Vīriešu vājību horoskops

Vīriešu vājību horoskops

Visiem vīriešiem ir trūkumi un vājības. Netērē laiku to izpētei, lasi un uzzini šīs vājības jau laicīgi!

Auni
Auni gan ar savu ārieni, gan uzvedību rada “īsta vīrieša” iespaidu. Auns ir draudzīgs, un tam ir spēcīgs rokasspiediens. Auns ir drosmīgs un dāsns. Auna vājības slēpjas tajā, ka viņš neprot atteikt draugiem. Aunam pietrūkst pacietības, lai darītu vienmuļu darbu, un tas neprot klausīties. Auns ir bezrūpīgs attieksmē pret savu veselību, un tas dzīvo, kā pagadās. Auns nevēlas nevienam pakļauties, tas ir pārāk spītīgs, var pēkšņi pazust un tad uzrasties un pat necensties šo savu rīcību izskaidrot. Aunam arī nav mēra sajūtas.
Auna seksuālās vājības: ļoti nepacietīgs un steidzīgs
Ieteikumi: mēģiniet Auna raksturā, aiz tā enerģijas un egocentrisma saskatīt maigu un viegli ievainojamu puisēnu.

Vērši
Gandrīz visi Vērši ir labi ģimenes cilvēki ar prasmīgām rokām. Laba gaume. Vērša vājības ir spītība un nespēja turēties pretim baudas vilinājumam. Bieži nespēj turēt līdzi intelektuālam sarunu biedram. Ieradums labi paēst nenāk par labu tā veselībai un Vērsis kļūst tukls un slinks.
Vērša seksuālās vājības: nosliece uz primitīvu seksu misionāra pozā.
Ieteikumi: Vērsim vienmēr pietrūkst maiguma.

Dvīņi
Apburošs un asprātīgs vīrietis. Atjautīgs un oriģināls. Bieži sasola daudz vairāk, nekā spēj izpildīt. Nemierīgs un brīžiem pats nezina, ko pats vēlas. Dvīnī mīt divas pretrunības. Seksuālā ziņā Dvīnis ir nepiesātināms.
Ieteikumi: palīdziet viņam attīstīt tā labākās īpašības.

Vēži
Ļoti jūtīgs un jauks attiecībā pret sievieti. Ļoti maigs un rūpīgs, laba aukle bērniem. Mīl sirsnīgas sarunas. Tam ir ļoti svarīgas mājas un mājīgums. Tomēr tas ir arī ievainojams un patstāvīgi dzīvo pagātnē. Baidās palikt viens. Mazrunīgs, neko neaizmirst, pūcīgs, kaprīzs un pārāk tradicionāls. Līdz vecumdienām atkarīgs no mātes. Uz seksu noskaņotus tikai mierīgos, mājas apstākļos, tā kā šajā ziņā nekādu atraktivitāti negaidiet.
Ieteikumi: labāk lieciet tam mieru, kad viņš ir dusmīgs vai iegrimis pārdomās. Lai viņu nomierinātu izliecies nedaudz apslimusi un tu izjutīsi fantastisku gādību.

Lauvas
Skaista un spilgta āriene, dārgs apģērbs. Siržu lauzēja reputācija. Romantisks, dāsns, aristokrātiskas manieres. Vājība: baidās no vismazākās necieņas un neuzmanības attiecībā pret viņu. Arī seksuālā ziņā izjūt pārāk lielu mīlestību attiecībā pret sevi.
Ieteikumi: viņš ir tavs Karalis, bet tu viņa Karaliene. Pēc iespējas biežāk lieli viņu.

