Ko par tevi stāsta tava ķīniešu horoskopa zīme

Zirgs (1954., 1966., 1978., 1990., 2002.)
Zirga gadā dzimušie atšķiras ar savu darba mīlestību un stūrgalvību. Tos gan arī ir grūti nosaukt par komandas cilvēkiem, jo parasti tie izvēlas strādāt patstāvīgi.
Zirgu neatkarība ir tiem raksturīgā egoisma sekas. Šajā zīmē dzimušie ir apveltīti ar spēcīgu intelektu un labām sociālām iemaņām. Kaut arī viņi prot labi runāt tomēr paši to ne īpaši mīl.
Mīlestībā Zirga gados dzimušie ir pārāk emocionāli, greizsirdīgi un impulsīvi.

Kaza (1955., 1967., 1979., 1991., 2003.)
Kazas gadā dzimušie parasti ir apburoši un simpātiski, cilvēkiem gribas tos mīlēt un aizsargāt. Tie arī viegli pacieš fizisku diskomfortu un reti mēdz sūdzēties par sliktiem sadzīves apstākļiem.
Tomēr attiecībā uz dzīvi kopumā kazas ļoti bieži ir visai pesimistiski noskaņotas. Tās ir labas, atsaucīgas un līdzjūtīgas, kaut tajā pašā laikā tām arī pašām ir vajadzīga palīdzība. Kazām mēdz būt problēmas arī ar pašnovērtējumu, tās brīžiem var būt agresīvas un pašpārliecinātas, bet tad atkal mulst pie nenozīmīgām grūtībām.
Vislabāk kazas parāda sevi rūpēs par dabu, mākslā un citā radošā darbībā.
Attiecībās kazas gadā dzimušie ir labi un iejūtīgi cilvēki. Ģimenē tiem svarīgākais ir drošība un stabilitāte.

Pērtiķis (1956., 1968., 1980., 1992., 2004.)
Pērtiķa gadā dzimušie ir ļoti gudri un enerģiski, bet to harizma ļauj tiem kļūt par labu vadītāju. Reizēm gan šos cilvēkus uzskata par pārāk pļāpīgiem un dīvainiem.
Tomēr šie cilvēki ir pievilcīgi, attapīgi un prot ar humoru iziet no jebkuras situācijas.
Vienīgais šo cilvēku trūkums ir tāds, ka tie reti mēdz izpelnīties citu cilvēku uzticību, atbildība pērtiķim ir pārāk smaga nasta.
Pērtiķa enerģiskums un nemierīgā daba bieži neļauj tam izveidot loģisku, augšupejošu karjeru. Pērtiķis pārāk bieži maina savas darbības sfēras.

Gailis (1957., 1969., 1981., 1993., 2005.)
Gailis ir ideāls darbinieks, kurš viegli uzņemas jebkuru, pat pašu sarežģītāko darbu. Šie cilvēki ir arī pieticīgi un prot cienīt ne tikai savu, bet arī citu cilvēku viedokli.
To profesionālie standarti parasti ir ļoti augsti, kaut tie reti, kad ieņem vadošus amatus.
Izvēloties apģērbu, gaiļa gadā dzimušie parasti izvēlas kaut ko stilīgu un uzmanību piesaistošu. Kopumā šie cilvēki apkārtējiem patīk un tiem ir daudz draugu. Vēl gaiļa gados dzimušie ir ļoti uzticīgi un lojāli.

Suns (1958., 1970., 1982., 1994., 2006.)
Šo cilvēku galvenā īpašība ir to padevība un uzticība attiecībās. Suņa gadā dzimušie arī ļoti ilgi izvēlas savu darbības sfēru un ir ļoti izvēlīgi savu hobiju izvēlē.
Tiem ir asa mēle, tie prot konstruktīvi kritizēt un vienmēr ļoti izlēmīgi turas pie godīguma un taisnīguma principu ievērošanas. Bieži sasniedz ievērojamus panākumus mākslā.
Kā draugi un mīļotie ir ļoti uzticami, kaut bieži apvainojas un pilnīgi neprot piedot.

Cūka (1959., 1971., 1983., 1995., 2007.)
Cūkas gados dzimušie ir lieliski kompanjoni, labi un patiesi, gudri un pacietīgi. Tie ir patīkami sarunu biedri, kuri spēj bagātināt jebkuru dialogu.
Cūkas gadā dzimušie prot sev uzstādīt sarežģītus mērķus un piepildīt tos. Tie ir plaši zināmi ar savu asprātību un labo humora sajūtu.
Kā trūkumus var minēt to paaugstināto personīgā svarīguma apziņu un nevēlēšanos atzīt savus trūkumus.
Vēl kāda raksturīga šo cilvēku īpašība ir to naivums. Cūkas gadā dzimušie pārāk uzticas citiem un nav gatvi tam ka citi cilvēki tos varētu pievilt. Un gadās, ka šīs uzticības dēļ tiem bieži nākas ciest.
Cūkas gadā dzimušie ir tie cilvēki, kuri labāk nekā citi spēj novērtēt materiālo labklājību un laimīgu ģimenes dzīvi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.