Kā savaldzina dažādas horoskopa zīmes

 Ar ko mūs savaldzina dažādas horoskopa zīmes
Lai ko arī daudzi neteiktu un nedomātu, nevar noliegt, ka zvaigznēm ir liela ietekme uz cilvēka raksturu. Ja tu piedzimsti zem kādas noteiktas zīmes, ir pavisam skaidrs, ka tev piemitīs arī vairākas tikai šai zīmei raksturīgas rakstura īpašības. Arī tās īpašības, dēļ kurām citi cilvēki tevi iemīl. Uzzini kuras ir tās mūsu rakstura īpašības, ar kurām mēs savaldzinām citus!

Auni – kaisle
Auni ir gan impulsīvi, gan ļoti neatkarīgi. Viņi ir gatavi sevi pilnībā atdot mīļotajam cilvēkam. Kaislība neapšaubāmi ir šīs zīmes galvenā īpašība. To mīlestība ir kā ugunīgs emociju vulkāns, kurš nekad neizdziest.
Auni neieredz izlikšanos un neīstumu, un tieši pateicoties tam, tie viegli spēj sajust, kad to partneris tiem melo. Šādos gadījumos to mīlestība spēj pārvērsties par naidu vienā mirklī, un tad Auns sāks atriebties ar visu savas ugunīgās būtības degsmi, nu vismaz līdz brīdim, kamēr tā naida liesmas nenoplaks.

Vērši – mērķtiecība
Šajā zīmē dzimušie izceļas ar savu neatlaidību. Vērši ir gatavi darīt pilnīgi visu lai tikai sasniegtu savu mērķi. Turklāt Vērši mīl gan komfortablu dzīvi, gan arī lutināt savus tuviniekus.
Neskatoties uz visu savu vīrišķību un dāsnumu, Vēršiem piemīt arī viegli ievainojama pašapziņa, un tāpēc tos ir viegli aizskart. Un to tev vajadzētu ņemt vērā.

Dvīņi – daiļrunība
Ja tu esi no tiem cilvēkiem, kas mīl ar ausīm, tad tev nebūs labāka partnera par Dvīni. To runas ir kaislīgas un jutekliskas, un ar tām tie spēj apburt gandrīz jebkuru. Tomēr ir vērts atcerēties, ka, ja kaut kas noies greizi, tad Dvīņi jau nu tiešām nebūs tie, kas turēs savu mēli aiz zobiem un ar vārdiem tie spēj arī ļoti sāpīgi ievainot.
Nedrīkst arī aizmirst par Dvīņa vējaino dabu un reizēm to pateiktais ir tikai tukši vārdi bez jebkāda domu vai jūtu seguma.

Vēži – neparedzamība
Šajā zīmē dzimušos vislabāk raksturos šāda frāze: “paredzamā neparedzamība”. Vēža garastāvoklis var mainīties pat minūtes laikā. Un tieši šī neparedzamība arī ir Vēža pievilcības noslēpums.
Vēžos organiski savienojas visnesavietojamākās lietas. Piemēram, Vēži vienlaikus var būt gan ļoti brīvību mīloši, gan arī neizlēmīgi. Lai Vēzim palīdzētu izlemt, tas ir jāvirza uz vajadzīgā lēmuma pusi. Tas gan ir jādara ļoti uzmanīgi, lai Vēzis nejustu spiedienu.

Lauvas – šarms
Lai nu ko, bet šarma Lauvām tiešām netrūkst. Tās ir gluži kā magnēts, kas piesaista visu apkārtējo uzmanību un ļauj tām pelnīti gozēties slavas saulītē. Tomēr tieši tas ir tas, kas rada Lauvu atkarību. Lai piesaistītu Lauvu uzmanību, tās pēc iespējas biežāk ir jāliela. Turklāt komplimentiem noteikti jābūt pelnītiem.
Ja tev ar Lauvu ir radies kāds konflikts, tad būs labāk ja tu būsi izlīgšanas iniciators. Jo Lauvām to ir grūti izdarīt sava lepnuma dēļ un šāda neizlīgšana var novest pie tā ka Lauva pievērsīsies kādam citam cilvēkam kurš pilnībā atbalstīs šīs karaliskās personības vajadzības.

