Kā izšķirties no vīrieša pēc viņa horoskopa zīmes

Tev jau sen ir apnicis tavs tavs mīļotais, bet pati nespēj viņu pamest? Kā panākt, lai vīrietis pats no tevis aiziet? Kā izšķirties no vīrieša pēc viņa horoskopa zīmes?

Lasiet arī kā izšķirties no sievietes pēc viņas horoskopa zīmes .

Auni
Auni ir agresīvi, ar noslieci uz dominēšanu un ļoti greizsirdīgi. Radi viņam iespaidu, ka viņam nav nekādu iespēju tevi kontrolēt, ka tu dzīvo kā vēlies un ka viņa padomi tev pat ar piemaksu nav vajadzīgi. Viņam ir jānojauš, ka tev ir ducis pielūdzēju un ka viņš tev no tiem visiem ir pašā pēdējā vietā. Sarunā ar viņu randiņus, bet tad atcel tos dēļ “svarīgākām lietām”. Un ja Auns tevi greizsirdības uzplūdos nepiekaus, tad nu pavisam noteikti no tevis ātri aizies.

Vērši
Visjūtīgākā Vērša vieta ir viņa vīrišķības kritizēšana. Tad nu izmanto to pilnībā un kritizē viņu par visu. Saki viņam ka viņš nevar nevar izdarīt to, to un vēl arī to. Ka tev atkal viss ir jādara pašai. Lai šo procesu paātrinātu izrādi pilnīgu gaumes trūkumu un staigā vecos, izstaipītos džemperos, vispār velc kaut kādas pilnīgas briesmas. Kļūsti absolūti neseksuāla, bet kad runas iegriežas par seksu, uztaisi tādu seju, it kā viņš gribētu, lai tu dodies misijā uz Marsu. Visticamāk Vērsis tā ilgi neizturēs un drīzumā dosies jaunu ganību meklējumos.

Dvīņi
Šajā gadījumā viss ir elementāri. Dvīņi paši par sevi ir mainīgi, un epizodiski paši aizraujas ar jaunām dūjiņām, tāpēc visai viegli var paši aizmirst par tavu eksistenci. Tomēr ja tu nevēlies gaidīt kamēr situācija pati atrisinās vienkārši sāc būt traģiski neapmierināta par katru sīkumu. Izvirzi viņam kaudzi ar prasībām un pieprasi to stingru izpildīšanu. Dzīvespriecīgais un brīvību mīlošais Dvīnis visticamāk izlems, ka tādas problēmas viņam konkrēti nav vajadzīgas, un dosies citas sirdsdāmas meklējumos.

Vēži
Ar Vēzi var sanākt visai nopietnas problēmas. Ja Vēzis mīl(vai domā, ka mīl)tad tikt no viņa vaļā būs visai sarežģīti. Esi valdonīga un dominējoša, visu viņa vietā plāno, nerēķinies ar viņa viedokli un patstāvīgi viņu kritizē. Vēzim galvenais ir mājas un ģimene, tev ir jāizdara tā, lai tu viņam ar šiem jēdzieniem vairs neasociējies. Kaut kur pazūdi pa naktīm, ved mājās šaubīgus draugus kas . Netīri māju, ļauj, lai tā paliek netīra. Vēzis būs nikns, kaut var to arī ilgi paciest. Tomēr arī Vēža pacietībai kādreiz pienāks gals, kaut tavas pacietības gals var pienākt arī ātrāk.

Lauvas
Lai tiktu vaļā no Lauvas, tev ir jābūt vēl augstprātīgākai un egoistiskākai nekā viņš, tev ir jāapšauba viņa aristokrātiskās īpašības un jābūt pret viņu neiecietīgai. Visos sīkumos stāsti viņam par saviem bijušajiem, neaizmirstot izstāstīt par visām jūsu attiecību niansēm, uzskaiti viņu pozitīvās īpašības un stāsta beigās ar nopūtu paziņo, ka tu neiebilstu, ja jūsu attiecības atjaunotos. Lauva necietīs necienīgu attieksmi pret sevi, norēksies un dosies prom.

Jaunavas
Izsaukt Jaunavas vīrieša nepatiku nav grūti. Kļūsti par sievieti ar blondīnes intelektu, esi izklaidīga un vulgāra būtne, kura pārmērīgi aizraujas ar kosmētiku un necenzētu leksiku. Nebūs ilgi jāgaida, līdz tavs vīrietis – Jaunava sāktu nopietni apsvērt jūsu romāna izbeigšanu.

Svari
Pilnīgi visus var izbeigt ar nebeidzamu čīkstēšanu, tomēr daži uz to reaģē īpaši sāpīgi. Un starp viņiem ir arī Svari. Lai viņš uzzina, cik tava dzīve ir smaga un cik tu ļoti esi no šīs nežēlīgās pasaules nogurusi. Savu čīkstēšanu vari pavadīt ar naudas aizņemšanos no viņa un neatdošanu. Atver viņa vēstules un lasi viņa SMS, Skype, Whatsapp, Viber, rocies viņa mantās(kas zina, varbūt pat atradīsi tajā ko interesantu). Ja tavi Svari tevi pie kādas no šīm nodarbēm pieķers izredzes, ka jūsu attiecības turpināsies, ir visai mazas.

