Kā izvēlēties sievu pēc horoskopa zīmes

Kā izvēlēties sievu pēc horoskopa zīmes

Mīlestība un sievas izvēle galīgi nav viegls uzdevums. Tomēr pastāv iespēja, ka to tev var atvieglot astroloģija. Uzzini, kā izvēlēties sievu pēc horoskopa zīmes!

Auni
Aunu zīmē dzimušajām sievām pēc to ambīcijām un entuziasma nav konkurentu. Viņas neslēpti lepojas ar saviem vīriem un gūst baudu no tādām lietām, kuras citiem cilvēkiem ir neizprotamas. Tās nerimstoši iedvesmot savus vīrus jauniem darbiem un ir optimisma pilnas. Viņas piekrīt visriskantākajām avantūrām un spēj dod vērtīgus padomus pat īpaši neiedziļinoties detaļās. Tomēr aunu zīmē dzimušās sievas ir arī ļoti nepacietīgas un tām vajadzētu saprast, ka nopietnas problēmas nevar atrisināt vienā mirklī. Kā arī to ka māja vīrietim ir tā cietoksnis un paslēptuve vienlaicīgi un ka  sievai vajadzētu rūpēties par to lai tajā valda mājīguma un miera atmosfēra.

Vērši
Vēršu zīmē dzimušās sievas ļoti mīl naudu un skaistas lietas. Šādas sievas ir ļoti norūpējušās par savu vīru panākumiem un praktiski liek saviem vīriem panākt vienu mērķi pēc otra, turklāt nekad neciešot sakāvi. Vērši ir baņķieru zīme un daudzi vīri pat ir visai apmierināti ar to, ka tos vada to sievas-vērša veselais saprāts un lietišķais ķēriens. Vērša zīmē dzimušās sievas ir apveltītas ar labu gaumi un tās mīl saviem vīriem dāvināt skaistu apģērbu. Tās arī prot izvēlēties bagātus un uzmanīgus draugus. To mājokļi parasti ir ļoti grezni, gaumīgi un komfortabli. Šajā zīmē dzimušajām sievietēm parasti ir grūti sadzīvot ar progresīvi domājošiem vīriešiem. Tām arī mēdz sagādāt problēmas to pārāk spēcīgi izteiktais materiālisms.

Dvīņi
Dvīņu zīmē dzimušajām sievām piemīt spēja un vēlēšanās būt neaizstājamām priekš visiem. Tās ir mūžam mainīgas, un tām patīk izaicinājumi. Dvīņu zīmē dzimušās sievas ir piemērotas laulībām ar militāristiem, diplomātiem, korespondentiem un visiem tiem vīriešiem, kuriem sanāk daudz ceļot. Dvīņu sievas ir labas, jautras, draudzīgas, viesmīlīgas un apburošas saimnieces. Tās ar prieku palīdz saviem vīriem, ja tie tām lūdz padomu. Tās arī nemēdz burkšķēt uz saviem vīriem un nepiemin to vecos grēciņus. Tās saprot kas ir patiesās vērtības un arī izprot dzīves grūtības. Tām gan bieži pietrūkst pacietības, un tās nespēj saprast, ka panākumi parasti nenāk ātri.

Vēži
Laimīgi ir tie vīri vīriem, kuru sieva ir dzimusi vēža zīmē. Tā tos vienmēr gaida mājās un tām piemīt gandrīz maģiskas spējas radīt siltu un komfortablu atmosfēru. Vēžu sievietes ir arī brīnumdares tajā, kas attiecas uz labu mājas mikroklimatu. Šīs sievietes mātišķi mīl savus vīrus, un tām kā visām ūdens zīmēm tām piemīt arī smalka intuīcija. Vēžu zīmē dzimušās sievietes reti dodas sabiedrībā, tā vietā dodot priekšroku radīt fonu savam vīram. Tās ir burvīgas saimnieces, kuras ļauj savam vīram justies kā īstai ģimenes galvai. Šo sieviešu trūkumi ir spītība, konservatīvisms un reizēm arī neuzticība cilvēkiem.

Lauvas
Lauvas zīmē dzimušām sievām nepatīk otršķirīgas lomas. Tās ir iedomīgas un mīl greznību un to lielākā laime ir augstu stāvokli ieņemošs vīrs. Šīs sievas ir darbīgas, bet tām nepatīk vīra neuzmanība. Lauvas ir parasti ir pievilcīgas un spēj arī novērtēt vīra centienus gūt panākumus. Lauvas var būt arī aktīvas sava vīra sabiedrotās. Lauvu zīmē dzimušās sievas bieži ir arī egoistiskas. Šīm sievietēm vajadzētu apvaldīt savu tieksmi vadīt un saprast, ka to vīriem vīriem pašapliecināšanās ir nepieciešama vairāk nekā viņām.

