Dažādas horoskopa zīmes un nauda

Nav nekāds noslēpums, ka naudai cilvēku dzīvē ir visai liela nozīme. Vienam tās ir vairāk, kādam citam mazāk vai nav vispār. Kas gan ir tas kas nosaka kā tev veicas naudas pelnīšanā? Varbūt ka par to ir atbildīga tava horoskopa zīme?


Auns
Auni mīl uzvarēt un atrast oriģinālus risinājumus tur, kur citi banāli iet pa sen iestaigātu ceļu. Un šis Auna izgudrotāja talants bieži tam nes augļus dažādu resursu veidā, tajā skaitā arī materiālu resursu veidā. Auniem ir visas izredzes sasniegt panākumus un izveidot visai veiksmīgu karjeru un pat kļūt par miljonāru. Nu ja vien viņam tas būs interesanti. Auni tak tomēr ir tik dažādi…

Vērsis
Vērsis, tāpat kā Mežāzis ir zemes zīme ar tīri “zemīgu” enerģiju. Ar naudu vērsim ar viss ir kārtībā. Nu vismaz naudas pelnīšanas uzstādījumi ir iekļauti standarta konfigurācijā. Gadās, ka Vērsis pārāk aizraujas ar karjeru, ka tās dēļ aizmirst par visu pārējo. Bet tas tā sacīt ir blakusefekts. Toties kopā ar vērsi varēsi pavizināties ar jahtu un nobaudīt citus tikai turīgiem cilvēkiem pieejamus dzīves prieciņus.

Dvīnis
Šai zīmei ir visai bezrūpīga attieksme pret naudu. Ja tā ir – jauki, nav – nu ja nav, tad nav. Naudu tie notērēs tikpat ātri, kā nopelnīs. Tomēr Dvīņi par to neskumst, ar izdomu apveltītie Dvīņi atkal un atkal izdomās jaunus veidus kā naudu iegūt. Galvenais, lai baterijas nenosēžas.

Vēzis
Vēzim piemīt iedzimta tieksme pēc stabilitātes un drošības par par rītdienu, un tieši šī, un nevis kāda cita iemesla dēļ, Vēzis lēnām, bet stabili nopelnīs savu miljonu. Un ja viņa vēlme būs tikpat cieta kā tērauds, tad viņš noteikti savu panāks. Galvenais nevajag viņam tajā traucēt.

Lauva
Nu kura gan Lauva varētu būt bez naudas? Ja Lauvai nav naudas, tad tā nav īsta Lauva! Lavas ir karaliskas būtnes, augstsirdīgas un dāsnas, tās vienkārši pievelk naudu un prot to nopelnīt. Tiesa naudu tērēt Lauva mīl vēl vairāk, un pastāv zināms risks, ka Lauva epizodiski iedzīvosies parādos. Lauvai ir milzu ambīcijas un augstas prasības, bet tas savukārt atstāj negatīvu iespaidu uz viņa maciņa biezumu.

Jaunava
Jaunava naudu mīl un izturas pret to akurāti un saudzīgi. Investējot uzmanīgi un līdz mazākam sīkumam, uzzinās visu par plānoto ieguldījumu, un visu aprēķinās vairākus soļus uz priekšu, kā arī noteikti apdomās nākotni. Jaunava neveic neapdomātas un straujas kustības. Viņai ir svešs azarts un viņas noteikti nebūs tās, kas nospēlē visu naudu kazino. Jaunava sīki visu aprēķina un īpaši jau visu to, kas ir saistīts ar naudu. Jaunava nav skopa, bet nav arī izšķērdīga. Darbā jaunavas dod priekšroku stabilitātei, un visticamāk tas būs tāds amats, kur atbildība ir stingri noteikti un kur to negaida nekādi pārsteigumi.

Svari
Svari ir aristokrātiska zīme, un attieksme pret naudu tām ir atbilstoša – nauda pati kaut kā atradīsies. Svari naudu parasti nekrāj, tērē visu, kas tiem ir un gaida, kad atnāks nākamā naudas partija. Svari mīl greznību, bet cītīgi strādāt ne īpaši, tāpēc bieži Svari atrod kādu, kas tiem var nodrošināt bezrūpīgu eksistenci, piemēram, bagātu vīru vai sievu.

