Dažādu horoskopa zīmju antipātijas

Dažādu horoskopa zīmju antipātijas
Ir tikai normāli, ja tev kāds cilvēks nepatīk. Īpaši, ja šai nepatikai ir astroloģiski iemesli. Uzzini kuras horoskopa zīmes tev varētu neaptikt un kādi ir šīs nepatikas iemesli.

Auni
Auni nespēj izturēt garlaicīgus cilvēkus. Aktīvie, enerģiskie un dzīvespriecīgie Auni bieži nespēj atrast kopīgu valodu ar lēniem, nīkulīgiem un bezmērķīgiem cilvēkiem. Saistībā ar to Auniem var rasties nopietni konflikti ar Dvīņiem, kuri atšķiras ar savu mieru un apgarotību. Tādēļ Auniem savos darījumos ir ieteicams izvairīties no Dvīņi, pretējā gadījumā nesaskaņas un konflikti būs neizbēgami.

Vērši
Vērsim pašam esot pacietīgam, konsekventam un centīgam, tas nespēj paciest citus tādus pašus cilvēkus. Cilvēkos Vērši novērtē labsirdību, garīgumu, spēju uzklausīt un atbalstīt. Vērši nepanes tos, kuri augstāk par visu liek materiālā vērtības un bieži tādi ir Mežāži.

Dvīņi
Dzīvespriecīgie, dzīvie un enerģiskie Dvīņi nevar sadzīvot ar garlaicīgiem cilvēkiem. Tā tas ir tāpēc, ka Dvīņi paši bieži ļaujas panīkumam un tieši tāpēc tie visiem spēkiem cenšas izvairīties no tādiem pašiem panīkušiem un garlaicīgiem cilvēkiem, kādi tie ir paši. Un šādi cilvēki daļēji mēdz būt Zivis.

Vēži
Mierīgie un klusie Vēži, kuri mīl samērīgu dzīvesveidu un mierīgu atpūtu, var viegli sanaidoties ar skaļiem, dramatiskiem un atriebīgiem cilvēkiem, kādi mēdz būt Skorpioni. Pārlieks enerģiskums galīgi nav Vēžu gaumē.

Lauvas
Pārliecinātās, stiprās, ambiciozās un stabili uz kājām stāvošās Lauvas necieš tieši tādus cilvēkus, kādas tās ir pašas. Un tas nozīmē, ka Lauvu galvenie ienaidnieki ir pašas Lauvas. Un pareizi jau vien ir, karalis var būt tikai viens.

Jaunavas
Jaunavām visam ir jābūt skaisti sakārtotam pa plauktiņiem. Jaunavu lielākais murgs ir nekārtība gan mājā un mantās, gan darbos un domās. Šāds bardaks Jaunavu var novest pat līdz nervu sabrukumam. Tāpēc Jaunava visiem spēkiem cenšas izvairīties no tādiem cilvēkiem, kas varētu radīt nekārtību to dzīvē. Un reizēm Jaunavu acīs šādi cilvēki ir Ūdensvīri.

Svari
Svari ir mierīgi, miermīlīgi un samērīgi klusas personības. Svari nevar ciest tos, kas mēģina tos vadīt. Svariem arī ļoti nepatīk, ja ar tiem runā kā ar padotajiem. Un šī iemesla dēļ tiem reti kad izveidojas draudzīgas attiecības ar Auniem. Īpaši Svari nemīl valdonīgus Aunus.

Skorpioni
Piezemētie, reizēm nežēlīgie un atriebīgie Skorpioni, ne acu galā necieš tos, kuri sapņo par neticamām lietām. Šī iemesla dēļ tie nemīl Ūdensvīrus un uzskata tos par dumjiem, neinteresantiem un dīvainiem cilvēkiem. Tādēļ arī draudzība šo divu zīmju starpā ir visai reti parādība.

Strēlnieki
Strēlnieki ir aktīvi, dzīvi un pašpārliecināti cilvēki. Strēlnieki nav bīstami ienaidnieki, jo tie gluži vienkārši nespēj ilgi uz kādu dusmoties. Strēlniekiem patstāvīgi veicas privātajā dzīvē un ja vien Strēlnieks to vēlas, tad tas arī viegli spēj virzīties augšup pa karjeras kāpnēm.

Mežāži
Enerģiskie Mežāži nespēj nosēdēt vienā vietā, un tie dievina atklāt pasauli. Mežāži necieš konservatīvus cilvēkus, kuri mīl pavadīt daudz laika mājās. Tad nu sanāk, ka Mežāži nevarētu būt sajūsmā par Vēžiem. Tā kā ja tu esi Mežāzis un vēlies sev uzticamu draugu, kas nedomājot sekos tev tavā kārtējā avantūrā, tad izvairies no Vēža.

Ūdensvīri
Nepastāvīgais, ziņkārīgais un mūžam mainīgais Ūdensvīrs necieš konservatīvus cilvēkus, kuri visiem spēkiem turas pie vecā un negrib neko mainīt. Ūdensvīrs ienīst stingri sekot plānam, un visbiežāk šādu konservatori un plānu piekritēji ir Vērši.

Zivis
Jūtīgās, klusās un radošās Zivis necieš skaļos, ākstīgos un neapklusināmos Strēlniekus. Zivīm vispār nav viegli iepazīties ar jauniem cilvēkiem, jo tās ļoti baidās, ka to trauslās pasaules klusais miers varētu tikt iztraucēts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

8 + four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.