Dažādu zodiaka zīmju sieviešu negatīvās īpašības

Esi nolūkojis kādu debešķīgu būtni, jums viss ir apbrīnojami perfekti, bet tava intuīcija saka ka viss ir pārāk labi, un ka aiz šīs skaistās sejiņas un mīlīgā smaida ir jāslēpjas kam tumšam un šausminošam? Tad šīs horoskops ir priekš tevis, mēs atradīsim trūkumus visās.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Auni
Aunu meitenes ir egoistiskas un neatkarīgas, tās dara ar puišiem visu kas vien tām ienāk prātā. Tām ļoti patīk kad viņas dievina un izpilda visas to kaprīzes. Strīdoties Aunu meitene var būt kā bērns, tā var mīdīties ar savām perfektajām kājiņām un raudāt, tik ilgi, kamēr viss tiek izdarīts tā, kā to grib viņa. Pat ja tev sanāks tā tai izpatikt, ka viņa atzīsies tev mīlestībā, netici tam un negaidi no viņas uzticību. Ja tai pie apvāršņa parādīsies kāds jauns pielūdzējs, viņa mierīgi var par tevi aizmirst.

Vērši
Esi uzrāvies uz meiteni – Vērsi? Nu ko, apsveicu tevi, tagad gaidi dramatiskas scēnas, sirdi plosošus kliedzienus, un vienmēr turi naudas rezervīti jaunu trauku pirkumam, jo viņa tos noteikti dauzīs, un iespējams ka pat pret tavu galvu. Kā arī aizmirsti par cerību kādreiz kādā strīdā arī uzvarēt. Un paturi prātā ka piedošanas lūgšana ir pilnīgi veltīga laika tērēšana. Tā vietā labāk vienkārši samierinies un vienmēr atzīsti ka viņai ir taisnība. Kad tvaiks būs nolaists, viņa kļūs runātīgāka.

Dvīņi
Ar Dvīnēm ir tā, ka viņas neieredz patstāvību un tām ir spēcīga vēlme mainīt puišus kā zeķes. Ja tu satiecies ar Dvīņu meiteni, gatavojies ka viņa flirtēs ar taviem draugiem tev pat esot blakus. Pat ja viņa ir zvērējusi tevi mīlēt mūžīgi, tā agri vai vēlu pieprasīs sev brīvību. Pozitīvā ziņa ka dos brīvību arī tev. Tā kā ja tu gribi Dvīņu meiteni noturēt, tev būs šie noteikumi jāpieņem. Un atceries ka karjera viņai vienmēr būs svarīgāka par mājām.

Vēži
Nav nekā garlaicīgāka un raudulīgāka kā meitene – Vēzis. Viņa ir pilnībā uzticīga tam kuru viņa mīl, un ir gatava tam sekot kaut līdz pasaules malai. Un to pašu viņa prasa arī no sava iemīļotā. Tomēr tāda ēna, kas tiem visur seko patiks tālu ne visiem. Un ja Vēžu meitenei sāks šķist, ka esat no tās kaut par mata tiesu atsvešinājies, viņa noslēgsies un ļausies depresijai. Vēžu meitenes viegli apvainojas un šādā stāvoklī tās var būt visai atriebīgas. Un neceriet ka spēsiet strīdoties kaut ko no viņas panāk, uz Vēžu meitenēm strādā tikai maigums un mīļums. Jeb pareizāk sakot tonnām maiguma un mīļuma. Ja šo noteikumu ievērosiet, tad varēsiet panākt pilnīgi visu.

Lauvas
Lauvas ir godkārīgas un valdonīgas, un viņas neauklēsies ar tiem kas neatbilst viņu standartiem. Pie tam šo standartu augstums ir vismaz pāris tūkstoši metru virs jūras līmeņa. Šī meitene domā ka ir vismaz Visuma centrs, un tai blakām ir jābūt tās Cienīgam Vīrietim. Neceri, LIELIE burti nav drukas kļūda. Ja aizskarsiet viņas lepnumu, viņa nekals atriebes plānus, bet vienkārši pateiks visu sejā. Un pēc šīs mazās attiecību noskaidrošanas, orkāns jums liksies kā tāds silts un maigs vasaras vējiņš. Lai iekarotu šo izvirstošo vulkānu, jums tai ir jādāvina dārgas dāvanas un jāpārliecina viņa ka viņa ir labāka par jebkuru citu sievieti kas līdz šim uz zemes ir piedzimusi. Tomēr nezaudē savu vīrišķību, citādi Lauviņa tevi pat nepamanīs, noslaucīs kājas un aizies tālāk. Neskatoties uz šo visu, es personīgi joprojām domāju Lauvas ir brīnišķīgas sievietes.

Jaunavas
Ja tu domā ka Lauvas ir vienīgās ar šādiem standartiem, tad man nāksies likt tev vilties, ar Jaunavām nav daudz labāk. Tieši tāpēc Jaunavām ir tik grūti pie kāda apstāties. Tiesa gan, Jaunavu atlases kritēriji ir nedaudz savādāki nekā tie ir Lauvām. Jaunava var kontaktēties ar slaistiem un neveiksminiekiem, uz kuriem Lauva pat nepaskatītos. Jaunavas ir diezgan vieglprātīgas. Mīļākā atbilde tām ir iebildumi. Mīļākā nodarbe – kritika. Tā kā ja jūsu meitene ir Jaunava, taupiet savus nervus un turiet vienmēr rezervē kādas nomierinošas zālītes.