Skorpions
Skorpions precīzi zina, ko viņš no dzīves vēlas. Un, ja viņš gribēs baltu jahtu un personīgo salu kaut kur Karību jūrā, viņš noteikti atradīs veidu kā to iegūt. Ja viņš gribēs, lai tie nožēlojamie papīrīši vārdā “nauda” nenovirza viņa uzmanību no tā garīgajiem meklējumiem, tad viņš uzliks naudai mīksto un būs laimīgs bez tās. Tomēr visbiežāk Skorpioni sevī iemieso abas šīs būtības un uztver naudu kā universālu enerģētisko resursu. Skorpions saprot, ka pietiekoši liels naudas daudzums nav nekas cits, kā indikators tam ka viss viņa dzīvē notiek harmoniski un pareizi. Skorpions īpaši spēcīgi neiesprings un netērēs visu savu brīvo laiku kaut kādas karjeras vai naudas dēļ. Viņš dod priekšroku noskaņoties uz vēlamo rezultātu un palaist situāciju, lai tā attīstās pati. Un esiet pārliecināta, viss tiešām notiks, tā kā tam vajag notikt.

Strēlnieks
Strēlnieks ir pārliecināts un pārliecina citus ka dzīvē sasniegs visu ko tas gribēs, tomēr visbiežāk tas beidzas jau plānošanas stadijā. Un tas ir tāpēc, ka Strēlnieks galīgi nav darbaholiķis un viņā nav īpašas kāres pēc milzu naudas. Gadās, ka Strēlniekam trāpās kāds negaidīts pārsteigums loterijas laimesta vai mantojuma veidā, tomēr bieži vien Strēlnieki ātri notērē iegūto un paliek pie tā, kas bija.

Mežāzis
Cilvēki, kuri ir dzimuši, zem visai skarbās Mežāža zīmē dzimušie ir vieni no lielākajiem uz karjeru orientētajiem darbaholiķiem. Turklāt to pamana pat tādi cilvēki, kuri īpaši neinteresējas par cilvēku piederību horoskopa zīmēm. Ja Mežāzis ierauga mērķi, viņš uz to iet. Kaut kur laužot, visu savā ceļā, kaut kur klusi lavierējot, bet iet uz to neskatoties uz apkārtējiem un nelabvēlīgiem apstākļiem. Un esi drošs, Mežāži jau nebūs no tiem, kuri savu mērķi nesasniegs, nu ja vien to nepavilks uz garīgumu, bet tas kā zināms vāji saistās ar tupu naudas taisīšanu. Tomēr ar naudu Mežāzim viss vienmēr būs kārtībā. Tiesa nauda viņa vienmēr būs tāpēc, ka viņš to cītīgi krās, jo principā viņš ne visai mīl naudu tērēt.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs jau it kā gribētu būt finansiāli neatkarīgs, tomēr viņam nepatīk, ka dēļ tā viņam nākas ziedot daudz citu viņam tuvu brīvību. Bet brīvību viņš ciena, un “ciena” tas ir maigi sacīts, brīvību viņš dievina. Viņam ir vienkārši neizturami sēdēt birojā no zvana līdz zvanam, tādēļ Ūdensvīrs visticamāk izvēlēsies kādu brīvo profesiju, kas neprasīs no viņa pilnīgu sevis ieguldīšanu. Otrs Ūdensvīram tuvs variants ir nodošanās brīvajai uzņēmējdarbībai, un šeit izredzes ir 50 pret 50, vai nu sanāks un nauda nāks, vai arī nesanāks.

Zivis
Nevarētu teikt, ka Zivis būtu dzimušas naudas taisīšanas mašīnas. Zivis tomēr vairāk interesē smalkākas matērijas,un nevis nesaprotamā nodarbe vārdā “karjera” un citas tai līdzīgas nodarbes. Zivis, protams, var tīri mistiskā veidā noskaņoties uz naudas pelnīšanu, un Zivīm tas pat var sanākt un patikt. Tomēr visticamāk zivis drīz vien pazaudēs par to savu patstāvīgo interesi. Jo pasaulē taču ir tik daudz citu interesantu lietu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

20 + 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.