Jaunavas – intelekts
Jaunavas var iemīlēt pat tikai to intelekta dēļ. Šajā zīmē dzimušo neizsmeļamā erudīcija spēj pārsteigt jebkuru. Reizēm šķiet, ka nav tādas jomas, kurās tās vismaz nedaudz nepārzinātu. Jaunavas arī vienmēr ir gatavas atrast izeju no pilnīgi jebkuras situācijas, neatkarīgi no tā vai tās ir sadzīviskas neērtības vai problēmas gultā.
Jaunavas ir dabiski uzstājīgas, un savas mīlestības dēļ tās ir gatavas cīnīties līdz pēdējam. Jaunavu interesi var iegūt, radot ap sevi noslēpumainības gaisotni, un tas nostrādā galvenokārt tāpēc, ka Jaunavas mīl risināt dažādas mīklas.

Svari – juteklība
Horoskopa visjutekliskākā zīme neapšaubāmi ir Svari. Svari ir patiesi cilvēku dvēseļu dziednieki, grūtā brīdī tie vienmēr tevi morāli atbalstīs un būs ar tevi.
Tomēr arī paši Svari ir ļoti viegli ievainojami. Tādēļ strīda laikā labāk nenovest visu līdz baltkvēlei un laikus apstāties. Jo apvainot Svarus ir ļoti viegli.

Skorpioni – noslēpumainība
Skorpioni pavisam noteikti piemīt maģiskas spējas. Turklāt šī maģija var būt arī ļoti tumša. Iespējams, ka tu degsi savu izjūtu sārtā, vēl pirms sapratīsi, ka esi iemīlējies.
Izprast Skorpiona dabu ir ļoti sarežģīts uzdevums un tā dēļ ir viegli ļauties Skorpiona maģiskajai pievilcībai un izveidot ar to attiecības. Tomēr tas, kurš neriskē, tas arī nedzer šampanieti. Skorpions karaliski atdarīs ikvienam, kurš spēs tam pietuvoties un atminēt tā dvēseles noslēpumus.

Strēlnieki – labsirdība
Ja tevi piesaista labsirdīgi un maigi cilvēki, tad noteikti, ir vērts pievērst savu uzmanību Strēlniekiem. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji vienmēr ir patiesi savos labajos nodomos. Uz Strēlniekiem var paļauties, viņi tevi uzklausīs un atbrīvos no visām tavām bailēm un nemieriem.
Tomēr ja tu esi greizsirdīgs, tad esot ar Strēlnieku centies savu greizsirdību apvaldīt. Jo šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir labi pret visiem, un tas var radīt iespaidu, ka tie nav vienaldzīgi vēl pret kādu citu cilvēku, kaut patiesībā tā ir tikai vienkārša atsaucība.

Mežāži – darbi ne runas
Mežāži nemīl tukšas runas, un delikātās situācijās tie dod priekšroku daudznozīmīgam klusumam. Mežāzis tev nekad nesūdzēsies par savām problēmām un nestāstīs par saviem pārdzīvojumiem, bet šī iemesl dēļ tie var šķist noslēgti vai pat nesabiedriski. Tomēr patiesībā šīs zīmes pārstāvji vienkārši nemīl tukšas runas.
Mežāži dod priekšroku rīcībai un nevis runām. Lai iegūtu sev kādu tiem simpātisku cilvēku, tie ir spējīgi burtiski uz visu. Ir vērts atcerēties arī to, ka saviem pāridarītājiem tie arī nekad un neko nepiedod.

Ūdensvīri – neparastums
Ūdensvīri līdzinās kaprīziem brīnumbērniem. Tie ir atjautīgi, radoši un oriģināli, bet vienlaicīgi arī kaprīzi un prasīgi. To attieksmi pret citiem cilvēkiem varētu raksturot ar šādu frāzi: “Pieprasi neiespējamo – iegūsti maksimumu”.
Reizēm skatoties no malas, rodas iespaids, ka Ūdensvīri ir īsti dīvaiņi. Turklāt to sarežģītais raksturs cilvēkus var gan pievilkt, gan arī atgrūst.

Zivis – elastība
Zivju zīmē dzimušie ir prasmīgi diplomāti. Tie vienmēr ir gatavi uz kompromisiem un pat spēj piekāpties uz kāda sava principa rēķina. Zivis parasti ir arī ļoti žēlsirdīgas un draudzīgas.
Kā šīs zīmes mīnusus var minēt tām bieži piemītošo apātiju un iniciatīvas trūkumu. Tāpēc būtu labi, ja Zivīm blakus būtu kāds enerģisks un darbīgs cilvēks.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

10 − 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.