10 pazīmes, kas liecina, ka tev var piemist ekstrasensoras spējas

 10 pazīmes, kas liecina, ka tev var piemist ekstrasensoras spējas
Jūti to, ko nejūt citi? Redzi to, ko neredz citi? Varbūt tu arī neesi tāds kāds citi.. Uzzini, kādas ir tās pazīmes, kas var liecināt par to, ka tev piemīt ekstrasensoras spējas!

1. Tu jau sen redzi dīvainas lietas
Iespējams, ka tu tās uzskatīji par savām bērnības fantāzijām, zīmēji tās vai fiksēji savā dienasgrāmatā un tomēr tu redzēji vai juti kaut ko pārdabisku. Un, kā zināms, tad bērni pret šādām lietām ir daudz jūtīgāki nekā pieaugušie.

2. Tavi sapņi un murgi ļoti līdzinās realitātei
Tiek uzskatīts, ka sapņu un ēnu pasaule ir saistītas un tādēļ pastāv iespēja, ka tu to jūti sapnī, ja jūti arī realitātē. Iespējams, ka tu skaidri atceries kādu sapni gadiem, jūti pieskārienus un smaržas, kuras juti tajā. Un varbūt tu pat spēj saprast savu sapņu nozīmi un tajos apslēptos ziņojumus. Daži tic, ka šādi gari sazinās ar ekstrasensiem.

3. Tev ir spēcīga saite ar senām vietām
Tiklīdz kā tu nokļūsti kādā senā un vēsturiskā vietā, tevi negaidot pārņem spēcīgas, neizskaidrojamas izjūtas. Tieši tas pats notiek arī tad, kad tavās rokās nokļūst kāds sens priekšmets. Tiek pieņemts, ka ekstrasensorā enerģija var piesaistīties vietām un lietām, un, ja tev piemīt nepieciešamās spējas, tad tu to spēj sajust.

4. Tu kaut ko redzi ar acs maliņu
Nereti tev šķiet, ka tu redzi, kaut kādus tēlus ar pašu acs maliņu jeb perifēro redzi. Ir vairākas teorijas par to kādēļ šādas vīzijas parādās un ir cilvēki, kas uzskata, ka šīs ēnas ir gari. Tas šķiet īpaši ticami, ja parasti šādus tēlus redzi vienās un tajās pašās vietās.

5. Tev ir spēcīga saite ar dzīvniekiem
Ekstrasensorās spējas ir saistītas ar tādu saziņu, kurā netiek izmantoti vārdi un tas liek uzskatīt, ka ekstrasensi spēj sazināties ar dzīvniekiem. Iespējams, ka tu vienmēr, visas dzīves garumā es jutis saiti ar kādu noteiktu dzīvnieku veidu vai tikai ar vienu dzīvnieku kādā noteiktā periodā. Būtiski ir tas, ka tu jūti saiti, kurai nav vajadzīgi vārdi.

6. Tu redzēji un juti savādas lietas pēc kāda tuva cilvēka nāves
Tuvu cilvēku nāve satriec pilnīgi visus cilvēkus. Tomēr iespējams, ka tu pamanīji kaut ko īpašu, kaut ko tādu, kas tev patstāvīgi atgādināja par aizgājušo cilvēku. Daudzi uzskata, ka tā ir aizgājēja dvēsele, kas vēlas palicējiem pavēstīt, ka ar viņu viss ir labi. Būtiskākās pazīmes šādai klātbūtnei ir baltas spalvas un lidojošas uguntiņas.

7. Ar kādu citu tavu ģimenes locekli notiek līdzīgas lietas
Tiek uzskatīts, ka ekstrasensoras spējas var mantot no vecākiem un vecvecākiem. Varbūt kāds no taviem tuviniekiem ir pieminējis kādas ar to notikušas neparastas lietas? Varbūt tava māsīca ir stāstījusi, ka bērnībā tai šķitis ka tās mājā mīt spoks?

8. Bieži plīst tev apkārt esošā tehnika
Daudzi tic, ka ekstrasensorā un garu enerģija var atstāt iespaidu uz elektroniskām ierīcēm, likt tām izslēgties un sabojāties. Tāpēc ja tavā tuvumā pazūd telefonam zona, bieži uzkaras dators vai saplīst elektroierīces, iespējams, ka vaina nav šajās ierīcēs, bet tieši tevī.

9. Tu dzirdi skaņas no citām telpām, kaut mājās esi tikai tu
Tāpat kā ar acs maliņu redzētās ēnas, arī skaņas var liecināt par garu klātbūtni. Šādas skaņas var šļūkšanas, bubināšanas vai kustības skaņa, kas atskan no tādas vietas, kurā neviena cilvēka nav un nevar būt. Šī ir vēl viena pazīme, kas liecina par jūtību pret paranormālo.

10. Tevi vienmēr ir piesaistījušas paranormālas lietas

Jau no pašas bērnības tevi ir piesaistījušas neizskaidrojamas un mistiskas lietas. Iespējams, tev patika naktī skatītie šausmu filmas, bet varbūt tu izjuti sasaisti ar kādu spokainu māju, no kuras citi baidījās kā no uguns. Iespējams, ka tev šī tava dzīves puse ir jāizpēta uzmanīgāk.

 

One thought on “10 pazīmes, kas liecina, ka tev var piemist ekstrasensoras spējas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seven − 6 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.