7 likumi, kuri piepildīs jūsu vēlēšanos

7 likumi, kuri piepildīs jūsu vēlēšanos Mums katram ir kāda vēlēšanās, dažreiz pat ne viena vien.  Ja neziniet kā likt lai jūsu vēlēšanās piepildās, šis raksts ir priekš jums.

1. Vēlēšanās ir jāuzraksta
Tomēr to pateikt ir vieglāk nekā izdarīt. Lai cik jocīgi tas arī neliktos, bet pareizi uzrakstīt vēlēšanos ne vienmēr ir vienkārši. “Es vēlos savu māju” Kā jums šķiet, tā ir pareizi uzrakstīta vēlēšanās? Kā izrādās tad ne gluži. Lasiet nākamo likumu lai uzzinātu kā ir pareizi jāraksta vēlēšanās.

2. Norādītam vēlēšanās izpildīšanās laiku.
Bez norādīt laika vēlēšanās vienkārši nezin kad tai ir jāpiepildās. Tas nozīmē ka vēlēšanās bez precīzi norādītiem tās piepildīšanās laikiem ir bezjēdzīga. Tāpēc rakstiet piemēram: “2014 gada oktobrī es pērku iphone”. Pat ja jūs izrakstīsiet: “es pirkšu iphone” tas būs kļūdaini. Kāpēc tā? Lasiet nākamo likumu.

3. Pareiza vēlēšanās vienmēr rakstās tagadnes laikā.
Jeb citiem vārdiem tā vietā lai rakstītu: “Es braukšu ceļojumā uz Indiju”, jums ir jāraksta: “Es braucu ceļojumā uz Indiju”.

4. Aizliedzam sev izmantot dažādus noliegumus
Vēl viena bieži pielaista kļūda ir rakstīt piemēram: “Es negribu būt nabadzīgs”. Pirmais iemesls kāpēc tas ir nepareizi uzrakstīts ir tāds ka Visums neuztver pie vārdus “ne”, “nē” un citus noliedzošus priekšvārdus. Tāpēc sakot: “Es negribu būt nabadzīgs” Visums nedzird šo “ne” un sanāk: “Es gribu būt nabadzīgs”. Otrs iemesls ir tāds ka visbiežāk mēs pievelkam to par ko domājam. Sakot: “Es negribu būt nabadzīgs” mēs automātiski domājam par nabadzību. Bet sakot: “Es gribu būt bagāts” par bagātību.

5. Vairāk emociju un sīkumu.
Rakstot savu vēlēšanos svarīgi ir norādīt pēc iespējas vairāk sīkumus par to ko sapņojat. Ja jūs vēlaties piemēram mašīnu, norādiet par to pēc iespējas vairāk informācijas, nu piemēram tās ražotāju, motora tilpumu, motora veidu, ražošanas gadu un tā tālāk. Kā arī noteikti aprakstiet tās emocijas kuras jūs sajutīsiet kad iegūsiet kāroto.

6. Vēlēšanās nedrīkst kaitēt citiem cilvēkiem
Jeb kura uzrakstīta vēlēšanās ir jānobeidz ar sargājošu frāzi kura skan aptuveni šādi: “Lai šis, vai kas vēl lielāks harmoniski ienāk manā dzīvē, atnes prieku un laimi man, un visiem uz ko šī vēlēšanās attiecās”. Pievērsiet uzmanību formulējumam “vai kas vēl lielāks”, vēloties kaut ko konkrētu nevajag ierobežot Visumu tā iespējās jums palīdzēt. Iespējams ka Visums uzskata ka jūs esat pelnījis ne tikai ceļojumu uz Indiju, bet pat apceļot visu pasauli. Tātad visi seši likumi ir ievēroti un precīzi izpildīti. Jautājiet sev kas vēl būtu jādara? Lasiet pēdējo likumu.

7. Atlaidiet vēlēšanos un rīkojieties
Nevajag ļaut jūsu pasaulei griezties tikai ap šo vēlēšanos. Atlaidiet to, pat gandrīz aizmirstiet to, bet rīkojieties. Jūs esat uzrakstījis vēlēšanos, bet tas nenozīmē ka varat tagad neko nedarīt. Zem guļoša akmens pat ūdens netek. Visums var jums sūtīt fantastiskas iespējas, bet bez jūsu rīcības tās nekad netiks izmantotas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.