Skorpioni
Saraut attiecības ar Skorpioniem var būt visai nedroša nodarbe. Ja tu vienkārši sāksi ar kādu citu vīrieti flirtēt, pastāv iespēja, ka tu pazudīsi un neviens tevi vairs nekad neredzēs. Skorpioni ir nenormāli greizsirdīgi, tāpēc šajā pasākumā galvenais ir miers, izturība, uzmanība un nedrīkst steigties. Tavs uzdevums nav viņu nokaitināt, bet gan pazemināt viņa interesi par tevi, tāpēc vienmēr visā viņam piekrīti, bet pati izliecies par seklu, piezemētu un frigidu būtni, kurai interesē tikai smalku zīmolu drēbītes. Un visai drīz Skorpions metīsies cita upura meklējumos.

Strēlnieki
Dēku ar Strēlnieku var izbeigt visai viegli un nesāpīgi, jo tiklīdz kā Strēlnieks pamanīs, ka jūsu mīlas vilciens sāk zaudēt ātrumu, tā pats palīdzēs to pilnībā apturēt. Kā paātrinošs apstāklis var kalpot ironiska attieksme pret viņu un tava nepārtraukta jokošana par viņu. Izsmej viņa plānus un ideālus, liec Strēlniekam nolaisties uz zemes katru reizi, kad viņš atkal sāk sapņot. Izrādi pilnīgu neieinteresētību par viņa hobijiem un viņa iemīļoto suni. Tas arī viss, visai drīz varēsi novērot, kā uz rietošas saules fona izgaist tava Strēlnieka stāvs.

Mežāži
Šeit man nākas jūs nedaudz apbēdināt, jo ja Mežāzis ir izvēlējies kādu sievieti par savu mīļoto, tad tik viegli no viņas neaizies. Viņš cietīs līdz pēdējam, tomēr arī Mežāža pacietībai ir robežas, pēc kuru sasniegšanas viņš var nospļauties un aiziet no savas mīļotās sievietes. Tātad tavs uzdevums ir nomocīt viņu līdz pēdējam. Kļūsti izklaidīga, nepatstāvīga, šķiedies ar naudu pa labi un pa kreisi, īpaši centies tērēties par visādiem nepraktiskiem mēsliem. Bieži “aizmirsti” savu maku mājās un tad, kad esi veikalā, kur par tavu jauno štruntiņu jau ir izsists čeks, ar nevainīgu balstiņu paziņo par to savam mīļotajam. Galu galā, viņš taču ir vīrietis, lai viņš maksā! Velc to nabaga cilvēku uz visādām ballītēm, klubiem un diskotēkām, bet kad esat tur, iedod viņam bučiņu uz vaidziņa, nočuksti viņam pie austiņas:”Mīļais, es tūlīt būšu atpakaļ” un pazūdi uz minūtēm 30 – 40. Kad tavs Mežāzis jau ir novests līdz baltkvēlei, atgriezies un it kā tā starp citu pasaki viņam, ka satiki savu bijušo un ka jūs visai jauki papļāpājāt. Sarunājoties neļauj savam Mežāzim pat muti atvērt, bet pati bez apstājas runā par visādiem niekiem. Ja viņš tomēr vēlas kaut ko pateikt, velti viņam uzticības pilnu skatu un paziņo viņam ka viņš īgņa, briesmīgs čīkstulis un ka garlaicīgāku sarunu biedru tu vēl nekad neesi satikusi.

Ūdensvīri
Labākais veids kā aiziet no Ūdensvīra ir uzgrūst viņam kaudzi ar pienākumiem un “zāģēt” viņu par katru sīkumu. Ja viņš mēģina jokot uztaisi nopietnu seju un skaties uz viņu kā uz bezprāti vai kā uz mazu nesaprātīgu bērnu. Pēc tam, protams, turpini “zāģēšanu” un māci viņam dzīvot. Pārtrauc iziet sabiedrībā un tā vietā, lai dotos ar viņu uz klubu vai pie draugiem, paliec mājās, uzvelc vecu halātu un ar interesi skaties kārtējo vietējo realitātes šoviņu, “zvaigžņu” dejošanu vai dziedāšanu. Visiem spēkiem centies ierobežot Ūdensvīra kontaktus ar draugiem. Argumentē to ar to ka viņš tev velta ļoti maz laika un ka tev gribas, lai viņš vairāk ir ar tevi. Un tad kad viņš ir piekritis uz šo upuri, sarīko visgarlaicīgāko vakaru viņa dzīvē. Ja šādi turpināsi pietiekoši ilgi, esi droša – Ūdensvīrs ilgi neizturēs un ātri vien nozudīs, iespējams pat neatvadījies.

Zivis
Izšķirties no Zivīm ir viegli. Neskatoties uz to ka Zivis pret savu partneri izjūt dziļu, emocionālu pieķeršanos, viņi gandrīz nemaz neprot uzstāt uz savu, un stingri iet uz savu mērķi. Tāpēc ja tu izlemsi izšķirties, viņš visticamāk īpaši pat necīnīsies. Lai paātrinātu šo procesu, izdari spiedienu uz viņa vājībām,neizlēmību, mīkstsirdību un izsmej viņa emocijas un jūtas. Zivs nervi tiks, nokaitēti aizvien vairāk un vairāk, līdz kādu jauku dienu viņš aizpeldēs uz citiem ūdeņiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seven + five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.