Kā un par ko runāt ar dažādām horoskopa zīmēm

Kā sarunāties ar dažādām horoskopa zīmēm, par ko ar tām runāt un par ko nerunāt!

Auni
Ja vēlaties pārliecināt Aunu par to, ka jums ir taisnība, tad jums nāksies runāt ar viņu skaļi. Šiem cilvēkiem patīk enerģiski sarunu biedri, kuri runā pārliecinoši un ar iedvesmu. Auni necieš intrigas, baumas un ja kaut kas netiek pateikts līdz galam. Garas ievada runas jums neko nedos, tāpēc pārejiet uzreiz pie lietas būtības. Sarunājoties Auni skatās tieši acīs un to pašu gaida arī no sava sarunu biedra. Saziņā Auni mēdz ieņemt vadošo lomu, tie mīl pastrīdēties, reizēm tie mēdz pat būt agresīvi. Saruna tiem ir tikai kārtējā cīņa, kurā ir jāuzvar. Tomēr Auniem patīk cienījami pretinieki, tāpēc cenšaties tiem uzreiz nepiekāpties.

Vērši
Vērši sarunājas mierīgi un nesteidzīgi, un ar to arī iedveš savā sarunu biedrā cieņu. Šīs zīmes pārstāvji mīl piezemētus plānus un nemīl sarunas neparko. Tādēļ Vērši nebūs piemēroti sarunu biedri, ar kuriem apspriest gaisa piļu būvniecību, piedāvājiet tiem kaut ko konkrētāku. Vērši pēc savas dabas ir diezgan nerunīgi un nemīl tos, kuri to vien dara, kā nodarbojas ar tukšu muldēšanu un Vērši neizjūt nekādu nepieciešamību pēc bezjēdzīgiem strīdiem. Ja jūsu uzskati atšķirsies no Vērša uzskatiem, viņš vienkārši netērēs ar jums savu laiku. Tomēr ja diskusija notiks, viņš pratīs uzstāt uz sava. Un iespējams, ka jums ir vērts Vērsī ieklausīties, jo vērši ir visai saprātīgi cilvēki, kuri zina par ko tie runā.

Dvīņi
Dvīņi dievina dzīvas un interesantas sarunas. Tie runā ātri un burtiski momentāni uztver sarunas jēgu. Kaut arī Dvīņi mīl pastrīdēties, Dvīņi nav principiāli un var savu viedokli mainīt, vārdu kaujas tiem ir kā savdabīgi prāta vingrinājumi. Ja vēlaties iekarot šīs zīmes pārstāvju labvēlību, paziņojiet tiem par kādu jaunumu, pārsteidziet to vai izrādiet erudīciju. Esiet asprātīgs, parādiet savu humora izjūtu. Izvairieties no mājieniem par kaut kādiem jūsu draudzības pienākumiem vai sadarbību. Dvīņi vienkārši nemīl ja tiem uzspiež kaut kādus pienākumus. Neuzkraujiet viņiem savas problēmas, tās visticamāk neizsauks Dvīņu līdzjūtību.

Vēži
Vēži nemīl ja sarunājoties viņus steidzina, runā ar viņiem paaugstinātos toņos vai izdara uz viņiem spiedienu. Runājiet ar Vēzi nesteidzīgi un neesat pārāk uzstājīgs. Ja Vēzis izjutīs spiedienu tas instinktīvi sāks aizsargāties un noslēgsies sevī. Jūs ātrāk panāksiet savu ja būsiet pacietīgs un izrādīsiet sirsnību. Lai iekarotu šo sentimentālo cilvēku simpātijas, pastāstiet viņiem kādu mīļu, sirsnīgu stāstiņu. Nepieprasiet no Vēža līdzjūtību, ļaujiet, lai Vēzis tikai nedaudz jūs pažēlot. Sarunājoties pieminiet bērnus, ģimenes problēmas esiet dabisks un neslēpiet emocijas. Darījuma cilvēka tēls Vēžus drīzāk atgrūdīs, pat ja viņš pats ir šāds darījumu cilvēks.

Lauvas
Sarunājoties ar Lauvu, nāksies nedaudz par sevi piemirst. Lauvas mīl runāt pašas un aizrauties ar skaistiem monologiem. Vismaz pirmajā jūsu tikšanās reizē kļūstiet par cēlsirdīgu klausītāju. Tomēr visu laiku būt tikai pasīvam klausītājam arī nav vērts. Ieinteresēt Lauvu pa īstam var tikai pietiekoši cienīgs sarunu biedrs, kurš prot aizstāvēt savu pozīciju. Ne visiem patīk Lauvu iedomība, tomēr Lauvas glābj to dabiskais artistiskums. Lauva noteikti pamanīs arī jūsu šarmu tāpēc esiet nepiespiests, atbrīvojies un vairāk smaidiet. Lauvām patīk atvērti un dzīvespriecīgi cilvēki.

Jaunavas
Jaunavas atšķiras ar lietišķu pieeju jebkuru problēmu risināšanā. Jaunavas runā konkrēti un tās nemīl tādus cilvēkus, kuri nespēj precīzi formulēt domu. Jaunavas lietišķi pastāstīs par sevi un, mēģinot iepazīt jūs, uzdos jums konkrētus jautājumus. Jaunavas nespēs jūs sajust un izprast neuzdodot jautājumus, tāpēc cenšaties atbildēt uz viņu jautājumiem skaidri un saprotami. Rēķinieties ar to ka Jaunavas nespēs sajust jūsu garastāvokli, nesapratīs jūs no pusvārda un nenojautīs nepateikto. Tomēr ja runāsiet ar Jaunavām viņu valodā, tad viņas neaizmirsīs pat vissīkākās detaļas.

