Dažādu zodiaka zīmju vīriešu negatīvās īpašības

Visi vīrieši ir maitas, par to jau sen neviena sieviete nešaubās. Tā kā lielākajai daļai sieviešu šis raksts neko jaunu jums nepastāstīs. Nu ja nu vienīgi atvērs acis kādai jaunai un naivai būtnei par to, kāds tad patiesībā ir viņas izredzētais.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Auni
Ja tev ir sanācis satikties ar vīrieti – Aunu, vari jau laicīgi meklēt dakteri, kurš tev regulāri varēs izrakstīt antidepresantus. Ar savu spītību, egoismu un bērnišķīgo tiešumu, šis aunu dzimtas pārstāvis tev ātri vien sagādās pirmos sirmos matus. Un pat ja viņš zina ka viņam nav taisnība, viņš vienalga turēsies pie sava un nepiekāpsies savu principu pēc. Viņam vienmēr un par visu ir savs viedoklis, pat par lietām kurās viņš neko nesaprot. Šīs zīmes vīriešu īpašā rota ir pēkšņi agresijas un slikta garastāvokļa lēkmes. Tiesa gan, cik ātri viņam tās uznāk, tik ātri arī pāriet.

Vērši
Vēršu vīrieši uzskata ka var darīt visu kas tiem ienāk prātā, un ja tā, tad par ko vispār uztraukties? Viņš vienmēr ir ar sevi apmierināts, pat tajos gadījumos kad nav īpaši ar ko lepoties. Savu apbrīnojamo spītību Vērsis uzskata par īsta vīrieša rakstura stingrību, savu sīkstulību par saprātīgu ekonomiju, bet savu pesimismu par reālistisku skatu uz pasauli.

Dvīņi
Nevienai citai horoskopa zīmei nav tādu spēju apgriezt visu kājām gaisā kā Dvīņiem. Garlaicīgi tev ar Dvīni nebūs, tikai pēc divu nedēļu komunikācijas ar Dvīni, tu jutīsies nomocījusies līdz nāvei. Ja tu spēj izturēt Dvīņa milzīgo noslieci uz patstāvīgu mainīšanos(ņemot vērā ka tu pati neesi Dvīnis), tu pavisam noteikti esi pelnījusi vismaz ikdienas bezmaksas pienu par kaitīgumu un par 10 gadiem ātrāku pensionēšanos. Dvīņi uzpeld te vienā vietā, te citā, dievina pūst pīlītes un ņirgāties. Nākotne ar viņiem ir vairāk kā nedroša, toties garlaicīgi gan nebūs. Un negaidi no viņiem uzticību, tev tikai vajadzēs aizgriezties kā viņš jau flirtēs ar tavu draudzeni.

Vēži
Vēzis ir garlaicīgs čīkstētājs, katrā sievietē meklē savas mātes turpinājumu, un ja tādu atrod tad noteikti pacentīsies viņu apprecēt. Vēzis ir izteikts ģimenes pavarda un mājīguma cienītājs. Ar savām pretenzijām par to kā pareizi ir jāmazgā trauki, kā jābaro kaķis un kāda ir īstā omletes recepte, priekšlaicīgi iedzīs savu sievu kapā. Laulība ar vēzi pavisam noteikti nozīmē pazudinātu jaunību. Es ceru tu tici reinkarnācijai?

Lauvas
Lauva ir tā ieciklējies uz sevi, ka nemana neko kas notiek apkārt. Nu ja nu vienīgi tikai to kas viņu apbrīno. Viņš ir augstprātīgs un uzskata sevi par pārāk augstsirdīgu lai atcerētos pāridarījumus un solījumus. Šī karaliskā persona mīl tērēt naudu, dzīvot dzīvi vienos priekos un aplenkt sevi ar skaistām sievietēm. Viņš ir neprātīgi greizsirdīgs, straujš un viegli apvainojas. Pats gan nevar paciest ja kāda ir greizsirdīga uz viņu, jo gluži vienkārši nespēj samierināties ar domu, ka kāda viņu varētu uzskatīt par savu īpašumu. Viņam vienmēr būs jābūt tev pirmajā vietā. Un nedod dievs ja tu kādreiz atcelsi tikšanos jo tev būs jādodas apciemot tava saslimusī tante, viņš var nāvīgi apvainoties. Jo kāda gan pie velna var būt tante, ja tev bija jāsatiek Viņš?!

