Horoskopa zīmes un sekss

Horoskopa zīmes un sekss

Katra horoskopa zīme ir savādāka un ar kaut ko atšķiras no citām. Un tas attiecas arī uz seksu.


Auni seksā

Vīrieši – Auni
Vīrieši – Auni seksā ir visai temperamentīgi. Mars dod tiem pietiekoši daudz vīrišķās enerģijas kura ļauj Aunam atstāt visai pozitīvu iespaidu uz savu partneri. Tomēr Aunam ir kāds trūkums – tas ātri atdziest. Ieguvis lielo balvu Auns var arī zaudēt interesi. Tāpēc Aunu visu laiku vajag “uzsildīt”, tad tas alks pēc savas sievietes kā mednieks alkst pēc medījuma.

Sievietes – Auni
Sievietes – Auni ir īstas amazones. Seksā tās mīl uzņemties iniciatīvu un tām ir karsts temperaments, bet tikai tajā gadījumā ja vīrietim ir izdevies tās uzsildīt. Vīrietim ar ne to augstāko potenci labāk no sievietēm – Auniem izvairīties.

Vērši seksā

Vīrieši – Vērši
Vīriešu Vērši ārēji ir visai mierīgi, tomēr neļaujiet tam jūs apmānīt, iekšēji Vēršu vīriešos izvirst īsts seksualitātes vulkāns. Vēršu vīrieši lēnu uzsilts, tomēr arī atdziest tie lēnu, nesot partnerei maksimumu baudas.

Sievietes – Vērši
Sievietes – Vērši ir dzīvs Zemes stihijas juteklisma iemiesojums. Tās mīl un prot sniegt savam partnerim baudu, viņas atšķiras ar ilgstošu piesaisti un izturīgumu seksa priekos. Izvēloties savu mīlestības objektu viņa centīsies gūt no tā maksimumu baudas.

Dvīņi seksā

Vīrieši – Dvīņi
Vīrieši – dvīņi ļoti mīl runāt par mīlestību, seksu, dažādiem tā veidiem. Vārdos tie ir lieli meistari un seksa zinātāja. Tie vienmēr atradīs piemērotu sarunu biedri kura uzklausīs to seksuālās idejas. Tomēr kad lieta aiziet līdz gultai, tā partneri var var sagaidīt vilšanās. Iegūstot savu Dvīnis ātri pārslēdzas uz citu, vēl neiepazītu objektu un pazūd. Starp citu, Kazanova arī ir bijis dvīnis.

Sievietes – Dvīņi
Sievietes – Dvīņi līdzīgi kā vīrieši ne tik ļoti mīl seksu, kā mīl par to runāt. Tām patīk ar draudzenēm apspriest visus, viņas un viņas partnera seksuālo attiecību sīkumus. Seksuālā ziņā tām nav nekādu ļoti īpašu spēju un tās neatšķiras ar augstu temperamentu. To seksualitāte ir vēsa un mainīga kā Gaisa stihija. Dvīņu sievietes neatšķiras ar īpašu uzticību.

Vēži seksā

Vīrieši – Vēži
Vīrietis – vēzis spēj iekarot sievieti ar jūtu dziļumu un maigumu. Blakus ar šādu vīrieti sieviete jūtas iekārota, neatkārtojama, mīlēta un vienīgā. Vēžu vīrieši ir spējīgi pilnībā izpausties glāstos un mīlā, ļaujot sievietei iegūt maksimumu baudas. Pār šo sievieti līs vesels mīlestības okeāns un viņai atliks tikai izšķīst tajā. Tā kā Vēži nespēj noskaņoties uz jebkuru sievieti, tie biežāk kā citas zīmes izvairās no gadījuma seksa. Lai Vēzis spētu mīlētie ar sievieti, tam no sākuma ir tajā jāiemīlas.

Sievietes – Vēži
Dziļā Vēžu sieviešu emocionalitāte brīžiem robežojas ar histēriju, un tas var no tās atbaidīt pārāk jūtīgus partnerus. Vēžu sievieti vajag uzklausīt un saprast lai tā spētu atklāt vīrietim visu savu seksualitāti. Vēžu sievietei ir nepieciešami patstāvīgi mīlestības pierādījumi un glāsti, tikai tad tā spēs atbildēt ar mīlestību.

Lauvas seksā

Vīrieši – Lauvas
Vīrietim Lauvam vienmēr un visur ir jābūt īstam karavadonim. Un seks nav nekāds izņēmums. Savu mīlestību Lauvas vienmēr pavada ar tūkstošiem skaistu frāžu un džentlmeņa cienīgu uzvedību. Lauvai ir par maz vienkārši nodarboties ar seksu, viņam ir svarīgi atstāt uz partneri iespaidu. Ja Lauva ir iemīlējies, viņš savu mīlas objektu burtiski bombardē ar ziediem, dāvanām un mīlestības apliecinājumiem vārdos. Tomēr atbildot uz to sievietei ir jāatzīst tā neatkārtojamība un jāliela to seksuālās spējas. Ja šis noteikums tiks ievērots, sievietei ir izredzes saglabāt viņu attiecības uz ilgu laiku.