Svari
Svaru meitenes ir pilnīgi pārliecinātas ka tās ir neatvairāmas. Tās dievina komplimentus un uzmanību. Pie tam tās vairāk interesē ne vīrieši kā tādi, bet gan sajūsmināti pielūdzēji un to aplausi. Priekš Svaru meitenēm dzīve drīzāk ir spēle un tad nu tās visu mūžu to arī spēlē. Viņas dievina greznību un necieš nepatīkamus pienākumus.

Skorpioni
Ja esi izlēmis tikt pie meitenes – Skorpiona, vari uzskatīt ka esi devies karot. Ar viņu ir vai nu ļoti forši, vai ļoti draņķīgi, vai arī tas viss ir kopā, pēc kārtas, pie tam bez zelta vidusceļa. Šāda dzīve ir patstāvīgs stress, tā kā ja tev nav dzelzs nervu un pārliecinošas vīrišķības, tad šis jaukums nav priekš tevis. Pat ja viltīgā Skorpionu meitene ļoti sagribēs izlikties jauka, mīļā un naiva, ilgi viņa to uzturēt nespēs, tās patiesā būtība agrāk vai vēlāk bet paņems virsroku. Un tici man, tā paņems ka par maz tev tās neliksies. Ja viņai pēkšņi sāks likties ka ar tevi kaut kas nav labi – dabūsi pēc pilnas programmas. Viņa neieredz skopumu un viņa ir ļoti, ļoti greizsirdīga. Ja viņa tavā telefonā atradīs īsziņu no citas sievietes, tu sagribēsi kaut būtu to nolādēto telefonu labāk apēdis. Un nedod dievs ja viņai radīsies aizdomas par to ka neesi viņai uzticīgs..

Strēlnieki
Meitene – Strēlnieks nav nekāda maigā dūjiņa. Tu gribi no viņas maigumu un glāstus? Nu ko, gaidi ar maisu. Tā kā būs tev viņa jāpieņem tāda kāda viņa ir, un jācenšas iztikt bez žēlošanās. Kaut nu diez vai tev tas sanāks, jo viņa mīl uzturēties vīriešu sabiedrībā un tavā acu priekšā, jo viņai vienkārši patīk uzmanība. Tā kā vari aizmirst par savu greizsirdību, citādi viņa no tevi aizbēgs, jo nobīsies no tavām kaislībām. Tomēr arī nesēdi rokas klēpī salicis jo tava mazā sieviešu kārtas Kazanova nesēdēs mierīgi stūrītī, un tās uzmanība viegli var pārslēgties uz citu.

Mežāži
Mežāžu atslēgas vārds ir “paškontrole”. Ārēji tās vienmēr cenšas turēt sevi rokās, kaut iekšēji tajās var plosīties īsta kaislība vētra. Tās sapņo satikt īstu vīrieti un nāvīgi baidās iemīlēties. Šīs savas pārlieku lielās uzmanības dēļ tās bieži izdara nepareizas izvēlēs, dēļ kurām tās pēc tam pašas cieš. Un negaidi no viņas kaislīgas emocijas, jo pat ja viņa tevi mīl, viņa tik un tā centīsies izlikties ka esi tai vienaldzīgs. Viņas ledusauksto fasādi var izkausēt tikai profesionāls psihologs, vai akli mīlošs un nekad cerību nezaudējošs Dons Kihots. Tāpēc ja tu sapņo par siltām, romantiskām attiecībām ar maigām jūtām un mīlestības izrādīšanu, tad tu noteikti neesi atradis īsto. Pozitīvā ziņa ir tikai tāda, ka uz meiteni – Mežāzi tu var droši paļauties.

Ūdensvīrs
Ūdensvīru meitenes ir impulsīvas, viegli aizkaitināmas, bet viegli nomierināmas. Pret vīriešiem izturas viegli, un redz tajos drīzāk draugus kā vīrus. Tu neatradīsiet labāku draugu par meiteni – Ūdensvīru. Viņa baidās no spēcīgām kaislībām, tāpēc labāk izvairies no aktīvas savu jūtu izrādīšanas , un pat tikai ar mājieniem par savām jūtām tu vari viņu aizbaidīt nezināmā virzienā. Un negaidi no viņas patstāvību, tā vietā labā laicīgi sagatavojies sliktākajam.

Zivis
Zivju meitenes dzīvo savu ilūziju pasaulē, tās ir ļoti jūtīgas un patstāvīgi pārdzīvo dēļ sajūtas ka viņa ir tikusi nodota. Viņām vajag patstāvīgu tavu jūtu apstiprinājumu, citādi viņas vienkārši nomocīsies šaubās par tevi. Tomēr pat saņemot vairākus šādus jūtu apstiprinājumus dienā, viņa pie tiem pierod, un viss sākas no jauna.

Bilde

One thought on “Dažādu zodiaka zīmju sieviešu negatīvās īpašības

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

11 + ten =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.