Kā pelnīt naudu dažādām horoskopa zīmēm

Kā pelnīt naudu dažādām horoskopa zīmēm
Laikam nebūs uz pasaules tāda cilvēka, kurš nekad nebūtu vēlējies kļūt bagāts vai vismaz turīgs. Lasi kādi ir katras horoskopa zīmes labākie veidi kā pelnīt, tērēt un krāt naudu.

Viss zemāk minētais attiecas tikai uz tipiskiem katras zīmes pārstāvjiem un šādu cilvēku nav daudz. Katrs cilvēks unikāls un to personību ietekmē dažādi apstākļi. Tāpēc viss rakstā minētais nav jāuztver kā 100% patiesība.

Auni
Auniem pietiek gan enerģijas, gan ambīciju. Aunu vada ugunīgais Mars un tas nemīl ne gaidīt, ne ielaisties garās pārdomās. Mars rīkojas. Tāpēc Aunam piemērotākās darbības jomas ir armija, automobiļi un citas ekstrēmas nodarbes. Auns ir dzimis līderis un mīl komandēt. Tomēr, pateicoties savai impulsīvajai, dabai mēdz arī pieļaut kļūdas.
Nauda Aunam ir tikai līdzeklis kā būt pirmajam, un tie ir slaveni ar to, ka nauda to kabatās ilgi neuzkavējas. Auns var iztērēt visu nopelnīto un pat neaizdomāties par to, kas ar to notiks rīt vai pēc nedēļas. Pozitīvi ir tas, ka tā vēlme vienmēr, un visur būt pirmajam, stimulē Aunu atrast labi apmaksātu darbu.

Vērši
Vērsi vada Venēra. Tās kosmiskajā pārziņā ir nauda un atbildība par tās atrašanos maciņos. Un Vērši atrodas tās aizbildniecībā. Un tāpēc nav nekāds brīnums, ka Vērši ir slaveni ar to, ka prot naudu nopelnīt un sakrāt. Gan Vērši mīl naudu, gan nauda mīl Vēršus.
Vērsis ir pati materiālākā zīme. Tie ir praktiski un uzticami. Starp Vēršiem ir ļoti maz izšķērdīgu cilvēku. Un tie mēdz turēties pie uzskata, ka skopais maksā divreiz un vienmēr pērk tikai kvalitatīvas, dārgas un skaistas lietas.

Dvīņi
Dvīņus vada vienmēr kustībā esošais Merkūrs. Un arī Dvīņi nespēj ilgi nosēdēt vienā vietā kā arī tiem piemīt visai apskaužamā spēja darīt vairākus darbus vienlaicīgi. Dvīņu vājākās vietas ir to ziņkārība un virspusējība.
Dvīņiem visveiksmīgākās sfēras naudas pelnīšanai ir saistītas ar informācijas saņemšanu, apstrādi un nodošanu, un sfēras, kas saistītas ar kustību, reklāmu un tirdzniecību. Dvīņi būs labi žurnālisti, menedžeri un tulki. Dvīņi naudu viegli pelna un viegli arī tērē. Parasti Dvīņi ar naudas uzkrāšanu neaizraujas.

Vēži
Naudas uzkrāšanas prasmē Vēži otri labākie aiz Vēršiem. Vēžus vada Mēness, un tādēļ uzkrājumu lielums tiem ir savdabīgs miera un drošības rādītājs. Vēži reti, kad ir nabadzīgi. Tie ir saistīti ar to, kas tiem pieder un gandrīz katram pieklājīgam Vēzim ir kaut kāda rezervīte nebaltai dienai. Vēžiem (īpaši vīriešiem) ir ļoti svarīgs stabils finanšu stāvoklis.
Vēži ļoti nemīl šķirties no naudas. Tomēr tas neattiecas uz to tuviniekiem, tiem Vēži neko nežēlo.

Lauvas
Pār Lauvām valda pati karaliskākā planēta – Saule (kas gan patiesībā ir zvaigzne). Un karaļi, kā zināms, vienkārši nedrīkst būt nabadzīgi. Lauvu galvenā motivācija ir vienmēr būt pirmajiem un labākajiem
Rutīnas darbs nav domāts Lauvām. Harizmātiskās un cēlās Lauvas mēdz būt ļoti dāsnas un ne tikai ar sev līdzīgajiem bet arī ar tiem kam palīdzība ir tiešām vajadzīga. Tam gan tiem ir jāprot divas lietas: 1) pareizi palūgt Lauvai un 2) neaizmirst tai pateikties. Ar naudu Lauvām veiksies, ja tās darbosies izklaides biznesā, dažādu svētku, sporta un citu pasākumu organizēšanā.

Jaunavas
Jaunavu zīmē dzimušie mīl strādāt. Jaunavas ir zodiakālie darbaholiķi. Jaunavām ir ļoti svarīgs pats darba process, bet atalgojums ir kā padarītā un nopelnītā sekas.
Jaunavas spēj strādāt gan fabrikā pie konveijera, gan būt vadošie darbinieki. Un tieši vadošā darbā Jaunavas ir neaizvietojamas. Naudu tērē saprātīgi un plānveidīgi. Mīl veikt ienākumu un izdevumu uzskaiti. Nevar teikt, ka Jaunavas spētu žilbināt ar savām spējām, tomēr ar laiku tās kļūst par visai nodrošinātiem cilvēkiem. Bagātāko horoskopa zīmju topā Jaunavas ir godpilnajā pirmajā vietā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

7 + 15 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.