Stiprākās un vājākās horoskopa zīmes

Runa gan būs par morālo un garīgo stiprumu ne fizisko. Katrā no četrām horoskopa stihijām var izcelt kādu vienu stiprāko horoskopa  un arī vājāko zīmi. Lasi un uzzini kuras horoskopa zīmes ir savā stihijā stiprākās un kuras ir vājākās.

Gaisa stihija

1. Ūdensvīri
Gaisa stihijas stiprākā zīme ir Ūdensvīrs. Neskatoties uz Ūdensvīra nelielo mīlestību pret pasapņošanu un tieksmi pēc augstiem ideāliem, šī ir tā horoskopa zīme, kura savā dzīvē spēj pārciest grūtības, un kura nekad nepadosies. Ūdensvīri spēj ātri piemēroties jebkurām izmaiņām to dzīvē, un tieši tas tos padara garīgi un morāli stiprākus.

2. Svari
Otrā stiprākā Gaisa stihijas zīme ir Svari. Svari nebūt nav tik vāji, tomēr tiem ir tādi slikts ieradums kā šķiešanās ar savu enerģiju un ieradums nenovest iesākto līdz galam. Svari ātri zaudē entuziasmu un vēlmi, bet kopā ar tiem pazūd arī mērķis.

3. Dvīņi
Pati vājākā no Gaisa stihijas horoskopa zīmēm ir Dvīņi. Viņi nespēj sakoncentrēties uz kaut kādu vienu darbu un tiem bieži pietrūkst atbalsta no malas. Kad Dvīņi nonāk grūtības tie krīt panikā un lūdz palīdzību citiem cilvēkiem.

Uguns stihija

1. Strēlnieki
Uguns stihijas stiprākā zīme ir Strēlnieks. Šīs zīmes pārstāvji nekad nezaudē cerību un vienmēr saglabā cilvēcīgumu. Strēlnieki prot kontrolēt savas emocijas, un tie neļaujas provokācijām. Strēlniekiem vienmēr ir arī savs viedoklis. Strēlnieku spēks ir to optimismā un uzskatu plašumā.

2. Lauvas
Uguns stihijas otra stiprākā zīme ir Lauvas. Pirmajā brīdī rodas iespaids, ka Lauvas ir stipri un apņēmīgi cilvēki. Tomēr Lauvas ļoti lielā mērā ir atkarīgi no apstākļiem un apkārtējo cilvēku viedokļa. Lauvām patstāvīgi ir nepieciešams atbalsts un uzslavas. Ja tā nav tad, tie ātri zaudē ticību saviem spēkiem.

3. Auni
Pati vājākā Uguns stihijas zīme ir Auni. Neskatoties uz to ka šī zīme ir ļoti aktīva un darbīga tie tomēr ir savas stihijas vājākā zīme. Aunu nelaime ir tajā, ka tie nespēj kontrolēt savas emocijas un tie pārāk padodas tam, kas notiek to prātā un dvēselē. Reizēm ti rīkojas nesaprātīgi un tas tos noved pie sarežģītām situācijām.

Zemes stihija

1. Mežāži
Zemes stihijas stiprākā zīme ir Mežāži. Viņi ir izlēmīgi, uzstājīgi un konsekventi. Mežāžus ir grūti aizskart un aizvainot. Pat ja Mežāzim viss ir galīgi slikti, viņš tik un tā kaut lēnu, bet ies uz savu mērķi.

2. Jaunavas
Jaunavas ir otra stiprākā Zemes stihijas horoskopa zīme. Jaunavas bieži atstāj spēcīgu cilvēku iespaidu tomēr tās ne vienmēr spēj pieņemt pasauli tādu kāda tā ir, un tās bieži sāk peldēt pa straumei.

3. Vērši
Trešā stiprākā Zemes stihijas zīme ir Vērši. Šīs zīmes trūkums ir tāds ka viņi nemīl pārmaiņas. Vērši vēlas nodzīvot dzīvi mierā un laimē, tomēr ja to plāni sabrūk, tad tie Vērsis gandrīz pilnīgi neaizsargāts.
Ūdens stihija

1. Zivis
Ūdens zīmes stiprākā horoskopa zīme ir Zivis. Un pat vairāk, Zivis ir ne tikai savas stihijas stiprākā zīme, bet arī visa horoskopa stiprākā zīme. Ņemot vērā to ka reizēm Zivīm pilnībā pazūd sakars ar reālo pasauli, šis apgalvojums šķiet samērā neticams, bet tieši tajā slēpjas Zivju spēks. Zivis spēj ilgstoši ciest, gaidīt un cerēt. Tieši šāds gara spēks ļauj tiem cīnīties par savu laimi līdz galam.

2. Skorpioni
Skorpioni nav tik stipri kā Zivis. Skorpionu vājums ir tajā ka tie ilgstoši spēj krāt sevī emocijas. Un tieši šīs emocijas arī saēd Skorpionu no iekšas, padarot to aizvien vājāku un vājāku.

3. Vēži
Vēži ir Ūdens stihijas vājākā zīme. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti jūtīgi un ievainojami. Tiem patstāvīgi ir nepieciešams morālais atbalsts un palīdzība. Ja Vēzim nebūs neviena blakus tie to uztvers tā, it kā neko vairs nav iespējams mainīt, un tas ļausies depresijai.

Tomēr pat ja jūs esat dzimis savas stihijas vājākajā zīmē, tas vēl nebūt nenozīmē, ka jūs vajās neveiksmes un dzīve būs grūta. Gluži tāpat kā tas ka ja esat, dzimis stihijas spēcīgākajā zīmē, vēl nenozīmē, ka spēsiet visu sasniegt viegli un bez pūlēm. Katrai horoskopa zīmei ir savas stiprās puses un savas ietekmes sfēras. Atceraties arī ka rakstura stiprība nav tikai iedzimta, to var iegūt arī dzīves laikā.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to sociālajos tīklos!

One thought on “Stiprākās un vājākās horoskopa zīmes

  1. Bāc… par mani ir 100% precīzi, esmu svari un tieši tā kā rakstīts arī ir 100% 🙁

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen + 10 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.