Kā dažādas horoskopa zīmes uzvedās ekstrēmās situācijās

Kā zināms, tad draugus vislabāk iepazīsti tieši sarežģītos dzīves momentos. Tomēr kā uzzināt kāds patiesībā ir tavs draugs ja liktenis tevi no šādām situācijām sargā? Iespējams, ka šeit tev var palīdzēt astroloģija!

Auni
Auns ir stingri pārliecināts tikai viņš, un neviens cits zina, ko un kā vajag darīt. Un neatkarīgi no tā vai viņš pieņēmis pareizu vai nepareizu lēmumu Auns arī pieprasa, lai visi viņu klausa.

Vērši
Mieru un patstāvību mīlošajam Vērsim ekstremālas situācijas ir ļoti spēcīgs stress. Situācijās kad kavēšanās ir bīstama dzīvībai, ieradums ilgi apdomāt pieņemamos lēmumus var izspēlēt ar Vērsi nelāgu joku.

Dvīņi
Ja agrāk jūs par Dvīņa divējādo dabu tikai nojautāt, tad nonākot ekstremālās situācijās jūs par to visai konkrēti pārliecināsieties. Saskaroties ar grūtībām, Dvīņi negaidīti pārvēršas par pavisam citu cilvēku, demonstrējot tādas īpašības, kādas no tiem neviens pat negaidīja. Un nav iespējams paredzēt kādā tieši lomā Dvīnis sevi pasniegs.

Vēži
Vēža intuīcija nepamet to arī ekstrēmās situācijās. Vēzis jau iepriekš spēj intuitīvi sajust, ka notiks kas nelāgs un var pabrīdināt pārejos. Problēma slēpjas tajā apstāklī, ka savu draugu kompānijā Vēzim parasti nav tā augstākā autoritāte un tāpēc tā vārdus var neuztvert nopietni.

Lauva
Zinot Lauvas, egocentrismu varētu sagaidīt, ka ekstrēmās situācijās Lauva pirmkārt parūpētos par savu mīļoto un sevi, bet par visiem pārējiem “aizmirstu”. Tomēr brīžos, kad ir vajadzīga Lauvas palīdzība tā, drīzāk nodemonstrēs citu savu īpašību – augstsirdību. Iespēja kļūt par kāda varoni un glābēju Lauvai patīk tik ļoti, ka tā parūpēsies par visiem apkārtējiem.

Jaunava
Jaunavas alkas pēc kārtības nezūd arī ekstremālās situācijās. Jaunavas it nemaz neļaujas panikai. Ja visi pasaules iedzīvotāji būtu Jaunavas, jeb kura evakuācija no jeb kurienes būtu viegla un ātra.

Svari
Svari ātri pieņem lēmumus, tomēr tūlīt arī sāk šaubīties par to pareizumu, un tad tie savus lēmumus maina. Bet tas savukārt var tikai pastiprināt psiholoģisko spriedzi, kas jau tāpat ir pietiekoši spēcīga. Tomēr ja atradīsies kāds kurš spēj Svarus nomierināt, tad Svari var sniegt nenovērtējamu palīdzību. Ja Svarus pareizi vada, tad tie paliek rīcībspējīgi jebkurā situācijā.

Skorpioni
Aukstasinīgie un drosmīgie Skorpioni vienmēr ir gatavi nepatikšanām. Stress priekš Skorpiona nav nekāda problēma, bieži Skorpioni pat ikdienas dzīvē tiecās pēc bīstamām situācijām. Kad visus ir pārņēmusi panika Skorpions spēj saglabāt skaidru galvu un pat bez speciālas sagatavošanās spēj vadīt nelielu cilvēku grupu kopējās izglābšanās vārdā.

Strēlnieks
Pieradums dot visiem padomus Strēlnieku nekad nepamet. Tas attiecas arī uz ekstrēmām situācijām, un arī tajās Strēlnieks visiem dos padomus ko darīt. Tomēr diemžēl Strēlnieki ne vienmēr spēj adekvāti novērtēt reālo situāciju, kā rezultātā Strēlnieka padomi var būt pat kaitīgi. Labākā Strēlnieka īpašība ekstrēmās situācijās ir Strēlnieka optimisms. Strēlnieks vienmēr atbalstīs savu draugu morāli.

Mežāzis
Mežāži ir ļoti uzmanīgi. Pieņemot jebkuru lēmumu, Mežāži rūpīgi apsver visus iespējamos riskus un sekas. Kad ir nepieciešama, izlēmīga un riskanta rīcība – labāk uz Mežāzi nepaļauties.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ir absolūti neparedzami. Ūdensvīrs var būt lielisks draugs, bet ekstremālās situācijās no Ūdensvīra var sagaidīt pilnīgi jebko. Tieši Ūdensvīrs izteiks tādu ideju, kas vēl nevienam nebūs ienākusi prātā. Ūdensvīri domā ārpus standartiem, tomēr tie arī ne ar vienu nekonsultējas.

Zivis
Zivis ir sentimentālas, maigas, sapņainas un tās viegli ļaujas panikai. Stress Zivīm ir tik postošs, ka tās mēģinās no problēmas noslēpties vai pat aizbēgt. Zivis nav tendētas uzņemties atbildību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.