Kādas ir dažādu horoskopa zīmju sievietes vīriešu acīm

Kādas ir dažādu horoskopa zīmju sievietes vīriešu acīm
Nav tādas sievietes kas kādreiz nebūtu vēlējusies uzzināt ko par viņu un sievietēm vispār domā vīrieši. Nav tā ka tas būtu ļoti vienkāršs uzdevums, bet nav arī kas neiespējams, īpaši ja mūsu rīcībā ir tāda brīnumaina lieta kā astroloģija. Ienāc un uzzini ko par dažādu horoskopa zīmju sievietēm domā vīrieši!

Aunu sievietes
Aunu zīmē dzimušās sievietes vīrieši vienmēr uztver kā neatkarīgas un spēcīgas būtnes. Bieži saziņā ar vīriešiem šīs sievietes nebaidās parādīt savu patstāvību un lepnumu, bet tas var aizbaidīt diezgan daudzus ne tik spēcīgus vīriešus.

Vēršu sievietes
Šajā zīmē dzimušās sievietes uz vīriešiem atstāj pat ļoti labu iespaidu. Šīs sievietes vienmēr ir elegantas, gudras un taktiskas. Bez jau minētā vīrieši pamana arī šo sieviešu gara spēku un neatlaidību. Ir, protams, izņēmumi, bet kopumā vīrieši par Vērša zīmē dzimušajām sievietēm ir pat ļoti augstās domās.

Dvīņu sievietes
Kad vīrietis skatās uz sievieti – Dvīni viņš par viņu saprot tikai to, ka neko no viņas nesaprot. Šajā brīdī viņa galvā sāk rasties īsts haos un to var saprast, jo Dvīņu sievietes ir tik neparedzamas un noslēpumainas, ka vīrietim par šo sievieti ir grūti izveidot kādu noteiktu iespaidu. Šajā zīmē dzimušās sievietes ir tik dažādas un mainīgas, ka vīrieši tās uztver kā vieglprātīgas un vējainas būtnes, kaut patiesībā tas tā var arī nebūt.

Vēžu sievietes
Vēžu zīmē dzimušās sievietes vīrieši bieži uztver kā kā pieticīgas un jaukas meitenes. Viņas ir rūpīgas, taktiskas un līdzcietīgas. Šāds iespaids bieži noved pie tā, ka šīs sievietes kļūst par vīriešu labākajām draudzenēm, sievām un šo vīriešu bērnu mātēm. Un tā neapšaubāmi ir laba zīme.

Lauvu sievietes
Sievietēs – Lauvās vīrieši saskata īstas lēdijas. Kaut reizēm šis iespaids mēdz būt arī mānīgs. Šīs zīmes sievietēm piemīt fantastiska spēja būt vīriešu acīs tādām, kādas tās pašas vēlas. Patiesība ir tāda, ka Lauvas ir karaliskas un pievilcīgas būtnes kas spēj apburt daudzus jo daudzus vīriešus.

Jaunavu sievietes
Jaunavas ir sievietes – mīklas. Un tieši tas tad arī piesaista vīriešus. Jaunavas zīmē dzimušās sievietes vīriešu acīs mēdz šķist naivas un vājas, tomēr patiesībā tās bieži vien slēpj savu īsto un visai spēcīgo dabu.

Svaru sievietes
Svaru zīmē dzimušās sievietes spēj apburt vīriešus jau pat ar pirmo skatienu. Vīriešu iespaids par šīm sievietēm rodas jau no pazīšanās pirmajām sekundēm. Svaru zīmē dzimušās ir ļoti pievilcīgas sievietes ar sarežģītu raksturu. To smiekli var mīties ar asarām, bet mīlestība ar naidu.

Skorpionu sievietes
Šajā zīmē dzimušās prot panākt savu. Šīs sievietes ir viltīgas un tālredzīgas, un, ja tās sev ir uzstādījušas mērķi vīrieti apburt, tad tās to noteikti arī panāks. Skorpiona zīmē dzimušās ir īstas burves, kuras veikli manipulē ar vīriešu apziņu un vienmēr panāk savu.

Strēlnieku sievietes
Strēlnieku sievietes vīrieši uztver kā ļoti aktīvas un interesantas personības. Ar šādu sievieti var runāt par pilnīgi visu, doties jebkurā ceļojumā un pat uzspēlēt futbolu. Viņa piekritīs visam, kas tai sniegs emocijas un adrenalīnu. Vīrieši šādas sievietes mēdz uzskatīt par saviem “čomiem”.

Mežāžu sievietes
Mežāža zīmēs dzimušās sievietes bieži ir spēcīgas un valdonīgas. Un tas ir jūtams jau no pirmajiem saziņas mirkļiem. Vīrieši bieži vien domā aptuveni šādi: “Šodien viņa vēlas būt uzņēmēja, bet rīt jau var gribēt kļūt par prezidenti. Vai es spēšu tikt tai līdz?”. Tomēr, neskatoties uz spēcīgo raksturu, šīm sievietēm netrūkst arī pievilcības, un bieži tās ir īstas skaistules.

Ūdensvīru sievietes
Ūdensvīru sieviete mīl brīvību un necieš, ja tās tiek kontrolētas un vīrieši to, protams, jūt. Šīs sievietes ir kā skaisti, brīvību mīloši putni, un šiem putniņiem pielūdzēju nekad netrūkst.

Zivju sievietes
Kad vīrietis skatās uz sievieti – Zivi tie neviļus sāk vēlēties tās apskaut, sasildīt un iegūt to sev, lai visu dzīvi par to rūpētos. Vīriešu acīs viņas ir vājas, trauslas un naivas ideālistes, par kurām gribas rūpēties un, protams, arī mīlēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 − 11 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.