TOP 3 bīstamākās vīriešu horoskopa zīmes

TOP 3 bīstamākās vīriešu horoskopa zīmes
Trīs bīstamākās vīriešu horoskopa zīmes, ar kurām būtu jāuzmanās ikvienai sievietei!

Nr.1 – Skorpions
Protams, pirmo vietu šajā ne tik godpilnajā topā ieņem skorpioni. Šīs zīmes vīriešu kārtas pārstāvji mēdz būt vienkārši neizturami. Aprēķinātāji, auksti un egoistiski. Ļoti ļaunatminīgi, dažreiz par pāridarījumu neaizmirst visu mūžu un pie katras izdevības atspēlējas par to. Savu ambīciju dēļ skorpions ir gatavs samīt visus apkārtējos. Lai sasniegtu savu mērķi tie kā tanks iet pāri visiem šķēršļiem. Tie ir melīgi, kaut ne ļauni. Skorpioni vīrieši bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem pateiks visu ko domā jums sejā neskatoties uz to kādu iepaidu tas uz jums atstās. Tie reti kādu pažēlo, un tiem galvenais ir ģimene, bet pārējos tie vienkārši nepamana. Daudzi skorpionus uzskata par nežēlīgiem. Skorpioni ārēji var būt pilnīgi mierīgi, bet tajā pašā laikā iekšēji tie var izvirst dusmās. Skorpions var atdot visu kas tiem pieder draugam vai mīļotajam cilvēkam, kā arī atdot visu lai iznīcinātu cilvēku kas to ir nodevis. Sievietēm kas izvēlēsies skorpionu dzīvē būs daudz seksa un kaisles, bet ja nodosi savu mīļoto tad visticamāk skorpions tevi aprīs dzīvu.

Nr.2 – Mežāzis
Mežāži ir vēsa un šķietami neemocionāla zīme. Astrologi gan uzskata ka aiz ārējas vienaldzības slēpjas neprasme izrādīt savas jūtas. Tā nu sanāk ka vīrietis mežāzis neprot parādīt savu mīlestību. Un ja skorpions nav ļauna zīme, tad mežāzis gan tāds ir, tie ir nepārspējami meistari atriebībā un to spēja aprēķinā ir prātam neaptverama. Ja jūs kādreiz pāriesiet mežāža ceļu, tas jūs iznīcinās pamazām un bez steigas, bet jūs līdz pat pēdējam brīdim nesapratīsiet, kurš ir vainīgais. Pats bīstamākais ir tas, ka jūsu nejauši pateiktais vārds, par kuru jūs drīz vien aizmirsīsiet, spēj izsaukt mežāža aizvainojumu un tam sekojošo atmaksu.

Nr.3 – Dvīnis
Dvīņi ir paši viltīgākie. Dvīņi neatzīst savas kļūdas, līdz pašam galam pierāda savu taisnību kaut arī zina ka tie kļūdās. Dvīņi prot melot un dara to visai labprāt . Dvīņi ir pati divējādākā horoskopa zīme. Dvīņu vīrieši krāpšanu neuzskata par lielu grēku.

One thought on “TOP 3 bīstamākās vīriešu horoskopa zīmes

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.