Sapņu mīļoto horoskops

Vēlies uzzināt kāda patiesībā ir tavas otras pusītes sapņu mīļotais vai mīļotā? Lasi un uzzini par kādiem mīļotajiem sapņo dažādu horoskopa zīmju sievietes un vīrieši!

Auni

Auns – vīrietis
Auni sapņo par izlēmīgu sievieti ar karstu temperamentu. Tajā pašā laikā viņai ir jābūt arī patiesai, apveltītai ar labi attīstītu humora sajūtu un pienākumu apziņu. Auns arī pieprasa 100% uzticību. Īpašu uzmanību Auns pievērš savas sapņu sievietes ārienei, viņai ir jābūt tumšmatei ar dziļu skatienu, vidēja auguma ar sievišķīgām formām un pilnīgām, jutekliskām lūpām.

Auns – sieviete
Aunu sievietes sapņo par to, lai tām līdzās ir īsts bruņinieks, kurš vienmēr uzsver savas mīļotās ekskluzivitāti un kurš jebkurā situācijā to atbalstīs. Viņa matu krāsai nav lielas nozīmes tomēr viņam ir jābūt garākam par vidējo vīrieti un apveltītam ar atlētisku miesas būvi.

Vērši

Vērsis – vīrietis
Vērsis sapņo par sieviete, kura viegli spēj radīt patīkamu, emocionālu atmosfēru, labi gatavo un kura vienmēr un visur pilnībā atbalsta sava vīrieša gaumi. Viņai ir jābūt ar mierīgu, nosvērtu raksturu, uzticamai un zināmā mērā konservatīvai kā arī intelektuālai un atbildīgai.

Vērsis – sieviete
Vēršu sievietes visu mūžu meklē “mūžīgi jaunu” vīrieti, kurš arī 50 gados, spēs uzvesties kā dumpiniecisks pusaudzis. Katru kopā nodzīvoto dienu viņam ir jāspēj pārvērst par viņas svētkiem. Viņi nedrīkst garlaikoties tiem kopā ir jāgatavo eksotiski ēdieni, kopā jāmazgā trauki, kopā jāspēlē spēles, pilnīgi viss viņiem ir jādara kopā. Īsumā Vēršu sievietes sapņu vīrietis ir uzņēmīgs un atjautīgs, mūžīgi jauns vīrietis, kura sapnis ir padarīt savu sievieti laimīgu.

Dvīņi

Dvīņu – vīrietis
Dvīņu ideālā sieviete ir dāsna, draudzīga, bezkaislīga, erudīta. Viņai ir jāprot visā saskatīt skaisto. Tāda kura nekad neuzbāžas ar savu sabiedrību ja viņu nevēlas. Tādai kura nekad nepieļauj tādus strīdus, kuros tiek kliegts un sisti trauki. Šai sievietei ir jāaizraujas ar mūziku, vizuālajām mākslām un dejām. Viņai ir jābūt labi audzinātai un ar attīstītu prātu. Ārēji viņa varētu būt stalta un trausla brunete ar mērķtiecīgu gaitu.
Dvīņu – sievietei
Dvīņu sievietes vēla vīrieti ar spēcīgu raksturu, un viņam ir jāprot kontrolēt savas emocijas. Viņai viņā ir jāsaskata uzticīgs partneris, kuram, esot blakus, viņa mierīgi var nodarboties ar mājsaimniecību, audzināt bērnus vai vienkārši nodarboties ar mākslu vai citu tai tuvu hobiju.

Vēži

Vēzis – vīrietis
Vēzis sapņo par altruistisku sievieti, kurai pietiks ar mazumiņu, bet pati atdos sevi pilnībā. Parasti tās ir vidēja auguma blondīnes ar gaišām acīm un mirdzošiem matiem. Viņa visu mūžu jāapgādā savs mīļotais ar garšīgām vakariņām, tīriem krekliem, jāapgādā tas ar siltām šallēm un simts reiz dienā jāatkārto tas, cik tās mīļotais ir unikāls un neaizvietojams.

Vēzis – sieviete
Vēžu sievietes ir pieradušas visu kontrolēt un tāpēc vēlas paklausīgu partneri ar inteliģentu ārieni, ar attīstītu intelektu un paaugstinātiem kārtīguma rādītājiem. Protams šeit nevar būt ne runas par kaut kādiem gadījuma romāniem vai pat sīkiem strīdiem, viņa neļaus sev nolaisties līdz tādam līmenim. Augsti novērtē sava partnera tikumus un atmaksā tam ar pilnīgu uzticību un uzticēšanos.

