Maģisko spēju horoskops

Maģisko spēju horoskops
Katrai horoskopa zīmei ir savas unikālas dotības. Tajā skaitā dotības uz maģiskām spējām. Lasi un uzzini kādas maģiskās spējas piemīt tavai horoskopa zīmei un kura ir tava maģija!

Auni
Auniem piemīt spēcīga enerģētika, kuru tie paši spēj arī sajust. Auni paši neapzinoties piedalās aktīvā maģiskā darbībā, izstarojot gan pozitīvus, gan negatīvus fluīdus, šādi cenšoties ietekmēt kaut kādus notikumus, apstākļus vai cilvēkus. Un tieši šo iemeslu dēļ Auniem ir viss nepieciešamais, lai tie varētu kļūtu par klasisku magu. Tomēr lai kā vēlētos, Auns nekad nespēs kļūt par mediju, kurš ir tikai smalko pasauļu enerģijas un informācijas starpnieks. Kamēr Auns pats spēj šo enerģiju vadīt, koncentrēt un novirzīt pēc savām vēlmēm. Auniem arī piemīt spēja izmantot savu dzīvniecisko magnētismu, mīlestības un seksa maģijā.

Vērši
Vērši var kļūt veiksmīgi naudas maģijā un citās labklājību piesaistošās maģijas tehnikās.
Jo ne velti viens no bagātības un labklājības simboliem ir “Zelta vērsis”. Ņemot vērā to, ka pārlieku materiālajiem Vēršiem var būt problēmas ar fantāziju, Vēršiem ir piemērota rituāla un ceremoniāla maģija, kurā tiek izmantota maģiska atribūtika vai arī tāda maģija, kurā mags rīkojas ar konkrētiem priekšmetiem vai simboliem.

Dvīņi
Gaisa stihija Dvīņiem piešķir spēju izmantot un sintezēt smalko matēriju informāciju, kā arī stimulē dažādas intuitīvas atklāsmes. Dvīņu balsij piemīt īpašas vibrācijas, kas tiem dāvā spēju par kaut ko pārliecināt gandrīz jebkuru cilvēku. Pie noteiktas noskaņošanās Dvīņu lūgšanas un burvestības kļūst īpaši efektīvas, ja ne visefektīvākās. Dvīņiem ir attīstīts enerģētiskais centrs, kurš atbild par radošumu un abstrakto domāšanu, kas ir tipiskas maga īpašības.

Vēži
Ļoti daudzu Vēžu dzīvē pienāk tāds brīdis, kad tie apjauš, ka tiem piemīt spējas paredzēt ar sevi vai citiem cilvēkiem saistītus notikumus. Vēži ir tā horoskopa zīme kuriem ir visvieglāk paredzēt nākotni izmantojot tam jebkuru no zīlēšanas veidiem. Īpaša uzmanība ir jāpievērš Vēžu sapņiem, kuri arī visai bieži piepildās. Attīstot savus enerģētiskos centrus, Vēži spēj pārvaldīt vairākus maģijas virzienus vienlaikus. Īpaša ietekme uz Vēža spējām ir Mēnesim. Mēnesim augot, Vēža enerģētika kļūst spēcīgāka un sasniedzot pilnmēnesi mainās ne tikai Vēža garastāvoklis, bet arī pastiprinās tā ietekme uz cilvēkiem, saasinās tā intuīcija un spēja just un saprast to, kas citiem cilvēkiem ir netverams un neaizsniedzams.

Lauvas
Lauvu īpašā spēja ir mīlas maģija. Lauvām piemīt diezgan spēcīga jutekliska un seksuāla plāna enerģētika. Lauvu maģiskās operācijas kļūst spēcīgākas, ja tie tām izmanto uguns stihiju: sveces, kvēpekļus un dažādu zālīšu dedzināšanu. Lauvām uguns stihija ir jāizmanto arī dažādiem negatīvas enerģijas attīrīšanās rituāliem. Lauvas pat ar minimālu okulto zināšanu klāstu spēj veiksmīgi atbrīvot cilvēkus no “ļaunu acs”. Un tas ir saistīts ar Lauvu solārās enerģijas tipu, kurš ir pats piemērotākais šādiem rituāliem.

Jaunavas
Jaunavas ir piemērotas tādām zīlēšanas tehnikām, kurās ir svarīga precizitāte, uzmanība pret detaļām un prasme analizēt. Un tās ir, piemēram, hiromantija, numeroloģija, zīlēšana ar taro kārtīm un zīlēšana ar rūnām. Spēja apkopot lielu skaitu dažādu variantu un tad izdarīt atbilstošus secinājumus, padara Jaunavas arī par ļoti piemērotām tam lai tās nodarbotos ar astroloģiju.

