Kā dzer kafiju dažādas horoskopa zīmes

Mežāzis
Mežāži ne īpaši mīl kafiju. Dzer to reti un mazās devās. Mežāži stabili iet pa dzīvi un eksperimentus nemīl. Tas attiecas arī uz kafijas šķirnēm. Vienmēr dzer vienas konkrētas šķirnes kafiju, un tikai to. Dažreiz kad mežāža dzīvē iestājas melnā josla, kafija mežāzim dod optimismu, ļauj tam sakoncentrēties, apdomāties un atrast vienīgo pareizo risinājumu.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs neieciklējas uz kafijas šķirnēm, tie dzer jebkuru kafijas šķirni, pie tam ar lielu baudu. Ja kafiju gatavo pats ūdensvīrs, tas tas stingri ievēro kafijas pagatavošanas recepti un rituālus, kā rezultātā kafija vienmēr ir lieliska. Ūdensvīri ir sabiedriskas būtnes un viegli atrod kopēju valodu ar nepazīstamiem cilvēkiem, un tajā skaitā arī kafejnīcās. Mīl uzlūgt draugus pie sevis uz kafiju, un ne tikai kafiju.

Zivis
Kafija zivīm ir absolūti nepieciešama, bez tās tie nespēj atdzīvoties. Tase kafijas palīdz tiem gūt uzmundrinājumu, papriecāties par pasauli un gūt nelielu seksualitātes devu. Tomēr daudz kafijas zivīm ir kategoriski aizliegts dzert, jo tad tā tos vairs neuzmundrina, bet pārvēršas par indi priekš tā organisma.

Auni
Šī horoskopa zīme ļoti mīl gatavot kafiju, un neuztic šo darbu nevienam citam. Aunam ļoti raksturīgi ir tas ka tie izvēlas tikai mīļāko kafijas šķirni, kuru tas ir izvēlējies ilgu meklējumu rezultātā. Pārjās kafijas šķirnes to neinteresē. Kafijas dzeršana priekš auna ir patīkama laika pavadīšana kuras laikā tas savam sarunu biedram reizēm var uzspiest savus uzskatus par pasaules uzbūvi un savu viedokli citos jautājumos.

Vērsis
Vērši no kafijas nekad neatsakās, tie var to dzert gan mājās, gan kafejnīcā, gan darbā, un vienmēr ar lielu baudu. Tomēr tiem vienmēr ir arī sava mīļākā kafijas šķirne kuras aromāts tos piesaista vislabāk. Kafijas dzeršanu vērši reti pavada ar sarunām, biežāk tie dzer kafiju klusējot, izmantojot šo brīdi lai atgūtu enerģiju.

Dvīņi
Priekš dvīņiem kafijas dzeršanā svarīgs ir viss, gan tasītes lielums, gan tās forma un noformējums , un bez šaubām arī pati kafijas šķirne. Šīs zīmes pārstāvji izrāda savu nepatstāvību arī kafijas dzeršanā, bieži mainot kafijas šķirni. Un kafijas tasītes tie iegādājas ļoti nelielas un noteikti oriģinālas pēc to krāsas un formas. Pašu kafijas dzeršanas laiku dvīņi izmanto sirsnīgām sarunām, bet dažreiz arī karstiem strīdiem par intelektuālām tēmām.

Vēzis
Vēži vienmēr visu dara pamatīgi. Kafija vēzim ir veids kādā pacelt savu tonusu un uzmundrināt sevi. Pašu kafiju vēzis mīl karstu un stipru. Ja jūsu vārītā kafija vēzim nepatiks, tad ziniet, jūs kritīsiet vēža ne mīlestībā uz ilgāku laiku. Vēzis dzer kafiju nesteidzoties, uzmanīgi vērojot apkārtējos un veic cilvēku novērtēšanu pēc pašam vēzim vien zināmiem kritērijiem.

Lauva
Lauvas paši mīl un kā īsts šīs pasaules valdnieks arī jums piedāvās fantastisku kafiju no visizmeklētākajām kafijas šķirnēm. Tasīte kurā kafija tiks pasniegta arī būs pati skaistākā, putukrējums būs vissvaigākais , bet deserts būs vienkārši debešķīgs. Lauvu noteikti vajag palielīt par tā lielisko cienastu un īpaši novērtēt tā gardēža gaumi.

Jaunava
Jaunavas kafiju gatavo ļoti cītīgi. Ievēro visus rituālus, normas un noteikumus. Kā rezultātā iegūtā kafija atbildīs visizsmalcinātākajām gaumēm. Un nedod Dievs ja kafija izrādīsies ne īpaši garšīga, un jūs uzdrošināsieties to jaunavai pateikt, jaunava vēl ilgi analizēs kāpēc kafija sanāca tāda kāda tā sanāca. Pati kafijas dzeršana ārēji jaunavām tiek pavadīta mierīgās pārdomās ar apkārtējiem, bet iekšēji jaunava neguļ, un nepārtraukti notiek notiek apkārtējo cilvēku un to pateiktā analīze.

Svari
Svariem patīk gatavot kafiju pēc noteikumiem. Ilgi atcerēsies ar ko ir jāsāk un kā viss pareizi ir jādara. Un neskatoties vai atmiņās viss ir atausis pareizi vai nepareizi, kafija svariem vienmēr sanāk lieliska. Pašas kafijas baudīšanas laikā svari dod priekšroku relaksēties, tie atpūšas vai vienkārši nododas sapņiem.

Skorpions
Skorpioni mīl pašas izsmalcinātākās kafijas šķirnes. Un tas pilnīgi nopietni uzskata ka tās garša ir pilnīgi perfekta , un ka visiem apkārtējiem ir jāmīl tikai to iemīļotākā kafija un tās pagatavošanas recepte. Un nonākt ar skorpionu guļamistabā pēc izdzertas tasītes kafija ir tikai pilnīgi dabiski. Jo skorpionam izdzerta kafijas tasīte ir kā prelūdija pirms seksa, kura var izraisīt spēcīgu uzbudinājumu. Un tas attiecas gan uz skorpionu vīriešiem, gan sievietēm.

Strēlnieks
Strēlnieki dievina draudzīgu pasēdēšanu pie kafijas tasītes. Tieši kompānija ir tā kas tos piesaista, un ne pati kafija. Uz uzaicinājumu uz kafiju strēlnieki piekrīt ar lielu prieku, bet baudu tie gūst no kompānijas un sarunām, pie tam par jebkuru tēmu. Tasīte kafijas dod tiem enerģijas devu jauniem darbiem un idejām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

20 − 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.