Kas iedvesmo un padara laimīgas dažādas horoskopa zīmes

Reizēm pilnai laime pietrūkst kāda mazuma iedvesmas, bet kad ir iedvesma, tad pietrūkst laimes. Nedaudz nenopietns ieskats tajā kas tad īsti ir tas, kas dod laimi un iedvesmu dažādām horoskopa zīmēm.

Auni
Iedvesma pie Auna atnāk tajā brīdī kad rodas ideja. Šīs zīmes pārstāvji ir piedzīvojumu meklētāji, avangardisti un mūžīgie dzinēji. Tie mētājas ar idejām uz visām pusēm, bet to augļus plūc citas horoskopa zīmes. Lai Auni vienmēr justos kā spārnos, Auniem ir nepieciešami domubiedri kuri spēj realizēt Aunu idejas dzīvē. Labus sadarbības rezultātus nesīs Aunu sadarbība ar Mežāžiem un Zivīm.

Vērši
Vērsis ir zemes zīme, tāpēc arī uztvere Vērsim ir piezemēta. Laikā kad visi lido mākoņos, Vērsis paliek bezkaislīgs un izmanto visas situācijas tā lai tās nāktu par labu viņam. Vērsis prot taisīt naudu no gaisa un pareizi to tērēt. Vērsim ir sava māja, daudz bērnu un labākais dārziņš visā apkārtnē, bet ģimenē miers un harmonija. Šīs zīmes pārstāvji ir laimīgi mierā, un nelaimīgi nemierā un uztraukumos. Lai pie Vērša atnāktu iedvesma, tam ir nepieciešami mierīgi apstākļi.

Dvīņi
Dvīņi ir aktīva zīme kura patstāvīgi tērē savus spēkus atdodot savu enerģiju citiem. Dvīņiem vajadzētu pārstāt rosīties un beigt raustīties dēļ katra sīkuma, Dvīņiem vairāk jāiedziļinās tajā visā kas ir tiem apkārt. Tas Dvīņiem būs visīsākais ceļš uz iedvesmu. Jaunu iedvesmas pilnu dzīvi tiem sniegs rīcības plāns un stingrs grafiks.

Vēži
Vēži ir nedaudz ekstravaganta, taktiska un apburoša zīme. Šīs zīmes pārstāvji ļoti bieži sevi nenovērtē, ilgu laiku baidās izteikt savu viedokli, un tāpēc tiem ir maz dzīves pieredzes. Laime pie Vēža atnāk caur sevis izzināšanu. Vēzim arī palīdzēs apziņa ka viņš ir daļa no kaut kā lielāka.

Lauvas
Lauvām ir ļoti vajadzīgs kaut kas nopietns un dziļdomīgs. Lauvas panāks vislielāko attīstību tad ja sāks pētīt piemēram dziļas, filozofiskas domas, reliģijas, sāks praktizēt tautas medicīnu vai vismaz pievērsīsies zīlēšanai. Lauvām ir ļoti spēcīga iekšējā balss, tā Lauvām pasaka kādi ir pareizie risinājumi un kurš ir ceļš uz laimi. Lauvām enerģiju un iedvesmu atnesīs pagātnes pieredze, un kaste ar mantām un fotogrāfijām no pagātnes.

Jaunavas
Jaunavas ātri nogurst no dzīves pēc pulksteņa. Reizēm lai attīstītos to talanti Jaunavai ir vienkārši visu dienu jānovārtās pa dīvānu. Kad Jaunava patstāvīgi strādā, tad viņa sāk strādāt tikai tāpēc lai radītu strādāšanas iespaidu un nevis lai sasniegtu rezultātu. Tāpēc Jaunavām ir labāk palikt mājās, paspēlēt kādu vienkāršu datorspēlīti, palasīt kādu detektīvu vai paskatīties kādu seriālu un tad arī tām parādīsies ģeniālas idejas. Savukārt atpūta dos spēkus tās īstenot dzīvē. Primitīvisms un bezjēdzība spēj padarīt Jaunavas par īstiem ģēnijiem.

Svari
Svari ir radoši un jūtīgi, tie bieži izvēlas nodarbes kurās iedvesma ir vienkārši nepieciešama. Tomēr Mūza šīs zīmes pārstāvjus tā vienkārši neapciemo, tā pie viņiem atnāk tikai pēc ilga un monotona darba. Reizēm nostrādājot ilgas stundas bez rezultāta iedvesma pēkšņi var atnākt pēc tam kad Svarus par to darbu ir palielījis kāds kolēģis. Svari nedrīkst strīdēties ar domu biedriem, tie viņus uzmundrina ikdienas darbā. Jaunību un iedvesmu Svariem dāvās sistemātiska diēta.

Skorpioni
Starp Skorpioniem ir daudz ģēniju. Šī horoskopa zīme ir ļoti noslēpumaina. Viss tas kas kas ir viegli citiem ir grūti priekš Skorpiona, un tas kas citiem ir grūti Skorpionam ir viegli. Tieši Skorpioni ir tie kas parādās ekstremālās situācijās un palīdz tad kad visi jau ir nolaiduši rokas. Lai sasniegtus panākumus Skorpioniem ir sevī jāattīsta uztveres spontanitāte un ātra reakcija.

Strēlnieki
Strēlniekiem vajag iemācīties izprast cilvēku vājības, it kā izšķīst savā partnerī. Iedvesma pie Strēlniekiem atnāk caur mākslu, bet tikai tad ja tas neattiecas uz darbu. Vislabākos rezultātus darbā Strēlnieks sasniedz tad kad viss ir slikti, grūti un neviens tos nesaprot un neatbalsta. Šīs zīmes pārstāvji gūst spēku no mazu vājību un iegribu apmierināšanas, kā arī no uzlielījumiem. Tā kā Strēlnieki, lieliet sevi un radiet, viss ir jūsu rokās.

Mežāzis
Jebkuri rāmji Mežāzim ir jauni kompleksi. Tomēr tieksme uzvarēt noņem tā stīvumu. Šīs zīmes devīze varētu skanēt: “Tas kurš meklē, tas vienmēr atradīs”. Mežāžiem vajadzētu sevī ieaudzināt taisnības izjūtu un izturēties pret sevi objektīvāk. Sports palīdzēs Mežāzim kļūt brīvākam.

Ūdensvīri
Ūdensvīri gūst iedvesmu no tā kad redz ka to plāni sāk iegūt reālas kontūras, kad nākotne pietuvojas tagadnei. Ja Ūdensvīrs sāks izprast tagadni, tad tas kļūs par ļoti laimīgu cilvēku. Tāpat optimismam Ūdensvīram vajag arī ticību, cerību un mīlestību.

Zivis
Zivis ir viltīgas un gudras. Tās tiecas būt vajadzīgas un tām pašām vajag mīlestību. Kad Zivis ir iemīlējušās tās spēj radīt brīnumus. Zivis gūst baudu no palīdzēšanas citiem. Iedvesma atnāk pie Zivīm kad tās sāk dzīvot nākotnei. Bet brīnumus spēj radīt tikai Zivju pārliecināta virzīšanās uz priekšu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.