Kāpēc vīrieši nesaprot sievietes

Kāpēc vīrieši nesaprot sievietes
Kāpēc vīrieši nesaprot sievietes? Šķiet, ka viens no biežākajiem savstarpējās nesaprašanās iemesliem ir jāmeklē vīriešu un sieviešu psiholoģiskajās atšķirībās. Lielākā daļa sieviešu ir pieradušas uztvert pasauli caur sajūtu un emociju prizmu, kamēr vīriešu uztverē parasti dominē loģika un konkrētība.

Gaišā puse šajā visā ir tāda, ka, neskatoties uz visām vīriešu un sieviešu atšķirībām, daudzi pāri tomēr spēj atrast kopsaucējus un izveido laimīgas un harmoniskas attiecības. Tas savukārt nozīmē, ka sapratne starp vīrieti un sievieti nav nekas ārkārtējs vai maz iespējams, un, ka galvenais ir vienam otru sadzirdēt, sajust un izprast.
Vīriešu un sieviešu uzvedība atšķiras un eksistē dažas sieviešu uzvedības īpašība, kuras vīriešos izsauc vairāk neizpratnes nekā citas. Un lūk kādas tās ir.

Kāpēc vīrieši nesaprot sievietes

Pārlieku liela emocionalitāte
Dažas sievietes tā vietā, lai mierīgi un loģiski izskaidrotu vīrietim savu viedokli un mierīgi minētu savus argumentus, sāk raudāt, pārmest vīrietim bezjūtību, cietsirdību un mīlestības trūkumu. Kamēr nabaga vīrietis šajā brīdī pat nesaprot, par ko ir runa, kāpēc tā viņu apvaino un kas vispār notiek.

Noslēgtība
Neizprotamu iemeslu dēļ liela daļa sieviešu ir pārliecinātas, ka vīriešiem kaut kādā telepātiskā veidā ir jāuzmin sievietes vēlēšanās un nekavējoties tās jāizpilda. Un ja vīrietis kaut kādā īsākā vai garākā laika posmā tā arī neaizdomā, ko patiesībā viņa mīļotā vēlas, tad pār viņa nabaga galvu sāk velties pārmetumi un apvainojumi visos nāves grēkos. Iespējams, ka vīrietis pat būtu priecīgs izpildīt savas mīļotās vēlēšanās, tikai nelaime tāda, ka vīrieši parasti nav telepāti un nespēj nolasīt sievietes domas, ja tā pati tās nepastāsta.

Noslēpumainība
Reizēm tiecoties vīrieti ieintriģēt, sievietes pašas rada ap sevi noslēpumainības atmosfēru. Šāda sieviete ar vīrieti runā mājienos, neko konkrēti par sevi nestāsta un, reaģējot uz vīrieša rīcību rīcību, mēdz rīkoties visneparedzamākajos un neizprotamākajos veidos. Tad nu nav nekāds brīnums, ka cerētās ieintersētības vietā tiek iegūts gluži pretējs efekts. Daudzi vīrieši gluži vienkārši nesaprot šādas sievietes, apjūk un nezin kā ar tām uzvesties. Rezultātā vīrieši vienkārši sāk no šāda tipa sievietēm izvairīties un pievēršas citām, ne tik noslēpumainām būtnēm.

Vienaldzība
Mēdz gadīties, ka sievietei no mazām dienām ir ticis iedvests, ka jo vēsāka un vienaldzīgāka tā būs, jo ātrāk vīrietis tajā iemīlēsies un kritīs pie tās kājām, lai izpildītu visas tās kaprīzes. Šādā situācijā nav nekāds brīnums, ka sievietei pieaugot un sākot veidot attiecības ar vīriešiem, tā arī turas pie šāda uzvedības modeļa. Tomēr lai cik skarbi nebūtu vīrieši un skaistas sievietes, vīrieši tomēr nav no dzelzs un vēlas sajust no sievietes arī siltumu un mīlestību. Šī iemesla dēļ lielākā daļa vīriešu parasti izvairās no aukstām un vienaldzīgām sievietēm.

Kā sievietei uzlabot attiecības ar vīrieti

Tiešums
Nebūt nav teikts, ka vīrietis tūlīt metīsies izpildīt visas sievietes vēlmes, ja vien tā viņam tieši par tām pateiks. Tomēr vīrietis vismaz sapratīs, ko sieviete no viņa grib, un pastāv ievērojama iespēja, ka tas centīsies atrast kaut kādu kompromisa variantu, kas apmierinātu abus.

Konkrētums
Vīrieša domāšana ir ļoti loģiska un konkrēta, un tāpēc arī runāt ar vīrieti vajadzētu loģiski un konkrēti. Parasti vīrieši ne īpaši labi orientējas sievietēm tik mīļajā jūtu un emociju valodā. Jo vairāk loģikas un veselā saprāt būs sievietes teiktajā, jo lielāka būs iespēja, ka vīrietis viņu sapratīs un tai piekritīs.

Mierīgums
Vīrieši slikti saprot sievietes, kad tās sāk raudāt vai kļūt histēriskas. Lielākajai daļai vīriešu pamanot sievietes pirmās histērijas pazīmes, rodas tikai instinktīva vēlēšanās aizbēgt pēc iespējas tālāk.

Atklātums
Kā jau mēs noskaidrojām, vīrieši nespēj lasīt sievietes domas un tie slikti saprot dažādus slēptus mājienus. Tomēr lielākā daļa vīriešu ļoti novērtē tiešu un atklātu komunikāciju. Turklāt tas ir tikai loģiski, jo šādi ir daudz vieglāk vienam otru un saprast un atrast kopēju valodu.

2 thoughts on “Kāpēc vīrieši nesaprot sievietes

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 + three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.