Lauvas

Lauva – vīrietis
Viņa sapņu sieviete ir jautra piedzīvojumu meklētāja, kura dievina ceļojumus, bērnus un vispārēju uzmanību. Turklāt viņā nav pat domas par greizsirdību gluži pretēji, viņš lepojas ar savu mīļoto ar tās lipīgo smaidu un ir pilnīgi pārliecināts par tās uzticību. Viņa nekad neļaus viņam garlaikoties, vienmēr un visur atradīs izeju no jebkuras situācijas un gādīgi to ieteiks savam mīļotajam.

Lauva – sieviete
Lauvu sievietes ideālajam vīrietim ir jāspēj pienācīgi novērtēt visus viņas talantus. Viņam ir jābūt aktīvam un atjautīgam, optimistiskam un jāspēj nodrošināt savai lauvenei pienācīgu labklājību mājās kā arī jārūpējas, lai bērni būtu pienācīgi aprūpēti un jāvelta tiem pietiekoši daudz uzmanības. Viena no pašām svarīgākajām lietām priekš Lauvenes ir, lai tā kopā ar savu mīļoto justos kā viens vesels.

Jaunavas

Jaunava – vīrietis
Jaunavu vīriešu sapnis ir, lai tā mīļotajai piemistu maigs, pakļāvīgs raksturs un vispusīgi attīstīta personība. Viņai jāseko mājas un attiecību tīrībai, jābūt akurātai un pedantiskai. Tai jābūt mazām rokām ar maigu ādu. Viņai ir pilnībā jāpārvalda žestu valoda, un tikai pēc tās mīļotā vīrieša skatiena un galvas pagrieziena leņķa jāspēj noteikt, kas notiek viņa galvā un dvēselē. Vārdi šajā gadījumā ir lieki.

Jaunava – sieviete
Viņa vīrietī visvairāk novērtē maigumu, jutekliskumu un labsirdību. Tāpēc viņas sapņu vīrietis ir īsts bruņinieks. Viņš ir uzmanīgs, rūpīgs, apber to ar maigiem vārdiem un aizkustinošām dāvanām. Jebkurā situācijā cenšas uzsvērt viņas sievišķīgumu un izsmalcinātību.

Svari

Svari – vīrietis
Viņš meklē sievieti, kura spētu apmierināt visas viņa garīgās un fiziskās vajadzības. Lielisks ģimenes cilvēks, tomēr viņam ir ļoti svarīgi, lai visi ģimenes locekļi atzīst tā autoritāti, lai uzskata viņa teikto par likumu. Pretim viņš sniedz maigas rūpes, bet kritiskā situācijā kļūs par uzticamu atbalstu.

Svari – sieviete
Svaru sievieti piesaista vīrieši ar pievilcīgu ārieni un vērīgu skatienu. Viņam ir jāspēj pilnībā kontrolēt savas emocijas, jāpiemīt labi attīstītam intelektam un smalkai gaumei. Viņa atdos savu sirdi uz mūžiem tam, kurš patstāvīgi gan ar vārdiem, gan darbiem atbalstīs viņas ticību tās unikalitātei un neatkārtojamībai.

Skorpioni

Skorpions – vīrietis
Viņa sapņu sieviete ir pārliecināta par sevi, vīrišķīga un enerģiska. Spējīga pastāvēt par savām tiesībām un tai jābūt spējīgai pienācīgi atbildēt, ja kāds aizskar viņas vai tviņas partnera intereses vai godu. Šāda kareivīga būtne Skorpionā raisīs patiesu apbrīnu, un neskatoties uz to, ka viņš pats nav nekāds biklais radījums, viņai viņš ir gatavs piekāpties pilnīgi visā.

Skorpions – sieviete
Viņa precīzi zina, ko vēla, kādi ir tās dzīves mērķi un ir gatava tiem sekot līdz pašam galam, bet tikai tajā gadījumā ja viņai blakus ir tieši tāds vīrietis, par kādu tā ir sapņojusi. Šim kaislīgajam “mačo” ir jāieņem pietiekoši augsts stāvoklis sabiedrībā, katrā situācijā tam ir jābūt savam personīgajam viedoklim, jābūt kustīgam un sabiedriskam. Pretējā gadījumā viņas pasaulē nebūs ne kripatiņas prieka un smaids tās sejā būs retāk nekā lietus gāze tuksnesī. Tomēr agrāk vai vēlāk, bet tāds vīrietis parādīsies tās dzīvē un tad viņa pilnībā veltīt sevi ģimenei un mīļotajam darbam.

