Ko par taviem draugiem var pastāstīt to horoskopa zīme

Ko par taviem draugiem var pastāstīt to horoskopa zīme
Draudzība ir vairāk nekā patīkama kompānija vai līdzīgas intereses. Draudzība ir dziļas un patiesas attiecības, kuras ietver visplašāko emociju klāstu. Draugi ir nepieciešami visiem un ikvienam. Uzzini ko par taviem draugiem var pastāstīt to horoskopa zīme!

Auni
Kā draugi Auni ir uzticīgi un atsaucīgi. Tie pierod pie cilvēkiem un tiem ir sāpīgi, kad šie cilvēki no viņu dzīves pazūd. Tie aizstāvēs savus draugus līdz pēdējam elpas vilcienam. Tomēr tie necentīsies ielīst sava drauga prātā un nenomocīs to ar jautājumiem, bet dos tam laiku, lai tas pats visu izstāsta. Ar Auniem ir viegli iedzīvoties dažādos piedzīvojumos, jo tie nemēdz sēdēt uz vietas un mūžīgi iekļūst visdažādākajās situācijās.

Vērši
Vērši ir lojāli un uzticami draugi, bet lai iekļūtu tā draugu lokā ir pat ļoti jāpacenšas. Vērši nemēdz ielaist savā komforta zonā tādus cilvēkus, kuri nav izturējuši laika un apstākļu pārbaudi. Lai izveidotu un uzturētu draudzīgas attiecības ar Vērsi, ļoti liela nozīme ir diplomātijas mākslai. Vērši nemēdz piedot melus, tie vienkārši pagriezīsies un klusējot aizies uz visiem laikiem aizmirstot par jūsu eksistenci.
Vēršiem ļoti nozīmīgas ir siltas un atklātas sarunas. Vērši mēdz arī būt nedaudz greizsirdīgi pret saviem draugiem, jo tiem ir svarīgas savstarpējās emocionālās saites.

Dvīņi
Dvīņi izvairās no “problemātiskiem” cilvēkiem, kuri izmanto to ausis un draudzīgumu. Tie mīl savu komforta zonu un reti, kad tajā ielaiž jaunus cilvēkus. Dvīņiem ir milzums daudzums paziņu, bet maz īstu draugu. Un, ja Dvīnis kādu pielaiž sev pietiekoši tuvu, tad tam vēlāk ir grūti no šī cilvēka uz visiem laikiem atvadīties. Tas patstāvīgi mēģina atrisināt problēmu un atrast veidu kā konfliktu noregulēt. Dvīnim pieķeršanās cilvēkiem nav tukša skaņa, bet dzīves norma.
Kāda Dvīņiem raksturīga īpatnība strīdu laikā ir to zibenīgā uzliesmošana un tikpat ātrā atdzišana. Pēc strīdiem Dvīņi parasti atdziest divreiz ātrāk nekā citi. Pēc strīda tas arī nebaidīsies pirmais izrādīt iniciatīvu attiecību normalizēšanai.

Vēži
Vēži ir uzticami draugi. Un parasti tie saglabā savus draugus vēl no bērnības. Tie arī necenšas meklēt kaut kādu jaunu aizvietotāju pierastām un zināmām lietām. Bieži Vēži ilgus gadus dzīvo atmiņās par kaut kādiem laimīgiem momentiem no to pagātnes. Saviem draugiem Vēži ir kā droša un uzticama akmens siena. Grūtā brīdī tie vienmēr savus draugus uzklausīs un dos tiem kādu labu padomu vai pat palīdzēs materiāli. Draugi Vēzim nav tukša skaņa, un to dēļ tie ir gatavi gāzt kalnus.

Lauvas
Lauvas vienmēr cenšas būt pirmie un tāpēc neprasiet no tiem līdzvērtīgas partnerattiecības. Ja esat gatavs Lauva patstāvīgi lielīt un uzmundrināt, tad tas jums noteikti kļūs par lielisku un uzticamu draugu. Un jūs noteikti paliksiet, apmierināts tajā brīdī, kad Lauva vēlēsies jums atdarīt par jūsu pacietību un izrādīto uzticību, jo savā pateicībā Lauvas ir dāsni un visai oriģināli.

Jaunavas
Šīs zīmes pārstāvjiem nav nepieciešami padomdevēji, tās ļoti labi pašas zina, ko tās vēlas un uz kurieni tās dodas. Tāpēc uz draugiem tās vairāk raugās kā uz izklaides avotu. Reizēm Jaunavām ir nepieciešams nolaist tvaiku un kopā ar draugiem tās to paveic pēc pilnas programmas. Reizēm Jaunavām gribas nedaudz kādu pamācīt un arī šeit lieliski noder drauga ausis. Ja jūs visu to ņemsiet vērā, tad uzturēt draudzīgas attiecības ar Jaunavu nebūs grūti.
Jaunavas mīl patiesus un augstsirdīgus cilvēkus, jo tās attiecībās ļoti novērtē godīgumu. Jaunavām parasti nav daudz draugu, šīs horoskopa zīmes pārstāvji vairāk ir vientuļnieki, nekā kompānija dvēsele. Jaunavu draudzības formula: viens labākais draugs un pāris paziņu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

four × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.