Karjera pēc horoskopa zīmes

Nauda mīl tos kuri nodarbojas ar to kam tie ir radīti. Tāpēc izvēloties profesiju ir ļoti svarīgi ņemt vērā lai tā ir piemērota cilvēka raksturam. Tomēr ne vienmēr tas ir viegli izdarāms. Ir tik daudz dažādu profesiju un ir tik grūti izdomāt kura varētu būt tā vispiemērotākā. Tāpēc iespējams ka palīdzēt izvēlēties profesiju var cilvēka horoskopa zīme.

Auni
Šī zodiaka zīme pelnīti tik uzskatīta par vienu no labākajām priekš karjeras. Auns ir ambiciozs, godkārīgs, aktīvs un tam piemīt spilgti izteiktas līdera dotības. Un tas viss viņam palīdz panākt to ko viņš grib. Auns prot pieņemt lēmumus gan par sevi, gan par citiem. Auns nemīl būt par skrūvīti svešā mehānismā, Auns dod priekšroku uzņemties pilnu atbildību par savu darbības lauku. Viņa patstāvība, pārliecība par sevi, entuziasms un radošā pieeja palīdzēs tam sasniegt karjeras virsotnes jebkurā darbības sfērā, bet it īpaši jebkura līmeņa vadošos amatos. Auns būs labs menedžeris, politiķis, orators, žurnālists un uzņēmējs.

Vērši
Vērši ir ļoti mērķtiecīga zīme. Tie zina ko vēlas sasniegt un iet uz to nekur nenogriežot un pārvarot visus šķēršļus. Viņa spītība un spēja uz cītīgu darbu padara Vērsi par neaizstājamu darbinieku kuru novērtē priekšniecība. Vērša atbildība un prasme pieņemt lēmumus ar laiku var palīdzēt viņam izveidot labu karjeru biznesā vai ražošanā. Kā arī fermera, lopkopja, inženiera, aktiera, muzikanta un ārsta profesijās. Tomēr karjera nav galvenais Vērša mērķis. Augsts amats Vērsim ir vajadzīgs galvenokārt tāpēc lai nodrošinātu stabilitāti un materiālo labklājību.

Dvīņi
Pateicoties savām spējām Dvīņi ir spējīgi izveidot labu karjeru, bet tikai stingri noteiktās sfērās. Lieta ir tāda ka Dvīņi nevar izturēt rutīnu, tāpēc viņi gluži vienkārši ilgi nespēj noturēties parastā darbā kur dokumenti jāpārkrāmē no vienas kaudzītes uz citu. Bez garlaicības Dvīņa ienaidnieks ir arī neatlaidības trūkums. Dvīņi spēj ātri aizdegties un tik pat ātri arī atdzist un pārslēgties uz kaut ko citu. Sakarā ar šo Dvīņu īpatnību viņi savas dzīves laikā var nomainīt ne vienu vien darbavietu. Tomēr ja Dvīņu darbība būs saistīta ar komunikāciju, jauniem iespaidiem un ideālā gadījumā ar vietu maiņu, šādā darbā Dvīņiem vienkārši nebūs konkurentu. Dvīņi var būt lieliski oratori, politiķi, biznesmeņi, komivojažieri, reportieri. Šajā gadījumā to iedvesma, emocionalitāte, asais prāts un oratora talants nodrošinās tiem lielisku karjeru un labus ienākumus.

Vēži
Vēžos nav ambīciju un alku pēc karjeras, tomēr viņa apdomāto lēmumu un uzmanīgo soļu taktika, darbā ar laiku dod savus augļus. Pateicoties tai Vēzis reti kļūdās un iegūst salīdzinājumā ar saviem mazāk apdomīgajiem kolēģiem. Tas ļauj vēzim ieņemt savu nišu tādā profesionālā sfērā uz kuru neviens cits nespēj kandidēt. Vēzis spēj sevi realizēt visdažādākajās nozarēs, īpaši tajās kuras ir saistītas ar tirdzniecību, pārtikas rūpniecību, nekustamo īpašumu un banku sfēru. Vēža estētiskais skats uz pasauli ļauj tam izpausties profesijās ka saistītas ar mākslu, dizainu, fotogrāfiju, mūziku un literatūru.