Strēlnieki

Strēlnieks – vīrietis
Dod priekšroku augstsirdīgām un labsirdīgām sievietēm. Ļoti augstu vērtē viņas taisnīgumu, patiesumu un savaldību. Kā galvenās savas mīļotās prioritātes uzskata bērnus, virtuvi un baznīcu. Viņai ir jābūt prasmīgai mīļākajai, gādīgai mātei un ekonomiskai saimniecei, kaut arī pats ļoti mīl izklaidēties. Kas attiecas uz viņas ārienes parametriem, tad viņai maksimāli jāatbilst 90x60x90 standartam.

Strēlnieks – sieviete
Viņai ļoti svarīgas ir gan tās vīrieša āriene, gan tā galvas saturam. Diezgan ilgi meklē vīrieti ar tai vajadzīgo ārienes un dvēseles attiecību. Ārēji vidēja auguma tumšmatis vai gaišmatis to pilnībā apmierinās. Galvenais, lai viņa patstāvīgi, jūt viņa bezgalīgo uzticību.

Mežāži

Mežāzis – vīrietis
Alkst pēc sievietes, kura spēs izprast tā jūtīgo dabu. Parasti Mežāži izvēlas respektablas, stabilas, mierīgas un uzmanīgas sievietes, kuras godā ģimenes tradīcijas un kurām par visu ir savs personīgais viedoklis. Laulībām Mežāzis gatavojas ilgi, pārdomājot visas tās detaļas. Mežāža sieva vienmēr var būt pārliecināta par tās vīra stabilitāti un uzticamību.

Mežāzis – sieviete
Viņa visus savus daudzos pielūdzējus tur visai cienījamā attālumā. Tās partnerim ir jāciena viņas centieni pēc tās neatkarības. Viņa dod priekšroku nopietniem vīriešiem, kuri spēj savai ģimenei garantēt pietiekamu materiālu un garīgu komfortu. Reizēm šīs sievietes ir kautrīgas un romantiskas, bet visiem spēkiem to slēpj. Vairāk par visu viņa sapņo par to, lai tai vienmēr izdotos izvairīties no neveiklām situācijām.

Ūdensvīri

Ūdensvīrs – vīrietis
Ūdensvīram vajag sievieti, kas to iedvesmos, kura ik palaikam vilks viņu ārā no tā slinkuma lēkmēm un norobežos no ikdienas rutīnas. Īsumā viņam vajag sievieti, kas katru tā dienu pārvērtīs par svētkiem. Grūtos brīžos viņš jūtas par sevi nepārliecināts, bet atliek viņam tikai sajust savas mīļotās atbalstu, kā tas atkal atgūst mieru un entuziasmu.

Ūdensvīrs – sievietei
Viņa ir apburoša un liek tās pielūdzējiem kopā ar to izjust veselu gūzmu sajūtu. Viņas garastāvokļa maiņas un biežās uzskatu izmaiņas liek vieniem vīriešiem vēl vairāk viņu iekārot un tiekties pēc sava sapņa viņas personā, bet savukārt citiem tas liek atkāpties. Viņa pati meklē uzticīgu, elegantu un skaistu vīrieti.

Zivis

Zivs – vīrietis
Viņam piemīt smalka intuīcija, humānisms un ārējs miers. Viņš novērtē sievietes, kuras vienmēr spēj apvaldīt savas emocijas, tādas sievietes, kuras ir dāsnas, taisnīgas un patiesas. Savu partneri izvēlas ilgi, bet to izvēle gandrīz vienmēr ir pareiza. Novērtē sievišķīgumu, mīlestību pret mākslu un dabu.

Zivs – sieviete
Sapņo par mīļoto kurš ir par to jūtami vecāks un kurš spētu tai radīt īpašu mājīguma, komforta un greznības pasauli. Dod priekšroku uzņēmīgiem un dzīvespriecīgiem, gudriem un stipriem, gataviem uz upurēšanos un tādiem vīriešiem, kuriem nav sveša mīlestība pret literatūru un mākslu.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five + eighteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.