Kā dažādas horoskopa zīmes noveco

Kā noveco dažādas horoskopa zīmes.

Auni
Auni dod priekšroku neievērot savu vecumu. Tie dzīvo šim brīdim un nedomā par to kas tos sagaida rīt. Aunu dzirkstošais gars uztur tajos spēcīgu jaunības enerģiju līdz pat sirmam vecumam. Varbūt 60 gadu vecumā auni vairs nenēsās motociklistu ādas jaku, bet tie joprojām interesēsies par motocikliem. Pie tam darīs to tik pat enerģiski kā jaunībā.

Ūdensvīrs
Uz ūdensvīriem tāpat kā uz mežāžiem ļoti spēcīgi iedarbojas Saturns, tāpēc bērnībā tie mēdz būt nopietni. Bet ar gadiem pie ūdensvīra atnāk aizvien vairāk ekscentrisma un tie pārstāj uztraukties ko par tiem domā apkārtējie. Visa tā rezultātā vecumā ūdensvīri var uzvesties tā kā tiem ienāk prātā un pilnīgi neuztraukties ko par to domā apkārtējie.

Zivis
Zivis paniski baidās no vecuma. Tādā ziņā ka vēl tik daudz kas nav piedzīvots, nav izdarīts, nav izpildīts! Tieši šī iemesla dēļ zivis bieži atrod laiku lai noskaidrotu dažādu savu dzīves etapu kopsavilkumu, saskaita uzkrājumus, paveiktos darbus, un tiek savilkts balans. Bet jo mazāk zivis uztrauksies par šīm lietām, jo ilgāk un laimīgāk tās dzīvos, jo nekas tā nesabeidz nervus un nesaīsina dzīvi nepārtraukta uztraukšanās.

Vērši
Vērši mīl labi paēst, reizēm pat pārāk labi, un šī iemesla dēļ līdz savām vecumdienām tiem bieži ir savācies liekais svars. Ar gadiem spītīgie vērši paliek aizvien neelastīgāki un neelastīgāki, un tas neattiecas tikai uz psiholoģiskiem, bet arī uz vēršu fizisko stāvokli. Un tomēr vērši ir ļoti izturīgi, tāpēc visticamāk vērši dzīvos ļoti ilgi pat neskatoties uz dažādām slimībām kas tos mocīs.

Dvīņi
Dvīņi jaunībā nosprauž sev mērķus, un dzīves gaitā patstāvīgi iet uz tiem, un šī virzība ar gadiem nebūt nesamazinās. Tāpēc nevajag cerēt ka dvīnis varētu atnākt no darba agrāk, pat jau cienījamā vecumā jūs neredzēsiet kā dvīnis laiski atpūšas pie kamīna. Dvīņa karjeras izaugsme turpināsies līdz pašai pensijai, un ja būs tāda iespēja tad arī ilgi pēc tās sākuma.

Vēži
Vēži mēdz būt divu veidu: tie kas nekad nekļūst pieauguši un tie kas vecumā mīl rūpēties par apkārtajiem kā tāda Māte Terēze. Vēžiem līdzīgi kā lauvām gribas lai apkārtējie novērtē to “cēlo sirmumu”. No vēžiem var sanākt klasiski vectētiņi un vecmāmiņas kādus tos vēlas redzēt lielākā daļa mazbērnu.

Lauvas
Lauvas ir iecietīgi un nosvērti pēc savas būtības, un ar gadiem tas izpaužas arvien vairāk, un vairāk. Pret vecumu lauvas jau ir ļoti mierīgi, nosvērti un majestātiskas personības. Tiem gribēsies aizvien vairāk cieņas, autoritātes, un dažos gadījumos pat pielūgsmes, kā arī kalpot par vispārēju paraugu. Un tieši šo iemeslu pēc lauvas pacentīsies saniegt visas galvenos dzīves mērķus un pēc iespājas ātrāk nostabilizēties.

Jaunavas
Ar vecumu daudzas jaunavas sāk arvien negatīvāk uztvert to apkārtējo pasauli, īpaši ja to vēlme pēc kritizēšanas izkļūst no kontroles. Jaunavas mīl sevi uzturēt formā un pie labas veselības, tās patstāvīgi strādā pie sevis un savu smadzeņu darbības pilnveidošanas. Šī iemesla dēļ jaunavas savu vecumu parasti sagaida kā īstas lēdijas un džentlmeņi, ļoti gudri kaut arī nedaudz stingri.

Svari
Svarus vienmēr uztrauc to āriene, tāpēc tie ir gatavi uz jeb ko lai tik izvairītos no grumbām un liekiem kilogramiem. Parasti svariem tas arī izdodas. Un dažos gadījumos svari pat astoņdesmit gadu vecumā spēs pārliecināt apkārtejos ka tiem ir knapi četrdesmit gadu.

Skorpioni
Uz vecumu skorpioni kļūst ļoti reprezentabli un solīdi. Tie mīl par sevi domāt ka tie ir līdzīgi filozofiem kuri gadu gaitā ir sakrājuši daudz gudrības, un principā tā arī ir taisnība. Bet diemžēl padzīvojuši skorpioni mēdz arī kļūt pārāk ieciklējušies uz personīgām pārliecībām kas tos var padarīt uzbāzīgus un spītīgus.

Strēlnieki
Strēlnieki tāpat kā auni ļoti nevēlas domāt par vecumu. Dažreiz tas tos noved pat līdz tādama stāvoklim ka tie sāk uzbāzties apkārtējiem ar jautājumiem par savu aptuveno vecumu, tā cerot sagaidīt kādu komplimentu par savu jauneklīgo izskatu. Un īstenībā, bieži vien šie komplimenti pamatoti jo pat neskatoties uz nevēlēšanos sev sekot tie spēj saglabot pievilcību un seksualitāti līdz pat sirmam vecumam.

Mežāzis
Mežāzis ir zīme kas daudzējādā ziņā asociējas ar laiku. Tas ir tādēļ ka mežāzi vada Saturns – planēta kas atbild par laiku un tā tecējumu. Interesanti ir tas ka mežāžu gadījumā laiks it kā tek uz otru pusi. Šīs zīmes pārstāvji bieži piedzimst kā mazi vecīši, gudri, atbildīgi un nopietni neatbilstoši vecumam. Bet ar vecumu tie kļūst it kā aizvien jaunāki un bērnišķīgāki, un pret vecumu tie sāk uzvestie kā pilnīgi bērni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.