Kā dažādas horoskopa zīmes pārcieš likteņa triecienus

Diemžēl dzīve nesastāv tikai no uzvarām un patīkamiem notikumiem dažreiz gadās arī neveiksmes, reizēm pat lielas neveiksmes. Uzzini kā dažādas horoskopa zīmes pārcieš likteņa nestos pārbaudījumus!


Auni
Auni nav tā zīme, kas spēj uztvert likteņa triecienus ar cieņu. Tiklīdz kā to dzīvē gadās kāda neveiksme, Auni uzreiz dodas meklēt atbalstu pie draugiem. Tomēr tie ne vienmēr ir gatavi būt par Auna glābējiem. Šādos gadījumos Aunam labāk nevajag rēķināties ar draugu palīdzību un arī nemeklēt apkārtējo līdzjūtību. Tā vietā Auniem labāk vajadzētu censties novērst savas domas, ķeroties pie kāda darba vai nodarbojoties ar kādu hobiju

Vērši
Kad Vērša dzīvē gadās neveiksmju periods, Vērsis burtiski zaudē sevi. Neveiksmes Vēršus salauž. Dēļ saviem pārdzīvojumiem Vērši var pat fiziski saslimt. Šādos gadījumos Vēršiem būtu jādara kas tāds kas uzlabos to garastāvokli, piemēram, jādodas iepirkties, jāpalutina sevi ar gardām vakariņām vai varbūt jānobauda kāds alkohola malks. Jo lai cik dīvaini tas nebūtu, bet tieši šādu nodarbju laikā Vēršu galvās rodas ģeniālas idejas.

Dvīņi
Dvīņi savas neveiksmes pārdzīvo ļoti smagi. Viņi vainos savu dzīvi visās pār to galvu nākušajās netaisnībās, bet pēc tam ilgi un dikti pārdomās savu sakāvi. Tā rezultātā viņi pilnībā pārskatīs savas dzīves pozīcijas, attieksmi pret sevi un izdarīs secinājumus. Bet, pēc tam Dvīņiem beidzot, vajadzētu beigt domāt un sākt rīkoties!

Vēži
Neviens un nekas nespēs Vēzim palīdzēt pārciest tā likteņa triecienus. Tas ir kā likums, Vēži cieš pilnīgā vientulībā un reti kādam stāsta par savām problēmām. Un šādos momentos Vēži tiešām labāk nevajag traucēt. Pāris nedēļu depresijas un pēc tam viss atkal ar Vēzi būs kārtībā!

Lauvas
Lauvas ir apbrīnojamas personības! Lauvas mīl pārspīlēt savu problēmu apmērus. Tomēr tad kad tiešām notiek kas nopietns, Lauvas nokar galvu un zaudē interesi par dzīvi. Šādos gadījumos Lauvām vajadzētu atturēties no krišanas depresijā un objektīvi novērtēt visus radušos apstākļus. Lauvām ir jāsakārto viss savas domas pa plauktiņiem un izdomāt turpmākās rīcības plānu. Pozitīvi ir tas ka Lauvas nav vienkārši pilnībā salauzt, tās ātri pārdzīvo notikušo un sāk visu no jauna.

Jaunavas
Kad pār Jaunavas sāk velties neveiksmes, tās pamazām pārvēršas par visai čīkstošām būtnēm. Turklāt šādos brīžos tās neklausīsies citu dotos padomos, šajā situācijā Jaunavām galvenais ir izdzīvot savas bēdas. Likteņa triecieni Jaunavas norūda un tie stimulē Jaunavas rīkoties. Un ja Jaunavas sāks savas problēmas risināt(un nevis iedziļināties tajās) tad tās ātri arī visu izlabos.

Svari
Kad Svarus piemeklē neveiksme, Svari ļaujas apātijai. Svari nepārtraukti domā par savu neveiksmi, un kā viss būtu noticis, ja tie attiecīgajā situācijā būtu rīkojušies savādāk. Šādos gadījumos Svariem vienkārši vajadzētu nomainīt vidi un drūmās domas tos atstās.

Skorpioni
Skorpioni spēj sajust, kad liktenis tiem gatavo ko nepatīkamu. Tomēr ja neveiksme tos ir pārsteigusi nesagatavotus, tad Skorpiona dzīvē notiek visai nopietna traģēdija. Ja tā neveiksmēs ir vainojams kāds cits, tad Skorpions sāk viņam atriebties. Bet, ja Skorpions pats ir vainīgs pie savām problēmām, tad tam nekas cits neatliek kā pārciest visu sevī. Skorpioni savus pārdzīvojumus nekad neizrāda. Skorpioni, kādu dieniņu paskums, bet nākamajā rītā tie atkal būs gatavi dzīvot tālāk.

Strēlnieki
Neveiksmes izmaina Strēlniekus. No optimista tie pārvēršas par nīgru un mūžīgi neapmierinātu pesimistu. Strēlniekiem ir grūti paskatīties uz radušos situāciju no cita skatu leņķa. Šādās situācijās Strēlniekam vajadzētu censties atrast plusus visā, kas ar to notiek arī negatīvajā.

Mežāži
Līdzīgi kā Strēlniekiem, arī Mežāžiem vienmēr vajadzētu atcerēties par to, ka nav ļaunuma bez labuma. Kad Mežāzis saskaras ar problēmu tas uzreiz noslēdzas sevī. Tomēr tiem vajadzētu attiekties pret savām problēmām filozofiski, jo agrāk vai vēlāk, bet Mežāža prātā radīsies kāda konstruktīva doma, kas ļaus tam atvadīties no visām tā negatīvajām emocijām un pārdzīvojumiem.

Ūdensvīrs
Ūdensvīri savas neveiksmes pārdzīvo visai viegli. Un tas tā ir, tikai pateicoties tam, ka Ūdensvīri nekad neaizmirst par to iespējamību. Ūdensvīri vienmēr atzīst savas kļūdas un vienmēr izdara pareizus secinājumus. Ūdensvīriem var tikai ieteikt mazāk uzticēties savai intuīcijai un vairāk paļauties uz loģiku un analītisku domāšanu.

Zivis
Zivis ir tā horoskopa zīme, kura visvieglāk pārcieš savas neveiksmes. Zivis ar prātu novērtē notikušo un vienmēr cenšas no tā gūt kādu labumu vai vismaz pieredzi. Zivis tīri intuitīvi zina kā tām izkļūt no depresijas un sākt visu no jauna.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

One thought on “Kā dažādas horoskopa zīmes pārcieš likteņa triecienus

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fourteen − 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.