Kā viesojoties uzvedas dažādas horoskopa zīmes

Kā viesojas dažādas horoskopa zīmes
Nenopietns skatījums uz to kā dodas ciemos un viesojas dažādas horoskopa zīmes.

Auni 
Ja Auns atnāk pie jums ciemos, tad variet rēķināties ar to ka viņa uzturēšanās jūsu mājā būs diezgan ilga. Un nav svarīgi vai jums tas patīk vai nē. Auns izdzers visu jūsu tēju, apēdīs jūsu nedēļas pārtikas krājumus un noteikti aptaustīs visus tos priekšmetus, kas būs piesaistījuši viņa uzmanību. Tā kā labāk jau laicīgi paslēpiet visu to, kā nonākšana Auna acīs un rokās nav vēlama.

Vērši 
Vērši ciemos uzvedas visai pieticīgi. Viņš iekārtosies mājas ērtākajā vietā un uzmanīgi sekos tam, kā jūs ap viņu riņķojat un cenšaties viņam visā izpatikt.

Dvīņi 
Ja zināt, ka pie jums ieradīsies ciemos Dvīnis, rēķinieties ar to ka Dvīnis pie jums pavadīs gandrīz visu dienu. Bet par vizītes mērķi tiks, aizmirst jau pašās pirmajās ciemošanās minūtēs. Dvīņi ciemos ir ļoti aktīvi un dažreiz pat visai nekautrīgi, tā kā labāk jau laikus precizēt Dvīņa vizītes ilgumu.

Vēži
Vēži ir paši pieticīgāki viesi. Vēzis palīdzēs jums virtuvē, nomazgās pēc sevis traukus un pat piedāvāsies palīdzēt atrisināt kaut kādas nelielas sadzīviskas problēmiņas. Vēzis pie jums ilgi neaizsēdēsies, jo ciena citu cilvēku personīgo telpu un laiku.

Lauvas
Lauvas ļoti mīl ciemoties. Ja esat uzaicinājis Lauvu pie sevis ciemos, nebrīnieties ja viņš atnāks nevis viens, bet kopā vēl ar kādu cilvēku vai cilvēkiem. Ciemojoties Lauvām, ļoti patīk, ja par viņiem rūpējas. Savukārt pats Lauva ar lielu prieku kļūs par kompānijas dvēseli.

Jaunavas
Jaunavas ir ļoti rūpīgi nemierīgi viesi. Vēl atrodoties ceļā, Jaunava jums noteikti piezvanīs un pajautās vai jūs to esat gatavi uzņemt. Kad Jaunava jau būs pie jums, tā uzmanīgi apskatīs visu jūsu mājokli. Un lai Dievs jūs sargā, ja Jaunava pamanīs šķībi karājošos gleznu vai netīrus traukus jūsu virtuvē – tā tūlīt pat metīsies to visu labot.

Svari
Svari ir viesi ar vismazākajām pretenzijām. Svari nevajadzēs ne tēju, ne kafiju, bet uzreiz ķersies klāt sava apmeklējuma iemeslam. Nopietni vai nenopietni, bet Svari apveltīti ar labu intuīciju un tie vienmēr sajutīs, kad ir pienācis laiks viesošanos beigt un ir jādodas mājās.

Skorpioni
Skorpioni ciemojoties uzvedās visai dīvaini. Skorpionam noteikti vajadzēs apskatīt visu jūsu māju, un balstoties uz redzēto, tas veiks secinājumus par mājas saimnieku. Skorpions nekad jums pašam neteiks, ka ciemošanās laikā viņam kaut kas nav paticis.

Strēlnieki
Strēlnieki ne īpaši mīl ciemoties, Strēlniekiem daudz labāk patīk pastaigas svaigā gaisā vai atpūta kādā izklaidējošā iestādījumā. Tāpēc nebrīnieties pa to, ja Strēlnieks jau pie durvīm paziņos, ka plānotā pasēdēšana mājās tiek atcelta un ka jūs visi dodaties uz kādu restorānu vai klubu.

Mežāži
Mežāži ciemojoties ir pārāk pieklājīgi, un tas ap to var radīt saspīlētu atmosfēru. Mežāži ir paši sarežģītākie ciemiņi, ar viņiem nevar saprast, vai vakariņas tiem ir garšojušas un vai kafija nav bijusi par stipru.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ciemojoties var uzvesties gan visai brīvi, gan sajusties neērti. Šeit viss ir atkarīgs no jūsu viesmīlības. Ja ātri piešķirsiet Ūdensvīram čības un pats nozudīsiet istabā, Ūdensvīrs jutīsies labi un pārliecināti. Tomēr ja aptekalēsiet to kā mazu bērnu, Ūdensvīrs noslēgsies un izmantos pirmo ērto brīdi, lai dotos mājās.

Zivis
Zivis ciemojoties jūtas visai brīvi. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji mīl, kad viņus apčubina un ja painteresējas par viņu dzīvi. Ja pēc Zivju vizītes jūtaties noguris un nospiests – nebrīnieties. Zivis ir visai spēcīgi enerģijas vampīri.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to sociālajos tīklos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.