Jaunavas
Jaunavas zīmē dzimušās sievas izvēlas palikt ēnā un tās nemīl aktīvu sabiedrisko dzīvi. Tās parasti ir laimīgas ar vīriem, kuri nodarbojas ar zinātni vai strādā citu intelektuālu darbu, piemēram, advokātiem, skolotājiem, ārstiem u.c. Šāda tipa vīri tās piesaista arī tāpēc, ka šādi vīrieši parasti nav tendēti uz avantūrām un piedzīvojumiem. Sievas – jaunavas maz pievērš uzmanību savai ārienei un bieži ziedo savu karjeru vīra karjeras dēļ. Strādājot vienā nozarē ar saviem vīriem, tās bieži apmierinās ar sekretāres vai referentes darbu. Šīs sievietes ir rūpīgas, uzmanīgas, un tās arī ļoti rūpējas par sava vīra ticību sev un saviem spēkiem.

Svari
Šīs zīmes sievietes augstāk par visu citu vērtē brīvību. Tās gan arī nespēj panest vientulību. Svaru zīmē dzimušās sievas cenšas pārzināt katru sava vīra soli, lai saprastu tā intereses un darbu. Tās viegli iegūst jaunus draugus un bieži maina dzīvesvietu. Šīs sievietes arī ļoti baidās kaut kādā veidā savam vīram traucēt. Svaru zīmē dzimušās sievas ir ļoti gudras un apveltītas ar analītisku prātu. Tās ātri saprot problēmas būtību un spēj dot noderīgus padomus gandrīz par jebkuru sfēru. Šīs sievas spēj pieņemt gudrus lēmumus pat tad, kad runa ir par to jūtām. Viens no lielākajiem šo sieviešu plusiem ir to takta izjūta.

Skorpioni
No vienas puses spēcīgas un stūrgalvīgas, bet no otras puses, uzticīgas un pakļāvīgas. Skorpionu zīmē dzimušās sievas noteikti pratīs arī par savu mīlestību pastāvēt. Šīm sievām primārā ir to vīra laime un tās vīrišķīgi pārcieš visas problēmas. Šo sievu lielākais pluss ir to noturība dzīves grūtajos brīžos, izpratne, un to spēja pazīt cilvēkus. Skorpionu sievas ir visai veiksmīgi naudas lietās un arī ļoti privātīpašnieciskas.

Strēlnieki
Strēlnieku sievietes mīl piedzīvojumus un avantūras, tās ir arī apveltītas ar neizsīkstošu enerģiju un dzīvesprieku. Šīs sievietes parasti nesaista dzīve naudas dēļ, un tādēļ tās visticamāk saviem vīriem neliks no rīta līdz vakaram strādāt un pelnīt naudu. Tām galvenais ir personības pašizpausme. Un, kaut arī mājas darbi tās garlaiko, tās tomēr mīl tīrību, skaistumu un komfortu. Šīs sievietes ir viesmīlīgas un dzīvespriecīgas saimnieces.

Mežāži
Šīs sievietes uzskata, ka veiksme ir cītīga darba un pašziedošanās rezultāts. Un tieši tādēļ, tās saviem vīriem parasti nemēdz pārmest par to lēno virzību pa karjeras kāpnēm. Šīs sievietes ne tikai mīl veiksmi, tās pie šīs veiksmes arī visai cītīgi strādā. Tās ir taupīgas, ļoti strādīgas un ekonomiskas sievas.

Ūdensvīri
Ūdensvīru sieviešu acīs naudai nav lielas nozīmes. Lielākajai daļai šo sieviešu laime ir garīgās un nevis materiālās vērtības. Ūdensvīra zīmē dzimušās sievas savā vīrā ļoti ciena tā cēlos ideālus. Lai to vīrs sasniegtu augstu stāvokli tā to iedvesmos radošiem meklējumiem. Ūdensvīru zīmē dzimušās sievas ir ideāli piemērotas vīriem, kas strādā sabiedrības un valsts labā. Tās nav ne aizdomīgas, ne greizsirdīgas. Un tās nekad nemēdz savus vīrus kontrolēt vai izspiegot.

Zivis
Zivju zīmē dzimušās sievas vienmēr centīsies aicināt savu vīru tām palīdzēt,šādi ļaujot tiem sajust savu nozīmību un neaizvietojamību. Tās vienmēr cenšas parādīt, cik tām ir nozīmīgs vīra viedoklis un to cik ļoti tās tam uzticas. Zivis savus vīrus nekomandē un arī nerunā tiem pretim. Tās tos novērtē kā dzīves balstu un vienmēr uzticas tiem. Šīs sievas saviem vīriem nekad nepārmet, pat tad, ja to karjera nav tik veiksmīga, kā tām gribētos. Zivs zīmē dzimušajām sievietēm svarīgākais ir to vīra laime un miers.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.