Kā pelnīt naudu dažādām horoskopa zīmēm

Svari
Svariem svarīgāk par darbu ir just sava partnera atbalstu. Vientulībā tie ir nemierīgi un neizlēmīgi. Viena no Svaru labākajām īpašībām ir to spēja bezkaislīgi spriest, neņemot vērā nekādus aizspriedumus. Svari ir laimīgi, kad pasaule ap tiem ir skaista un harmoniska. Panākumus Svari gūs, ja nodarbosies ar diplomātiju, konsultācijām un jurisprudenci. Bet nauda tiem ir līdzeklis kā padarīt dzīvi krāšņāku.

Skorpioni
Skorpionam tieksme pēc labklājības ir visai dabiska. Un tur visticamāk ir vainīga to planēta Plutons, kas atbild par bezskaidru naudu, bankām, kredītiem un vienkārši par lielu naudu. Pateicoties Skorpionu neticami veiksmīgajai intuīcijai, tie ir lieliski uzņēmēji, kuri vienmēr jūt, kur lielā nauda ir un kā šo naudu dabūt.
Vēl kāda ļoti laba Skorpionu īpašība ir to spēja sākt visu no sākuma, turklāt ar minimālu starta kapitālu.

Strēlnieki
Veiksme nav pagājusi garām arī Strēlniekiem. Strēlniekus vada Jupiters, kas ir ļoti labvēlīga planēta. Strēlnieki nemīl garlaicīgu rutīnas darbu, tiem ir svarīgi zināt un redzēt, ka priekšā tos gaida perspektīvas un ka ir horizonts izaugsmei. Un tikai šādos apstākļos Strēlnieki spēs sasniegt iespaidīgus rezultātus.
To planēta Jupiters neatteiks savu palīdzību, ja Strēlnieks darbosies izglītības, reklāmas, zinātnes, kā arī kultūras un reliģijas sfērā. Strēlnieki naudu tērē viegli, bet ar noteikumu, ka nauda tiks ieguldīta kādā interesantā un izglītojošā lietā vai pasākumā.

Mežāži
Mežāžus vada stingrais Saturns. Un varētu šķist, ka valdot šādai kontroles un ierobežojumu planētai nav vietas lielais naudai. Un tas nav tālu no patiesības, jo Mežāži atšķiras ar visai iespaidīgu askētismu, tomēr pateicoties to nopietnībai un mērķtiecībai, tie spēj sasniegt vērā ņemamus karjeras augstumus.
Mežāži ir labi vadītāji, politiķi un administratori. Bet nauda atnāk kā atalgojums par tā augsto amatu un profesionālajiem panākumiem. Naudu Mežāži tērē prātīgi un netaupa to tikai tam, lai uzturētu savu augsto statusu.

Ūdensvīri
Intelektuālie Ūdensvīri nemīl strādāt un pelnīt kaut kāda režīma vai ierobežojumu apstākļos. Patiesībā Ūdensvīriem ir ļoti piemērots frīlancera darba režīms. Ūdensvīru vada Urāns, kas atbild par datortehnoloģijām, televīziju, zinātniskiem pētījumiem un astroloģiju. Un, pateicoties savām idejām un atklājumiem tieši, šīs ir tās sfēras, kur Ūdensvīrs var būt finansiāli veiksmīgs.
Nauda Ūdensvīram ir tikai līdzeklis, kas ļauj nodrošināt tā dzīvošanai nepieciešamo. Ūdensvīram ir svarīgāk, lai dzīve būtu interesanta. Ūdensvīri netaupa naudu tehniskām novitātēm, un tie spēj atdot savu pēdējo naudu draugam. Un tās arī ir Ūdensvīra vājākās vietas.

Zivis
Zivis ilgi meklē savu īsto līci. Pār Zivīm valda sapņainais Neptūns un tas tad arī ir vainojams pie Zivju sapņainības un fantāzijām. Tomēr arī Zivis var kļūt bagātas, ja darbosies sfērās, kuras ir saistītas ar jūru, farmakoloģiju, mūziku, dzeju un ezotēriku. Zivis neprot krāt, un pateicoties savai labsirdībai, tās daudz naudas iztērē, ziedojot dažādiem patiesā un izdomātā trūkumā esošajiem.

Ja tev raksts patika, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

9 − five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.