Kuras horoskopa zīmes ir visgudrākās

Kuras horoskopa zīmes ir visgudrākās

Nav nekādu šaubu, ka cilvēka intelekts veidojas no dzīves laikā uzkrātajām zināšanām un pieredzes. Tomēr astrologi uzskata, ka sava ietekme ir arī cilvēka horoskopa zīmei. Lasi un uzzini kāda ir cilvēka horoskopa zīmes ietekme uz tā intelektu!


Auni
Aunus nevar nosaukt par ģēnijiem tomēr pateicoties to apbrīnojamai apķērībai un veiklībai tie bieži atstāj visai gudru cilvēku iespaidu. Aunu panākumi nav tieši atkarīgi no intelekta un erudīcijas, to panākumu atslēga slēpjas prasmē izmantot pat visnenozīmīgākās zināšanas un spējā gūt no tām labumu.

Vērši
Kaut arī pirmajā brīdī Vērši nešķiet īpaši intelektuāli, tomēr, iepazīstot Vēršus tuvāk, tie izrādās īsti erudīti un domātāji. Reizēm gan gadās, ka kaut kādu iemeslu dēļ Vērši šīs savas zināšanas nepielieto praksē, un tas nav pārāk prātīgi.

Dvīņi
Dvīņi ir ļoti gudri, reizēm Dvīņi var pat pārsteigt ar savu zināšanu dziļumu. Dvīņus varētu uzskatīt par gudrāko horoskopa zīmi tomēr kas attiecās uz dzīves sadzīvisko pusi to zināšanu ir par maz un Dvīņi slikti orientējas mūsdienu dzīves reālajā lietu kārtībā.

Vēži
Vēži ir visai erudīti cilvēki, bet kaut kādu iemeslu dēļ Vēži šīs savas zināšanas slēpj. Tomēr ja jūs palūgsiet Vēzim padomu, Vēzis jums nekad neatteiks. Turklāt šis vēža padoms būs visai gudrs un pareizs.

Lauvas
Lauvas mīl savu intelektu demonstrēt. Tomēr to patiesās zināšanas ir mazākas nekā Lauvas to parāda. Lauvām ir grūti atzīt savas kļūdas pat ja tās ir skaidri redzamas, bet nu tur vainīgs ir Lauvu karaliskais raksturs. Lauvu prāts labi izpaužas reklāmas sfērā.

Jaunavas
Jaunavas mīl mācīties un apgūt jaunas zināšanas. Šīs zīmes pārstāvji kļūst gudri pakāpeniski, un mūža vidū Jaunavas jau ir uzkrājušas visai nopietnu zināšanu bagāžu. Tomēr kaut kādas lielas apskaidrības Jaunavas apmeklē visai reti.

Svari
Svaru zīmē dzimušie ir ļoti gudri un to intelekts pilnveidojas visa mūža garumā. Svaru prāts ir vērsts uz dzīves lietišķajām sfērām, un šī iemesla dēļ Svaru intelekts bieži paliek nenovērtēts. Sabiedrība Svarus bieži uzskata par apburošiem, bet ne par ļoti gudriem, tomēr strīdos Svari viegli uzvar savus pretiniekus un pierāda pretējo.

Skorpioni
Skorpioni var nezināt pat ne desmito daļu no tā ko zina Vērši, tomēr tas Skorpionus nebūt nepadara par dumjiem. Gluži pretēji, Skorpioni nemēdz iestrēgt pie teorijām un visu cenšas pārbaudīt praksē. Un, kā zināms, tad tieši prakse ir labākais skolotājs.

Strēlnieki
Strēlnieki ir ļoti gudra horoskopa zīme. Šīs zīmes pārstāvji ir apķērīgi, daudz lasījuši, tie ir atjautīgi un apveltīti ar labu atmiņu. Interesanti, ka gudras domas un kaut kādu problēmu risinājumi pie Strēlnieka mēdz, atnāk ne tikai no dzīves laikā uzkrātajām zināšanām, bet arī no kaut kādas senatnē uzkrātas senču ģenētiskās atmiņas.

Mežāži
Mežāzi arī ir viena no gudrākajām horoskopa zīmēm. Mežāži tiecās pēc jaunām zināšanām, turklāt tie vienlaikus paspēj šīs zināšanas pārbaudīt praksē. Mežāži ir arī ļoti racionāli un konsekventi, un tas liek atmest pat vismazākās šaubas par to intelektuālajām spējām.

Ūdensvīri
Ūdensvīru prāts ir nākotnes intelekts. Šīs zīmes pārstāvji ļoti bieži paliek nesaprasti, jo to idejas apsteidz savu laiku. Ūdensvīra domas lido uz priekšu, un cilvēki tām knapi paspēj līdz.

Zivis
Zivis nedzīvo ar saprātu, bet ar sapņiem. Spēja sapņot Zivīm ir spēcīgi attīstīta, turklāt to sapņiem piemīt spēja piepildīties. Šīs zīmes intelektuālās spējas ir neparedzamas, tās var būt visai vidējas, bet var arī pārsteigt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.