Kur un kā atpūšas dažādas horoskopa zīmes

Kur un kā atpūšas dažādas horoskopa zīmes
Katrs izklaidējas, tā kā viņam patīk. Kādam patīk skaļas ballītes, bet vēl kādam citam pārgājieni vai vienkārša gulšņāšana dīvānā pie televizora. Un kā jau daudzas lietas, arī to kā mums patīk atpūsties, ietekmē mūsu horoskopa zīme. Lasi un uzzini kā mīl atpūsties dažādas horoskopa zīmes!

Auni – kluba mēbele
Šīs horoskopa zīmes pārstāvjus jūs visticamāk sastapsiet, kādā lielā un skaļā klubā, flirtējot ar kādu jaunu iekāres objektu. Lieki teikt, ka klubu viņi visticamāk pametīs kopā.

Vērši – kvalitatīvu baudu cienītāji
Vērši ir īsti gardēži, un tāpēc tie visticamāk atpūtīsies kādā no pilsētas labākajiem restorāniem. Pirmkārt jau Vērši daudz strādā un mīl arī labi atpūsties. Un otrkārt, Vērši zina, kas ir patiesa greznība un prot to baudīt.

Dvīņi – modīgie čilotāji
Ja meklēsiet Dvīni, tad visticamāk atradīsiet to kādā no modē esošajiem bāriem vai klubiem. Tajā tas visticamāk būs ieskrējis tikai uz pusstundiņu, lai papļāpātu ar savām paziņām. Un pēc brīža Dvīnis jau dodas uz citu vietu un pie citiem cilvēkiem.

Vēzis – mājās zem pleda ar kakao krūzi
Jā, Vēži mīl atpūsties tieši tā. Un šoreiz Vēzim ir grūti nepiekrist, jo tā ir atpūta šī vārda īstajā nozīmē. Un patiešām, nu kas tad vēl var būt labāks par veselu dienu zem sedziņas, turklāt vēl sava mīļotā apskāvienos?

Lauvas – skaļākās ballītes pašā centrā
Un nešaubies, ballīte tiešām būs skaļa, un vislielāko troksni taisīs tā cilvēku grupiņa, kas būs savākusies ap Lauvu. Publika ir Lauvas stihija, un tajā šie cilvēki jūtas kā zivis ūdenī. Un tici vai nē, bet nebūs tādas kompānijas, kas nepriecāsies par Lauvas sabiedrību.

Jaunava – after party zvērs
Ja Jaunava ballējas, tad dara to līdz galam. Jeb precīzāk, līdz rītam. Tāpēc ir visai liela iespēja, ka Jaunavu satiksiet tieši kādā after-party, baudot smaržīgu ūdenspīpi kopā ar pašiem izturīgākajiem tusētājiem.

Svari – romantisk0 vakaru fani
Svari ir tā horoskopa zīme, kas cenšas līdzsvarot un pilnveidot sevi privātajā dzīvē. Tāpēc visticamāk, ka Svari savu brīvo laiku pavadīs kopā ar savu otro pusīti, baudot romantiskas vakariņas sveču gaismā.

Skorpioni – VIP zālē
Un šeit runa vairāk ir ne tik ļoti par statusu, kā par tā sniegtajām ērtībām. Pirmām kārtām jau šeit Skorpions varēs mierīgi baudīt atpūtu savu draugu lokā, neuztraucoties par kaitinošu svešinieku klātbūtni. Un otrām kārtām, tā Skorpions mierīgi varēs novērot visu notiekošo bez riska, ka kāds to varētu patraucēt.

Strēlnieki – mājīgā restorāniņā kopā ar draugiem
Neskatoties uz to ka ap Strēlnieku nepārtraukti virmo nebeidzamu svētku un jautrības atmosfēra, atpūsties Strēlnieks mīl ar saviem vistuvākajiem cilvēkiem. Un pareizi vien dara, jo tikai ar īstiem draugiem un tuviniekiem tu vari pa īstam atslābināties un neuztraukties par to, lai citi tevi redzētu tikai no tās labākās puses.

Mežāži – deju zāles karaļi
Kad iestājas nakts, un ielās iedegās ugunis, Mežāzis noņem savu dienas masku un dodas deldēt visjautrāko un karstāko klubu deju grīdas. Labākā mūzika, šampanieša upes, spilgti cilvēki un dejas, dejas, dejas.. Lūk, tāda ir Mežāža ideālā atpūta.

Ūdensvīri – relaksācija un sarunas
Prom no trokšņa un ikdienas rutīnas. Tuvāk mieram un patiesai relaksācijai. Uz tādu vietu, kur var baudīt nepiespiestas sarunas ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Un pavadīt laiku tā, lai nekas un neviens tevi netraucē.

Zivis – baudot dabu
Zivis dod priekšroku atpūtai pie dabas krūts. Un tas var būt gan vienkāršs pikniks vasarnīcā, gan lepns restorāns okeāna krastā. Zivīm pats svarīgākais ir laiks, kurš tiek pavadīts kopā ar tuviem un mīļiem cilvēkiem, tālu no pilsētas trokšņa un smoga.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen + fifteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.