Ko vēlas dažādas horoskopa zīmes

Ko vēlas dažādas horoskopa zīmes
Lai ko arī cilvēki paši par sevi domātu, ne visi cilvēki zina, ko tie patiesībā no dzīves vēlas. Tomēr pēc astrologu domām tieši horoskopa zīme ir tā, kas var pastāstīt to, kādi ir cilvēka patiesie dzīves mērķi un kāda ir to galvenā misija. Vai tu zini, ko tu vēlies?

Auni
Auni vienmēr vēlas būt līderi, šī vēlme ir to asinīs un tā plūst pa to dzīslām. Šajā zīmē dzimušo galvenā prioritāte ir virzīties pretim savam sapnim pēc vispārējas atzinības un autoritātes. Auniem patīk būt uzmanības centrā, un veiksmīgiem Auniem bieži nākas uzstāties.

Vērši
Vērši ļoti vēlas sasniegt labklājību visās savas dzīves jomās un visvairāk tieši materiālo labklājību. Šajā zīmē dzimušie mīl neatkarību un naudu, tomēr Vērši nav skopi, bet gan drīzāk taupīgi un apdomīgi. Un bieži par Vēršu misiju kļūst ģimenes kapitāla vairošana.

Dvīņi
Dvīņi savā dzīvē vēlas atrast balansu starp jūtām un darbību. Dvīņi bieži kļūdās tomēr divreiz vienu kļūdu nekad neatkārto. To svarīgākā misija ir būt harmonijā ar sevi un pasauli. Un tieši tāpēc no Dvīņiem sanāk lieliski diplomāti un tulki, šādi tie palīdz cilvēkiem vienam otru saprast.

Vēži
Vēži vienmēr tiecas uzlabot savu un savas ģimenes dzīvi. Un tas izpaužas pilnīgi visās to dzīves jomās. Vēžiem patīk būt gudriem, un astrologi tiem iesaka arī attīstīt spēju pieņemt cilvēkus tādus kādi tie ir.

Lauvas
Cilvēkiem, kuri ir dzimuši Lauvas zīmē, nekādu šķēršļu nevar būt principā un tomēr to egoisms gandrīz nekad nepārkāpj morāles normas. Lauvas vēlas kļūt nozīmīgi. Tie vēlas skaistu dzīvi un uzmanību, kā arī iespēju būt līderim un vest sev līdzi cilvēkus.

Jaunavas
Jaunavām svarīgs ir miers. Reizēm tās visu mūžu meklē sevi, bet tā arī to nespēj. Jaunavas meklē kādu, kas tām palīdzēs atklāt to talantus. Jaunavas bieži kļūst par to cilvēku, kuru uzreiz nevar ieraudzīt tomēr kuru lomu nedrīkst nenovērtēt, piemēram, par atzītiem kostīmu māksliniekiem vai bestselleru izdevēju.

Svari
Svariem nav īpašu vēlmju mainīt pasauli, tie vienkārši dzīvo un redz sev apkārt tikai skaisto. Svaru galvenā misija ir pašrealizācija. Tie vairāk nekā citi vēlas būt laimīgi, un tieši tāpēc tas arī tiem biežāk izdodas. Svari nereti izvēlas radošas profesijas.

Skorpioni
Skorpionu misija nav īsti skaidra ne pašiem Skorpioniem, ne arī astrologiem. Tas gan tiem netraucē gūt panākumus. Šo cilvēku dzīve ir līdzīga spēlei, kurā tie spēlē ļoti svarīgu lomu. Un iespējams, ka tieši tādēļ tie tik bieži kļūst par izciliem aktieriem.

Strēlnieki
Strēlniekiem patīk izpētīt pasauli, sazināties ar cilvēkiem un iegūt jaunas zināšanas, emocijas, informāciju un iespaidus. Galvenā Strēlnieku misija ir dzīvot tā, kā tiem to gribas, un neļaut nevienam citam noteikt to kas tiem ir jādara. Esot neatkarīgiem un patstāvīgiem, tie spēj nonākt pie patiesi brīnumainiem atklājumiem.

Mežāži
Mežāži vēlas panākt to, lai tiem tiktu pievērsta vispārēja uzmanība. Tie vēlas augstu statusu, labu materiālo stāvokli un atzinību. Un, kaut arī ne vienmēr tas tiem sanāk, to mērķtiecība tiem tajā ļoti palīdz. Parasti tieši Mežāži ir tie, kas raujas vadīt, kad rodas tāda iespēja.

Ūdensvīri
Katrs kurš ir dzimis Ūdensvīru zīmē, vēlas iekarot pēc iespējas vairāk virsotņu. Ūdensvīri mīl palīdzēt apkārtējiem, un tieši tāpēc tie kļūst par lieliskiem sociālajiem darbiniekiem. Tie vēlas visu zināt un visur būt, tā kā tie var kļūt par lieliskiem žurnālistiem vai darboties jebkur, kur vien ir jāsadarbojas ar citiem cilvēkiem.

Zivis
Arī Zivīm svarīga ir pašrealizācija. To misija ir iemācīties būt nevienaldzīgiem pret apkārtējo pasauli. Pašas Zivis bieži nezina, ko tās grib un tādēļ tās to ļoti vēlas uzzināt. Bieži Zivis koncentrējas uz apceri, un pārdomām, tomēr to spēkos ir arī nest visai nozīmīgu ieguldījumu savā un citu cilvēku dzīvēs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.