Jaunavas
Jaunavu vīrieši ir briesmīgi pedanti. Viņš nomocīs tevi ar visādiem sīkumiem un notācijām. Jo lūk olās ir par daudz holesterīna, un cepts ēdiens vispār ir pilns ar kancerogēniem un briesmīgi kaitīgs kuņģim. Viņš arī slinks līdz ārprātam, bet uzskata sevi par īstu darba rūķi, jo lūk laiku palaikam viņš saņemas lai paveiktu kādu sīkumu. Ar jūtām viņam ir pagrūti, un pret mīlestību izturas ļoti piesardzīgi.

Svari
Svaru vīrieši ir aizdomīgi, noslēpumaini un sīkumaini. Tie ir viegli aizkaitināmi un ja lietas iet ne tā kā tiem gribētos, viņš var izlikt savas dusmas uz pirmo kas trāpās pa rokai. Izdomā sev visādas nenozīmīgas problēmas un pēc tam ilgi tās risina. Viņam ir daudz draugu, bet gandrīz nevienam neuzticas.

Skorpioni
Derdzīgais, sīkumainais un ļaunatminīgais Skorpions nepārtraukti dusmojas, ja uzskata ka kaut kas nav izdarīts pareizi. Patstāvīgas piekasīšanās un viņa drūmais skatiens liks tev justies zemākai par zāli, vai novedīs tevi līdz ārprātam. Un lai Dievs tevi sargā kad viņš kļūs greizsirdīgs. Naudu neskaita, toties lieliski atceras cik reizes neesi kārtīgi priecājusies par viņa dāvanu.

Strēlnieki
Strēlnieks nemelo, bet tikai tāpēc ka viņa būtība nespēj paciest melus. Viņš nemelo pat tad, kad teikt patiesību ir tīrais neprāts. Un ja viņš pieķers melos tevi, vari droši gaidīt nepatikšanas. Strēlnieku vīrieši ir nenormāli greizsirdīgi, toties paši nelaiž garām nevienu sieviešu dzimtas pārstāvi. Pat viņam piemītošā humora sajūta nespēs kompensēt viņa trūkumus.

Mežāži
Mežāzis ir spītīgs kā velns, un pilnīgi nepakļaujas nekādai pārliecināšanai. Pat ja viņš tev piekritīs, tad vai nu jūsu viedokļi ir nejauši sakrituši, vai viņš to dara tikai tāpēc ka nevēlas kaisīt pērles cūku priekšā. Un zini ka otrajā gadījumā viņš dziļi sevī viņš ir pilnīgi pārliecināts par savu taisnību. Mežāzis ir tik garlaicīgs, ka tikai ar lielām mokām pacieš skaļas un jautras ballītes. Pat vairāk, ja neveiksiet ar viņu nopietnu audzināšanas darbu, viņš sabiedrībai būs pilnīgi zudis. Kaut kā jau tika minēts augstāk, Mežāzis nav tas kuru būtu iespējams par kaut ko pārliecināt, tāpēc labāk ir izmantot viņa intereses, un ļoti lēnām un uzmanīgi virzīt viņu vajadzīgajā virzienā. Tā lai Mežāzis domā ka šī 100% ir viņa paša doma. Mežāzis ir godkārīgs un uzskata, ka labi pazīst dzīvi, un tāpēc var stundām ilgi lasīt lekciju par to kā vajag dzīvot, un jo īpaši par to, kā tērēt naudu. Tāpēc labāk nedalīties ar viņu priekā par taviem mazajiem iepirkšanās prieciņiem.

Ūdensvīri
Ūdensvīri dievina sapņot un plānot kaut ko grandiozu, tikai viņa pacietības un enerģijas reti pietiek pat tam, lai sāktu šos plānus realizēt. Viņš sasolīs tev zelta kalnus un maisus ar zvaigznēm no debesīm, pie tam solīšanas brīdī viņš patiesi tic ka solīto izpildīs. Tomēr nopietnās lietās ar Ūdensvīru labāk nerēķināties, pat vairāk, nevajag sapņot par to ka viņi vīrišķīgie pleci varētu uzņemties kādu daļu atbildības, vienmēr pirmām kārtām paļaujies tikai uz sevi.

Zivis
Tev vajag normālu vīrieti kurš stingri stāv uz zemes un nevis lidinās kaut kur mākoņos? Tad tu neesi atradusi īsto. Zivis dzīvo savās pasaulēs un pēc saviem likumiem, un tā rezultātā ir pilnīgi nepiemēroti reālajai dzīvei. Zivis savā dvēselē ir un paliek bērni, tie ir neizlēmīgi, neaprakstāmi jūtīgi un par viņiem ir patstāvīgi jārūpējas, jo citādāk sava nepatstāvīguma dēļ gluži vienkārši pazudīs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.