Jaunavas
Loģisks un sistemātisks prāts. Punktuāls un labi pār sevi valdošs vīrietis. Jaunavas problēma slēpjas tajā ka, kad tas ir izveidojis savu dzīves pozīciju, tas to aizstāv līdz pēdējam un turas tikai pie tās. Jaunava ir sava loģiskā pamatojuma vergs. Sekss priekš Jaunavas nav tik ļoti baudas un labsajūtas avots, kā vienkārši iespēja “nolaist tvaiku”
Ieteikumi: ja spēsi viņu pārliecināt kaut par kaut ko, tad tevis dēļ viņš būs gatavs gandrīz pilnīgi uz visu.

Svari
Šī vīrieša skaistais smaids slēpj arī ne tik labo īpašību nespēju atteikt. Skaistu sieviešu priekšā Svaru vīrieši zaudē spēju saprātīgi domāt. Piekasīgs estēts, kura garastāvokli var sabojāt pat no virtuves nākošs ēdiena gatavošanas aromāts. Gultā ļoti varaskārs.
Ieteikumi: visus lēmumus pieņem pati. Esi visā ideāla un viņš tevi dievinās.

Skorpioni
Skorpionu vīriešiem piemīt caururbjošs skatiens un tie ārēji izskatās ļoti stipri un uzticami. Dzimis psihologs. Necieš ja sievietes koķetē un flirtē ar kādu citu un nevis viņu. Maksimālists, kuram ir pašam sava morāle. Seksā mīl galējības, līdz pat sadomazohismam.
Ieteikumi: tev ir jābūt pacietīgai un padevīgai. Viņš ir sīkumains un atceras visus pāridarījumus.

Strēlnieki
Jautrs un dzīvespriecīgs, parasti tam ir daudz paziņu un draugu. Viņš ir sirsnīgs un patiess ar tevi, tādēļ arī diezgan ievainojams. Mūžīgais vecpuisis, mūžīgi ceļā no sievas pie mīļākās un atpakaļ, un tā līdz spēku izsīkumam. Seksā, intensīvu vēlmju liesmās var ātri sadegt.
Ieteikumi: nepiesieniet viņu pie mājām un ģimene. Tev tāpat kā viņam ir jāmīl brīvība. Lai izraisītu viņā greizsirdību, sarīko nelielu ar mistiskiem zvaniem un ziediem no svešinieka.

Mežāži
Stabils un uzticams partneris uz visu mūžu. Tomēr tajā arī slēpjas tā galvenais vājums – bez laulībām Mežāzis nejūtas par sevi pārliecināts. Mežāzis nespēju atbrīvoties un tas tikai ar grūtībām spēj izrādīt savas jūtas. No partnera Mežāzis gaida, ka tas to mīlēs, novērtēs un apbrīnos to. Seksā mīl ja tam izrāda pretestību.
Ieteikumi: Mežāzi nevar iekarot ar pievilcīgu ārieni un skaistiem tērpiem, tomēr to var izdarīt ar maigumu un rūpēm.

Ūdensvīri
Viņa sapņainais skatiens liecina, ka tā domas ir kaut kur tālu prom. Viņa dzēlības, jociņi un pat rupjības ir droša pazīme tam, ka tu viņu interesē. Interesē viss, kas ir jauns un neparasts, un nav svarīgi vai tā ir lieta, ideja vai cilvēks. Attieksme pret naudu diezgan vienaldzīga. Seksā ar lielāko prieku realizēs visu savu bezgalīgo fantāziju.
Ieteikumi: centies savu ziņkārīgo Ūdensvīru patstāvīgi kaitināt un ieintriģēt.

Zivis
Dzīvespriecīgs smaids un noskumis skatiens. Romantisks cilvēks ar plašu sirdi, vienmēr gatavs tevi uzklausīt, saprast un mierināt. Askētisms un pieticība. Skumjas un bēdas pat humorā. Ļoti padevīgs gan draugiem, gan mīļotajai sievietei. Pārāk kaislīgs un nepiesātināms.
Ieteikumi: negrauj viņa sapņus, viņš tev to nepiedos. Tā vietā labāk abi kopā tos realizējat.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

thirteen − seven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.