Kā dažādu horoskopa zīmju vīrieši izvēlas apģērbu

Mūsdienās arī vīriešiem nav svešas rūpes par savu ārieni. Tomēr dažādi vīrieši izvēlas dažādus ģērbšanās stilus. Vai ir iespējams, ka vīriešu ģērbšanās stils ir atkarīgs no konkrētā vīrieša horoskopa zīmes?

Auni
Aunus vada uguns stihija, un tāpēc Auni parasti ir visai kardināli savā apģērba izvēlē. Auni nebaidās nospīdēt ar dārgu “Rolex” pulksteni vai labi šūtu, klasisku uzvalku. Auna mīļākās krāsas ir sarkanā un melnā. Lai savā apģērbā ienestu interesantas nianses, Auni savam apģērbam var izvēlēties zelta pogas, kā arī tie nebaidīties nēsāt zīdu un samtu.

Vērši
Praktiskie Vērši atrodas zemes stihijas ietekmē. Tie nemēdz mētāties ar naudu un tāpēc dod priekšroku nedārgiem un viegli kopjamiem materiāliem. Ja ir kaut kas, uz kā Vērši necenšas taupīt, tad tās ir zeķes.

Dvīņi
Pār šiem seksuālajiem intelektuāļiem valda gaiss. Dvīņiem ir labi attīstīta stila izjūta un tāpēc Dvīņa garderobē var atrast apģērbu jebkuram dzīves gadījumam. Reizēm Dvīņi izvēlas nēsāt kaut ko ar spilgtām uzdrukām, īpaši tas attiecas uz apaviem.

Vēži
Vēžu vīrieši mīl ērtu apģērbu. To krājumos ir daudz t-kreklu, ērtu, sportisku jaku un džinsu. Retos gadījumos Vēži izvēlas nēsāt vintāžas stila drēbes. Uzvalku Vēzis izvēlas ļoti, ļoti retos gadījumos.

Lauvas
Lauva zīmē dzimušie parasti ir spilgtas un harizmātiskas personības. Viss, ko viņi izvēlas nēsāt uz viņiem, izskatās patiesi labi. Lauvām ir paaugstinātas prasības pret savu ārieni, un tas viss tikai tāpēc ka viņiem patīk uzmanība. Ar katru savu tērpu Lauva vēlas atstāt pēc iespējas spēcīgāku iespaidu uz apkārtējiem.

Jaunavas
Jaunavas ir praktiskas it visā arī attiecībā uz apģērbu. Jaunavu vīrieši dod priekšroku labi sēdošiem, konservatīviem uzvalkiem pelēkos, tumši zilos vai brūnos toņos. Viņi uzmanīgi seko savai ārienei līdz pat vissīkākajai detaļai.

Svari
Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi patikt visiem. Un tieši tādēļ tie uzmanīgi seko modei un lieliski zina, kā kādā sabiedrībā ir jāģērbjas. Svaru zīmes vīrieši izmanto visas pēdējās modes tendences, un gandrīz vienmēr tiem tas arī visai veiksmīgi izdodas. Ja pēkšņi radīsies nepieciešamība uzvilkt spilgtu uzvalku, kuru tie vēl pirms pāris dienām uzskatīja par nepieņemamu, Svariem tas īpašas problēmas neradīs.

Skorpioni
Šīs zīmes vīrieši izvēlas ģērbties tā kā tie jūtas. Skorpioniem mode ir to personīgās izjūtas un garastāvoklis. Skorpionu zīmes vīrieši var uzvilgt spilgti zilu uzvalku vai melnu saplēstu t-kreklu un tas viss tikai tāpēc lai visi zina, ka šodien tos labāk nevajag aiztikt. Skorpioni ar prieku nēsā ādas apģērbu.

Strēlnieki
Šīs zīmes vīrieši ir izlēmīgi un enerģiski. Strēlniekam ir nepieciešams justies jaunam un tāpēc daudzi no tiem ģērbjas neatbilstoši savam vecumam, īpaši tas attiecas uz pieaugušiem vīriešiem. Klasiska apģērba vietā tie izvēlas sportisku apģērbu.

Mežāži
Šīs zemes stihijas pārstāvji mīl konservatīvu apģērbu, kurš uzsver to neatkarību. Mežāžu vīriešus neuztrauc jaunākās modes tendences, tiem svarīgāk ir izskatīties akurātiem un ieturētiem. Reizēm tie var papildināt savu ārējo izskatu ar dažādām vintāžas elementiem, piemēram, tādiem kā kabatas pulkstenis.

Ūdensvīri
Šīs zīmes vīrieši mīl brīvu apģērbu no zīda vai citiem dabiskiem materiāliem. Tiem arī patīk spilgtas krāsas. Ūdensvīru vīriešiem ir ļoti svarīga to apģērba kvalitāte un tie nekad nepirks lētu, sliktas kvalitātes apģērbu.

Zivis
Šīs zīmes vīrieši novērtē modi un seko tās tendencēm. Šie vīrieši labi jūt situāciju un vienmēr izskatīsies atbilstoši tai. Zivju vīriešiem arī patīk sportiskais stils, kuru tie veiksmīgi kombinē kopā ar klasiska stila apģērbu.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

15 − eleven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.