Lauvas
Lauva ir dzimis vadītājs. Pat atrodoties salīdzinoši pieticīgā amatā Lauva prot organizēt sev apkārt esošo cilvēkus, ir spējīgs pieņemt lēmumus un nest par tiem atbildību. Pēc dabas esot ļoti praktisks, Lauva nekad netērēs spēkus kaut kādiem fantastiskiem projektiem. Lauva ķersies tikai pie tā darba kuru viņš labi pārzina un uzskata par izdevīgu un perspektīvu. Visas šīs īpašības padara Lauvas par labiem darbiniekiem, īpaši ja tie ir vadošās vai organizatoriskos amatos. Ņemot vērā Lauvu aizbildniecisko dabu attiecībā pret apkārtējiem, Lauvas bieži izvēlas profesijas kuras ir saistītas ar pedagoga profesiju, konsultatīvu darbību vai arī ar tādas profesijas kuras sola popularitāti un slavu. No Lavas sanāks lielisks politiķis, ārsts, pedagogs, aktieris, režisors, jurists, padomnieks vai rakstnieks.

Jaunavas
Jaunavas ir ļoti darbīgas, un tas to padara par neaizvietojamu darbinieku. Jaunavas ne tikai lieliski spēj izpildīt pašu piņķerīgāko un garlaicīgāko darbu, tām vēl arī piemīt skaidrs un analītisks prāts. Ja vajag ieviest kārtību noteiktā darba sektorā, neviens ar to netiks labāk galā kā Jaunavas. Visas šīs īpašības padara Jaunavas par lieliskiem savas sfēras speciālistiem, tomēr Jaunavām parasti nepiemīt lielas godkāres un tās nesasniedz lielus karjeras augstumus. Vislabāk Jaunavas varēs izpausties profesijās kas saistītas ar grāmatvedību, izdevniecību darbību, pakalpojumu sfēru, zinātni un medicīnu, banku sfērā kā arī vadītāja palīga amatā.

Svari
Pateicoties savai apdomībai Svari reti kļūdās, tajā skaitā arī darbā. Un tas bieži tiem dod priekšrocības attiecībā pret to straujākajiem un uzstājīgākajiem kolēģiem. Šajā nozīmē laiks strādā par labu Svariem, jo jo ilgāk tie strādā, jo to priekšniecībai ir vairāk iespēju novērtēt tās Svaru darbam tik noderīgās īpašības, kas bieži pat ne uzreiz ir pamanāmas. Un šādu īpašību tiešām nav maz. Svari ir pietiekoši aktīvi, prot koncentrēties, nekad nerīkojas neapdomīgi vai uz labu laimi. Svari var izveidot labu karjeru tādās sfērās kur ir noderīgas to diplomātu īpašības. Svari atradīs sev pielietojumu no izdevniecību darbības un veselības aprūpes līdz pat tieslietām un politikai.

Skorpioni
Pēc savas dabas Skorpioni ir uzvarētāji, un tie prot sasniegt visu. Skorpions ir pilnīgi pārliecināts par saviem spēkiem un ceļā uz savu mērķi pārvarēs jebkurus šķēršļus un tāpēc gandrīz vienmēr iegūs to ko vēlas. Cita lieta ka Skorpionu horizonti ir pārāk plaši, bet viņu mērķi ne vienmēr ir saistīti ar darbu. Tomēr ja Skorpions sagribēs izveidot žilbinošu karjeru, izgudrot jaunu ierīci vai atklāt jaunu fizikas likumu – tad nešaubieties, ar laiku jebkurš no šiem uzdevumiem noteikti tiks izpildīts. Skorpions ies pie sava mērķa mierīgi un pārliecināti , un nevienam negriezīs ceļu. Skorpiona augstais intelekts, attīstītā intuīcija un ieradums paļauties tikai uz sevi atvērs tam jebkuras durvis. Savus talantus Skorpions var realizēt jebkurā sfērā kuras ir saistītas ar pētniecību, tur kur Skorpions ir īsts jaunatklājējs un pats par visu atbild. Skorpioni var kļūt par lieliskiem zinātniekiem, žurnālistiem, psihologiem, psihiatriem, rakstniekiem, ķirurgiem, pētniekiem, detektīviem u.tml.

Strēlnieki
Strēlnieks ir viegls kā vējš, un darbā tā ir gan viņa priekšrocība, gan nozīmīgākais trūkums. Strēlnieks nemīl stingrus rāmjus, un tieši tāpēc viņam var būt grūti samierināties ar nepieciešamību ierasties darbā bez kavēšanās, un arī ar citiem viņa brīvību ierobežojumiem. Bez tam Strēlnieki neatzīst autoritātes un tāpēc jāšaubās vai tie ļaus priekšniekam tos komandēt, un vai spēs diplomātiski noklusēs par kādu tiem nodarītu pāridarījumu. Tas viss padara strēlnieka raksturu par ne pārāk piemērotu karjerai. Tomēr citi Strēlnieka talanti, tādi kā entuziasms, patiesa interese un mīlestība pret savu nodarbošanos, patiesums un dzīvais prāts padara Strēlnieku par lielisku speciālistu, kurš spēj daudz sasniegt pateicoties savām spējām un nevis spēlējot karjeras spēles. Strēlnieks lieliski jutīsies sfērās kuras ir saistītas ar komunikāciju, aktīvu darbību un pat risku. Strēlniekam der tādas profesijas kā reklāmas aģent, komivojažieris, aktieris, sportists, kaskadieris, žurnālists un citas līdzīgas profesijas.

