Vīriešu tipi pēc austrumu horoskopa

Vīriešu tipi saskaņā ar austrumu horoskopu.


Vīrieši – mīļākie
Šim tipam pieder vīrieši kas dzimuši Pūķa, Žurkas un Pērtiķa gadā. Šo zīmju vīrieši ir ļoti neparedzami un mīloši. Viņi neseko vispārpieņemtajām sabiedrības normām. Šie vīrieši ir impulsīvi un temperamentīgi, nereti ar nedaudz neadekvātu dzīves uztveri. Izvēloties savu otro pusīti šī tipa vīrieši nepievērš uzmanību tās sociālajam statusam, ārienei, vecumam vai citiem ārējiem faktoriem. Ja šāds vīrietis iemīlēs, tad viņš neredzēs nekādus šķēršļus kas viņam varētu traucēt iegūt savu izredzēto. Šī tipa vīrieši var mīlēt gan vairākas sievietes, gan būt uzticīgi tikai vienai. Lai iekarotu kādu sievieti, tie neizdomā kaut kādus efektīvus veidus kā to panākt, šie vīrieši paņem ar savu iekšējo magnētismu un noslēpumainību. Laulībā no šī tipa vīrieša var sagaidīt gandrīz pilnīgi jeb ko, bet ja sieviete savam izredzētajam, un izveidos ar to dziļu garīgu saiti, tad laulība būs stipra.

Vīrieši – valdnieki
Saskaņā ar austrumu horoskopu, šim vīriešu tipam pieder Tīģera, Suņa un Zirga gadā dzimušie vīrieši. Šis vīriešu tips mīlas lietās ir diezgan bezspēcīgs, tāpēc daudz laika pavada darbā. Šie vīrieši ir lieliski uzņēmēji un vadītāji, bet ne tik labi vīri un tēvi. Šie vīrieši ir uzvarētāji, un tie nenomierinās kamēr nesasniedz savus mērķus. Šiem vīriešiem vienmēr ir savs viedoklis, un viņi vienmēr ir galvenie ģimenē. Attiecības un laulība ar šādu vīrieti nesolās būt vieglas. Tomēr ja šāds vīrietis apprecas, tad tas ir uz visu mūžu. Mīlestība un ģimene priekš tiem ir atpūta. Viņi izdarīs visu savas ģimenes labklājībai, bet mājās tie būs maz. Šī tipa vīrieši ir ļoti prasīgi attiecībā uz sievietēm, un nereti tie cenšas pārveidot savas sievietes tā lai tās atbilstu tā iedomu ideālam. Šī tipa vīrieši nedrīkst pilnībā atdoties sievietes valdzinājumam, tas tos var pazudināt. Tāpēc attiecībā uz sievietēm šī tipa vīriešiem vienmēr vajadzētu saglabāt apdomību.

Vīrieši – bruņinieki
Šajā vīriešu tipā ir tie vīrieši kuri ir dzimuši Vērša, Gaiļa un Čūskas gadā. Šis vīriešu tips patstāvīgi svārstās starp pašiznīcību un paaugstinātu pašnovērtējumu. Šie vīrieši ir talantīgi, intelektuāli un apdāvināti. Bet ja tiem patstāvīgi blakus nebūs kāds kas tos vadīs un atbalstīs, tad tie vai nu slīdēs uz leju, vai kļūs par īstiem egoistiem. Šis vīriešu tips vienmēr no savas sievietes prasīs mīlestību, bet paši tie ar jūtām neizceļas. Ja tos mīl, tad tie spēj gāzt kalnus, un to iekšējais vājums var izzust ja tiem blakus būs saprotoša un aktīva sieviete. Jūtot savas sievietes mīlestību tie izdarīs visu tās dēļ, bet būs greizsirdīgi un prasīs absolūtu mīlestību.

Vīrieši – skaistuļi
Šim vīriešu tipam pieder vīrieši kas ir dzimuši Kazas, Kaķa un Cūkas gadā. Šie vīrieši atšķiras gan ar iekšēju, gan arī ar ārēju skaistumu. Viņi tiecas pēc harmonijas un skaistuma. Šie vīriešiem patīk novērot, skatīties un domāt. Viņi nav lieli runātāji, bet ir ļoti ziņkārīgi un intelektuāli attīstīti, tie ir arī lieliski sarunu biedri. Neskatoties uz savu novērotāja dabu, tie parasti stingri stāv uz kājām un zina ko vēlas. Šī tipa vīriešos sievietes parasti novērtē ne tikai to ārieni, bet arī to iekšējo pārliecību. Nereti šie vīrieši ir īsti sieviešu mīluļi. Lai kļūtu par šā tipa vīrieša vienīgo, jums tas būs jāapbur ar savu skaistumu, prātu un dzīves gudrību. Ja šī tipa vīrieši stabilizējas, tad no viņiem sanāk lieliski vīri un tēvi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one + 17 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.