horoskopa zīme, kas būs ar savējiem līdz pašām beigām.

Strēlnieki
Strēlnieks tev nepiedos to, ja tu traucēsi tam sasniegt viņa nospraustos mērķus. Un ņemot vērā to ka mērķus Strēlnieki sev uzstāda paši tad ir ļoti jāuzmanās, lai nejauši tam nepatraucētu. Esi uzmanīgs, jo aizvainot Strēlnieku noteikti nav tas prātīgākais darbs, ko tu vari izdarīt.

Mežāži
Šīs horoskopa zīmes pārstāvji var piedot gandrīz pilnīgi visu, visu izņemot nevērīgu attieksmi. Mežāži paši spēj piecelties pat pēc vissmagākajiem kritieniem un vēl arī palīdzēt piecelties citiem. Tomēr tam tiem ir jājūt, ka tos novērtē un ciena.

Ūdensvīri
Ūdensvīrs tev nekad nepiedos, ja vēlēsies ierobežot tā brīvību. Pasaki viņam kaut ko no sērijas: “Neej tur”, “Nedari to” vai “Nesatiecies ar viņu” un Ūdensvīrs izdarīs tieši to, ko tu nevēlies, lai viņš darītu. Turklāt Ūdensvīrs nāks arī pie visai loģiska slēdziena, ka tu vēlies viņu kontrolēt un viņš pārtrauks ar tevi kontaktēties. Par laimi, Ūdensvīrs, galīgi nav ļaunatminīgs un ilgi uz tevi nedusmosies.

Zivis
Zivis ir visneparastākā horoskopa zīme, un Zivis tev nepiedos, ja tu neļausi sev palīdzēt. Tiem, kuri Zivīm ir kļuvuši tuvi, noteikti vienmēr, vajadzētu pieņemt Zivju palīdzību. Zivis vienmēr palīdz no tīras sirds un nekad negaida neko pretim. Zivis ir ļoti neparasti cilvēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.