Sievietes – Lauvas
Sievietes Lauvas ir visai augstās domās par sevi, un tās neļaus pirmajam gribētājam iekarot to uzmanību. Un par viņas uzmanību būs jāpacīnās, un sievietei Lauvai patīk tikai tie vīrieši kas ar kaut ko izceļas. Lai iegūtu Lauvu un liktu viņai sevi mīlēt visā tās kaislībā, vīrietim ir jāatstāj uz viņu iespaids. Mīlestībā sievietes Lauvas dod priekšroku teatrālām emocijām un spēlei uz publiku. Toties seksuāli sievietes Lauvas ir ļoti spilgtas un kaislīgas.

Jaunavas seksā

Vīrieši – Jaunavas
Jaunavu zīmi bieži mēdz dēvēt par “Zodiaka ledusskapi”. Šis vīrietis tik ļoti ir aizrāvis ar debeta pielīdzināšanai kredītam, ka aizmirst par mīlestību un seksuālām attiecībām. Vīrieša – Jaunavas temperaments ir vēss un nedaudz attālināts. Savā partnerē tie pirmkārt novērtē tās prātu, praktiskumu un saimnieciskumu. Tās seksuālajam temperamentam nav izšķirošas lomas Jaunavu vīriešu partneres izvēlē.

Sievietes – Jaunavas
Jaunavu sievietes spēs ar sirdi, dvēseli un ķermeni iemīlēt vīrieti tikai tad ja tas izskatīsies nevainojami. Izpatikt Jaunavai nav viegli, tomēr ja vēlaties viņu iekarot tad sekojiet savai ārienei, turiet nagus, matus un zobus kārtībā un iespējams ka jums tas izdosies. Jaunavas temperaments ir visai vēss. Tomēr ja jūs piesaista neiekarojami cietokšņi un jums tiešām patīk pārvarēt grūtības, Jaunavas pavisam noteikti ir jūsu variants.

Svari seksā

Vīrieši – Svari
Vīrieši – Svari ar prieku izteiks tik daudz komplimentu cik vien jūs gribat no tā dzirdēt. Pār Svaru vīrieša mīļoto plūdīs nebeidzama mīļuma un komplimentu straume. Kamēr Svaru vīrietis ir iemīlējies, viņa mīļotā peldēs mīlestības un apbrīnas jūrā. Arī seksam priekš šāda vīrieša ir jābūt skaisti dekorētai darbībai. Svari vispār nemīl neko kas nav skaists. Seksuālais temperaments svaru vīriešiem nav pārāk auksts. Līdzīgi kā Dvīņu vīrieši, tie vairāk runā par savu mīlestību nekā to reāli dara.

Sievietes – Svari
Svaru sievietes gaida no saviem pielūdzējiem daudz apbrīnas un komplimentu par to skaistumu. Viņas ar prieku atdos savu sirdi tam vīrietim kurš pacels viņu līdz debesīm, veltot tai dziesmas un dzeju. Tomēr vajag atcerēties ka šī sieviete nemīl rupjus glaimus un viņa vienmēr pamanīs neīstumu vīrieša vārdos, ja protams tas tur būs. Svaru sievietēm patīk seksuālas attiecības kurās ir daudz maiguma un skūpstu. Vīrieši ar rupju temperamentu Svaru sievietes atgrūž. Svaru sievietēm nekad necietīs rupju vai vardarbīgu seksu.

Skorpioni seksā

Vīrieši – Skorpioni
Vīriešiem skorpioniem piemīt milzīgs seksuālais potenciāls un tie tiešām zina kas ir sekss. Sekss vispār ieņem nozīmīgu lomu Skorpionu vīriešu dzīvē. Skorpionu vīrieši neapzināti jūt seksa enerģētisko spēku. Tieši Skorpionu vidū jūs atradīsiet visvairāk tantriskā seksa , kā arī citu seksa veidu piekritēju skaitu. Skorpiona temperaments neatstās vienaldzīgu nevienu sievieti, pat ne tās kurām ir nosliece uz frigiditāti.

Sievietes – Skorpioni
Skorpionu sievietes ir jutekliskas un ļoti kaislīgas. Ar viņām jums tiešām nebūs garlaicīgi. Tomēr iemīlot šādu sievieti jūs riskējat ar to ka jums nāksies dzīvot uz vulkāna no kura periodiski pār jums līs lava un pelni. Un lai Dievs stāv jums klāt ja liksiet viņai kļūt greizsirdīgai, šādā stāvoklī Skorpionu sieviete nespēj sevi kontrolēt. Tomēr ja esat drosmīgs cilvēks kurš mīl pārbaudīt savus spēkus cīņās, Skorpionu sieviete ir kā radīta jums.