Svari
Svaru enerģētika ir ļoti labi saderīga ar dažādu kristālu un akmeņu enerģiju. Akmeņi var kļūt ne tikai par Svaru amuletiem, bet arī kļūt par to maģiskajiem instrumentiem. Savukārt kristāls un spoguļi ir ļoti cieši saistīti ar Svaru sakāpināti jūtīgo uztveri, un tāpēc zīlēšana ar kristāliem, kristāla lodēm vai atspoguļojošām virsmām, ir Svariem pašas piemērotākās zīlēšanas tehnikas.

Skorpioni
Skorpioniem piemīt neskaitāmi maģiski talanti, un tas ir, saistīts ar to, ka Skorpionu planēta ir Plutons, bet tā jebkura cilvēka dzimšanas horoskopā, atbild par misticismu un paranormālām spējām. Skorpions ne tikai vienkārši ir apveltīts ar dabas maģisko enerģētiku, Skorpions izjūt šīs enerģijas pārpilnību, un maģija ir veids, kā Skorpions virza šo enerģiju tam vajadzīgajā gultnē. Ikdienas dzīvē jebkurš Skorpions spēj izmantot klasisko aizsargājošo maģiju, lai aizstāvētu sevi un savus ģimenes locekļus no likteņa triecieniem, ienaidniekiem un dažādām nepatikšanām. Vēl apbrīnojami ir tas, ka jebkura lieta Skorpiona rokās spēj kļūt par sargājošu amuletu, šķiet, ka Skorpions jebko spēj uzlādēt ar savu kareivīgo enerģiju.

Strēlnieki
Prasme precīzi formulēt savus mērķus un vēlmes ir vien no Strēlnieka apskaužamākajām īpašībām. Un tieši tāpēc, Strēlniekiem var būt piemērotas dažādas tehnikas, kas ļauj piepildīt vēlēšanās. Strēlnieka pozitīvā enerģētika pieļauj arī dziedēšanas spēju klātbūtni, īpaši izmantojot roku enerģiju. Kopumā gan jāatzīst, ka Strēlnieki savas nepacietības un virspusības dēļ nav tendēti uz maģiju tās klasiskajā izpratnē.

Mežāži
Mežāžiem ir tuva dabas maģija un, ja tie to vēlas, tie viegli atrod kopīgu valodu ar dabu, kokiem, akmeņiem un augiem. Dēļ tā, ka Mežāžiem mēdz būt problēmas ar abstrakto domāšanu, tiem ir vieglāk strādāt ar redzamo pasauli un nevis ar slēpto un noslēpumaino. Turklāt Mežāzis arī ir pieradis saņemt skaidras atbildes uz jautājumiem un tāpēc astroloģija tam būs daudz piemērotākā nekā darbs ar enerģijām un stihijām.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ir viena no nedaudzajām horoskopa zīmēm kurai neatkarīgi no vecuma, nodarbošanās vai statusa, ir tuvi dzīves garīgie aspekti. Starp tiem Ūdensvīriem, kuriem piemīt paranormālās spējas, visvairāk ir mēdiji, kuri spēj stāties kontaktos ar gariem un mirušo dvēselēm. Tikmēr vidējam Ūdensvīram pievilcīga šķiet žestu, krāsu un domu spēka maģija, kā arī citi psiholoģiskas ietekmes veidi. Pateicoties savai unikālajai iztēlei un novērotāja spējām, Ūdensvīrs spēj izveidot pats savas psiholoģijas un maģijas metodes.

Zivis
Zivis dod priekšroku maģijas tumšajai pusei. Tieši melnās maģijas magu vidū visvairāk ir šīs horoskopa zīmes pārstāvju. Maģijas veiksmes pamatā ir plašas zināšanas, un Zivis ir tās, kurām piemīt pietiekoši daudz pacietības un entuziasma, lai apgūtu visas šīs senās zinātnes nianses. Vienīgais par ko Zivīm būtu jāuztraucas, tie ir nevēlami maģisko rituālu blakusefekti. Ja Zivju enerģētiskais ķermenis tiek traumēts, tas ilgi atjaunojas, un tāpēc tām ir nepieciešam personīga maģiska aizsardzība, kā arī jāievēro visi drošas maģijas noteikumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 + two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.