Mežāži
Mežāži ir viena no piemērotākajām zīmēm darbam un karjerai. Mežāži ir godkārīgi, darbīgi, neatlaidīgi un stipri. Citiem vārdiem sakot Mežāžiem piemīt visas nepieciešamās īpašības lai kļūtu par vadītāju un izveidotu lielisku karjeru. Mežāzis lēnu, bet neatlaidīgi virzīsies pa karjeras kāpnēm pārvarot visus šķēršļus kas trāpīsies tā ceļā. Mežāzim ir reālas iespējas sasniegt pašas karjeras virsotnes. Īpaši lieli panākumi to gaida zinātnieka, skolotāja, ārsta, inženiera, pārvaldnieka, juveliera, bankas darbinieka, ierēdņa un pētnieka profesijās.

Ūdensvīrs
Ūdensvīri ir ģēniju zīme. Ūdensvīru vidū bieži ir cilvēki ar ļoti apbrīnojamām spējām, tomēr ir ļoti svarīgi lai Ūdensvīra talantus novērtē arī priekšniecība. Neskatoties uz to ka Ūdensvīrs atšķiras ar nestandarta pieeju un dažādas idejas no viņa plūst nebeidzamā straumē, attiecībās ar priekšniecību Ūdensvīram var būt problēmas. Brīvību mīlošais Ūdensvīrs neatzīst punktualitāti un cītīgu ikdienas darbu. Ūdensvīra stihija ir iedvesma un fantāzijas kuras tomēr ir grūti nolikt uz konveijera. Sakarā ar to Ūdensvīra apbrīnojamie talanti varēs realizēties tikai tad ja tiem dos pilnīgu rīcības brīvību. Šajā gadījumā Ūdensvīrs sasniegs neaizsniedzamus augstumus. Ņemot vērā Ūdensvīra talantus tiem lieliski der tā saucamās brīvās profesijas, tādas kā izgudrotājs,rakstnieks, žurnālists, reklāmas speciālists, kā arī Ūdensvīrs var būt ideju ģenerators jebkurā sfērā. Īpaši spilgti Ūdensvīrs var sevi parādīt radošās profesijās, tādās kā mākslinieks, mūziķis, aktieris, režisors. Šīs profesijas Ūdensvīram var atnest pasaules slavu.

Zivis
Zivis ir ļoti talantīgas, bet nepraktiskas. Dzīvē tās sasniegs visu, vai neko. Zivīs nemaz nav godkārības, un tādas lietas kā slava, nauda un vara tām gandrīz neko nenozīmē. Tāpēc nav brīnums ka Zivīm bieži ir grūti atrast savu ceļu dzīvē un tās bieži cer atrast cilvēku kas uzņemtos organizatoriskos jautājumus. Ja atradīsies īstais aģents kurš pratīs pārvērst Zivju rakstnieka talantu naudā, Zivis var burtiski peldēties naudā. Tomēr reizēm gaidot šādu brīnumu var paiet visa dzīve. Tieši tāpēc Zivīm svarīgāk kā jebkuram citam ir jāiemācās pašām izrādīt neatlaidību un vismaz šad un tad censties peldēt pret straumi. Šādā gadījumā Zivs spēs sasniegt neaptveramus augstumus. Zivju smalkā daba vislabāk atradīs sev pielietojumu profesijās kas tā vai citādi ir saistītas ar jaunradi. Bez tradicionālajām mākslinieka, dziedātāja vai mūziķa profesijām Zivis var būt lieliski grima mākslinieki, stilisti, dizaineri, frizieri vai pasniedzēji mākslas skolā. Zivju līdzjūtība padara tos neaizstājamus ar medicīnu un labdarību saistītās sfērās. Bez tam iedzimtā Zivju saistība ar netveramo pasauli var atrast tām pielietojumu maģijas un zīlēšanas jomā. Daudzas Zivis prot zīlēt un paredzēt nākotni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one + 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.