Bagātāko horoskopa zīmju tops

7. Mežāži
Ja Vēzim avantūrisma pietrūkst, tad Mežāzim tā ir atliku likām. Tomēr tas nav vienīgais, kas mēdz traucēt Mežāzim gūt panākumus. Gandrīz visiem Mežāžiem ir raksturīga nepatstāvība un tie neprot koncentrēties uz vienu mērķi. Mežāžiem ideāls amats būtu kreatīvais direktors. No Mežāža burtiski straumē plūst neordināras idejas, tomēr patstāvīgi tas nevienu no tām nespēj realizēt.

8. Lauvas
Lauvām svarīgāk ir radīt tēlu, ne reāli atbilst savam tēlam un tie līdz pat 80% sava laika tērē imidža pilnveidošanai ne reālam darbam. Tomēr tam ir arī vienkāršs skaidrojums, lai Lauva justos pārliecināts un veiksmīgs, Lauvām(atšķirībā no piemēram Skorpiona vai Vēža) nav vajadzīga nauda, un tāpēc tie īpaši necenšas to pelnīt vai pavairot.

9. Vērši
Vēršu galvenā problēma slēpjas tajā, ka tiem pirmajā vietā ir ģimenes locekļu laime un labklājība. Un, kaut arī Vērsis var strādāt pat 16 stundas dienā bez brīvdienām un atvaļinājuma, tas tomēr pieļauj kādu būtisku kļūdu – tas visu nopelnīto tērē savas ģimenes labklājībai un nevis iegulda naudu biznesā, kas tam drīzumā ļautu pelnīt vēl vairāk. Vērsim ir svarīgs tikai tas, kas notiek šeit un tagad, un pārliecināt Vērsi rīkoties savādāk ir gandrīz neiespējami.

10. Zivis
Zivis dod priekšroku tam, lai kāds cits strādātu viņu vietā. Zivis tā vietā labāk iekārtojas tām piemērotas temperatūras ūdenī un lēnu peld pa straumei. Ja paveicas, tad straume tos aiznes uz zeltā mirdzošajiem Eldorado krastiem, ja nepaveicas tad tie nesaskata neko sliktu dzīvošanai, aiz kāda vaļa muguras ļaujot tam strādāt viņa vietā.

11. Ūdensvīrs
Ūdensvīru nelaime ir tajā, ka tie ne īpaši mīl strādāt. Tie ar prieku izklaidēsies un iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, ballēsies vai vienkārši atpūtīsies pie televizora, tomēr strādāšana tiem prieku nesagādā. Kaut nu protams arī Ūdensvīriem uznāk darbaholisma periodi, tomēr tie beidzas tikpat pēkšņi kā sākušies. Iespējams, ka būtu savādāk, ja Ūdensvīri pievērstos darbam no visas sirds.

12. Strēlnieki
Strēlnieku problēma ir tajā, ka tie nekad nespēj izvēlēties projektu, kas atbilstu tā visai viduvējajiem talantiem un spēkiem. Tādēļ tie vienmēr ķeras pie tāda uzdevuma, kuru tie nespētu realizēt pat pie vislabvēlīgākās apstākļu sakritības. Un rezultāts vienmēr ir viens un tas pats – ir iztērēti spēki, nauda un zaudēta ticība saviem spēkiem. Strēlnieks krīt depresijā lai uzreiz pēc tās beigām ķertos klāt jaunam, vēl lielākam un nereālākam projektam. Ja Strēlnieks iemācītos sadalīt vienu lielu uzdevumu daudzos mazākos, tad arī panākumi neliktu ilgi uz sevi gaidīt. Tiesa, lai šos panākumus sasniegtu, tam nāksies strādāt ievērojami ilgāk nekā citiem, tomēr labāk ir kļūt par miljonāru 50 gados, nekā nekļūt vispār.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen − 9 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.