Strēlnieki seksā

Vīrieši – Strēlnieki
Strēlnieku vīrieši mīl seksu kā piedzīvojumu, tiem patīk pēkšņas tikšanās un šķiršanās. Daudzi Strēlnieku vīrieši ļoti mīl ceļot, bet paši temperamentīgie no tiem, katrā pilsētā kurā tie ir bijuši atstāj kādu sasistu sirdi. Tomēr vīrieši strēlnieki ir kaut kur līdzīgi Dvīņu vīriešiem. Strēlnieku vīriešiem ir tāds trūkums ka viņi nav pārāk izvēlīgi un tiem mēdz būt dīvainas seksuālās gaumes.

Sievietes – Strēlnieki
Strēlnieku sievietes ir ļoti romantiskas un avantūriskas. Nodoties seksam kaut kāda tikko iekarota kalna virsotnē ir īsti Strēlnieku sieviešu garā. Viņas ir drosmīgas, mīl uzņemties līdera lomu attiecībās, ja to partneris kaut kādu iemeslu dēļ velk kaut ko garumā. Vīrieši kuri mīl piedzīvojumus ar Strēlnieku sievieti piedzīvos daudz neaizmirstamu un interesantu seksuālu brīžu.

Mežāži seksā

Vīrieši – Mežāži
Mežāžu vīrieši atšķiras ar ieturētu temperamentu un sākumā tie šķiet auksti kā klints. Viņi neļauj savai mīļotajai uzminēt kas atrodas šīs klints dzīlēs, kaislīga un mīloša sirds, vai nedzīvs akmens. Mežāžu vīrieši nemēdz uzreiz atklāt savas jūtas. Bet kad tie ir atvērušies, tie attiecībā pret savu mīļoto izrāda visu savu mīlestību un uzticību. Mežāžiem nepiemīt pārāk augsts seksuālais potenciāls, tāpēc pilnībā novērtēt to seksualitāti varēs tikai Zemes stihijas sievietes – Vērsis un Jaunava.

Sievietes – Mežāži
Mežāžu sievietes ir mierīgas un nesteidzīgas. Dažreiz tās liekas pat nedaudz bremzētas un pārāk bezkaislīgas pret mīļoto. Mežāžu sievietes ir grūti nokaitināt un izsist no līdzsvara ar kaut kādu neadekvātu izgājienu vai greizsirdības scēnu. Ar šo sievieti šādi izgājieni ir pilnīgi veltīgi. Viņa tikai mierīgi uz jums paskatīsies, pagriezīsies un aizies prom. Arī seksuālais temperaments Mežāža sievietei ir ieturēts. Tā kā ja jūs vēlaties kaut ko temperamentīgāku un karstasinīgāku, tad Mežāžu sievietes nav priekš jums.

Ūdensvīri seksā

Vīrieši – Ūdensvīri
Ūdensvīru vīrieši seksā var būt tik pat nekontrolējami kā visā pārejās jomās. Attiecībās ar mīļoto sievieti Ūdensvīri ir neparedzami un nestabili. Viņi ir visēdāji sksuālās attiecībās. Bieži jauc mīlestību un draudzību.

Sievietes – Ūdensvīri
Ūdensvīru sievietes ļoti mīl kompānijas, ballītes un draudzību. Tāpēc saprast kas jūs viņai esat – draugs vai mīļotais – ar pirmo reizi nesanāks. Ūdensvīru sievietēm ir daudz vīriešu kārtas draugu un paziņu, un ja jūs esat īpašniecisks un greizsirdīgs, tad ilgi jūs to nespēsiet izturēt. Būt greizsirdīgam pret Ūdensvīru sievieti ir pilnīgi bezjēdzīgi, nevar teikt ka viņa jūs nesadzirdēs, viņa vienkārši jūs nesapratīs. Seksuālais temperaments Ūdensvīru sievietēm nav augsts, tomēr nosliece uz oriģinālu un nestandarta seksu nesīs daudz negaidītu momentu tās mīļotajam.

Zivis seksā

Vīrieši – Zivis
Zivju vīriešu nestabilais raksturs un nosliece uz melanholiju padara viņus par ne pārāk ērtiem mīļotajiem. Viņi patstāvīgi nav pārliecināti par sevi un par savu partneri. Viņam ir grūti pieņemt lēmumus(tāpēc lai to labāk dara sieviete) un mīlā viņš ir pārāk jūtīgs. Tiesa gan gadās arī tādi Zivju vīrieši ar plēsēja dabu un dzīvu seksuālo temperamentu. Kaut arī šajā gadījumā ir grūti gaidīt kādu stabilitāti un noturību attiecībās. Jebkurā laikā tāds vīrietis var aizpeldēt meklēt citus dziļumus.

Sievietes – Zivis
Zivju sievietes ir ļoti melanholiskas būtnes kuras spēj sanīkt no mīlestības bez pretmīlas vai nesaskaņām ar mīļoto. Reizēm šķiet ka Zivju sieviešu acīs ir mūžīgas skumjas. Un pat ja jums izdosies piepildīt viņas pašas slēptākās vēlēšanās, viņa vienalga atradīs iemeslu par kaut ko paskumt. Emociju mīlētāji atradīs šajā sievietē ļoti labu sirdi un spēju mīlēt bez pretmīlas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eight + 19 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.