Svari
Svari prot jebkuru sarunu pārvērst par mākslu. Tieši šādi cilvēki radīja salona sarunu žanru un diplomātiju. Svari prot nogludināt asos stūrus, un tie spēj izdarīt tā, lai neviens neapvainotos. Svari vienkārši nespēj izturēt strīdus. Ja esat pieradis runāt skaļu, cenšaties ar savu temperamentu piebremzēt, pretējā gadījumā Svari vairs nevēlēs ar jums tikties. Sekojiet tam ko jūs runājiet, neizsakāties asi. Izvairieties no galējiem vērtējumiem, šādi jūs tikai sabojāsiet Svaru garastāvokli ne iesaistīsiet tos diskusijā. Vislabāk runājiet par neitrālām tēmām, piemēram par mākslu, koncertiem vai izstādēm.

Skorpioni
Skorpioniem piemīt visspēcīgākā intuīcija no visām horoskopa zīmēm. Viņi spēj nolasīt jūsu domas, pirms jūs esat atvēris muti lai par tām paziņotu. Sarunājoties ar Skorpionu nekādā gadījumā neesat augstprātīgs un neaizraujaties ar savu panākumu afišēšanu, pretējā gadījumā varat iedzīvoties visai nepatīkamā ienaidniekā. Šīs zīmes pārstāvjus piesaista noslēpumaini cilvēki, īpaši tādi kuriem ir pieeja slepenai informācijai vai zināšanām. Skorpioni spēj novērtēt jūsu prāta potenciālu un oriģinālu domāšanu. Nebaidāties izrādīt savu emocionalitāti. Tomēr atceraties, ka Skorpioni prot vadīt tādus cilvēkus, kuri ir pārlieku emocionāli.

Strēlnieki
Sazināties ar dzīvespriecīgo Strēlnieku ir visai patīkami. Tomēr Strēlniekam piemīt dažas rakstura īpatnības, par kurām jums vajadzētu zināt. Sarunājoties Strēlnieki ir nedaudz augstprātīgi un tiem patīk ieņemt tādu kā labsirdīga priekšnieka pozīciju. Strēlniekam patīk filozofēt un mācīt citiem, kā tiem ir jādzīvo. Strēlnieki mīl runāt par politiku un pakritizēt valdību. Ja vien jūs uzturēsiet sarunu, Strēlnieks runās cik ilgi vien jūs vēlaties. Tomēr neuzsāciet sarunu par ikdienišķām lietām un neceriet, ka iegūsiet Strēlnieka labvēlību ar kādu sentimentālu stāstiņu. Ja jūs pārzināt filozofiju tad parādiet to Strēlniekam un jūsu autoritāte Strēlnieka acīs strauji pieaugs.

Mežāži
Lai iegūtu Mežāža simpātijas izrādiet interesi par tā profesionālajām interesēm. Pat ja jūsu darbības sfēras atšķiras un jūs nespēsiet novērtēt Mežāža profesionālos panākumus,ir vērts painteresējaties par viņa darbu. Atceraties, ka ar Mežāži ir jāievēro distance, Mežāži nemēdz brāļoties ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Šo distanci samazināt var tikai pats Mežāzis un tikai tad kad pats uzskatīs to par vajadzīgu. Parasti gan tas nemēdz notikt pēc pirmās iepazīšanās. Nemēģiniet par Mežāzi parūpēties vai uzbāzties ar savu līdzjūtību – Mežāži neieredz aizbildniecību. Sarunājoties ar Mežāzi izvairieties no sirsnīgām sarunām un nemēģiniet panākt, lai Mežāzis sāk runāt par privātām tēmām.

Ūdensvīri
Ūdensvīri izjūt simpātijas pret visiem cilvēkiem. Sarunāties un iegūt Ūdensvīru simpātijas ir ļoti vienkārši. Ūdensvīri ir interesanti sarunu biedri un spēj pārsteigt ar saviem ekstravagantajiem uzskatiem. Ūdensvīri spēj viegli mainīt sarunas tēmu turklāt visneticamākajos virzienos. Sarunājoties ar ūdensvīru, neesiet liekulis vai morālists. Ūdensvīrus piesaista cilvēki ar brīviem uzskatiem, oriģinālu prātu un tie ļoti novērtē asprātību. Ūdensvīrus maz interesē sarunu biedra karjeras un personīgie sasniegumi. Labāk runāt par vieglām tēmām nepieskaroties personīgajām problēmām. Ūdensvīri ar prieku sarunāsies par jūsu hobijiem, īpaši par neparastiem hobijiem.

Zivis
Viss ko jūs pateiksiet izsauks Zivīs emocionālu atsaucību, tāpēc izvairieties no tēmām, kuras var Zivis apbēdināt. Zivju uzvedība sarunas laikā ir atkarīga no to garastāvokļa. Sarunājoties Zivis var gan būt gan pilnīgi klusas, gan runāt bez apstājas. Zivis ir konformisti, tāpēc var jums piekrist tikai tāpēc ka tām ir slinkums strīdēties. Sarunu biedra skatiens var pastāstīt tām daudz vairāk nekā pati pārliecinošākā frāze. Vairāk vēršaties pie Zivju iztēles, Zivis ļoti mīl mākslinieciskus cilvēkus.

One thought on “Kā un par ko runāt ar dažādām horoskopa zīmēm

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.