Kā izmazgāt pudeles ar šauru kakliņu

Kā izmazgāt pudeles ar šauru kakliņu
Reizēm mājās mēdz uzrasties šaurkaklainas pudeles ar sīrupu vai sulu un kuras gribētos arī turpmāk izmantot saimniecībā. Tomēr šādu pudeļu galvenā problēma ir to šaurais kakliņš, kurā grūti iedabūt pudeļu birsti un kuras tā īsti nemazgājas arī trauku mazgājamā mašīnā. Tieši šādos gadījumos noderēs šī pudeļu mazgāšanas metode.

Šī šaurkaklainu pudeļu tīrīšanas paņēmiena galvenais noslēpums ir visparastākie rīsi.
Vienkārši piepildi trešdaļu pudeles ar karstu ūdeni un tad pievieno tam nedaudz rīsu un pāris tējkarotes pārtikas sodas. Aizver pudeli ar korķi vai roku un sāc to enerģiski kratīt tik ilgi, kamēr pudele atgūst savu sākotnējo tīrību. Kad pudele ir tīra, izlej tās saturu un vēlreiz izskalo ar siltu ūdeni.
Rīsi palīdzēs noberzt pudeles sieniņas, bet soda likvidēs pudelē palikušās smaršas un dezinficēs pudeli.

Šis pudeļu tīrīšanas veids ir ekonomisks un neprasa daudz laika, tomēr arī šajā gadījumā ir jāņem vērā dažas nianses. Pirmām kārtām jau grūtības varētu sagādāt rīsu iedabūšana pudelē, bet to var viegli atrisināt, izmantojot kādu mazāku trekteri. Un otrkārt ir jāuzmanās ar pudeles satura izliešanu, jo rīsi var aizsprostot izlietnes noteku, bet arī šī problēma viegli novērst izlejot pudeles saturu caur caurduri ar sietiņu.
Protams, šo metodi var izmantot arī parastu pudeļu tīrīšanai, ja pa rokai nav pudeļu birstes vai gadījumos kad jātīra lielas pudeles, kuras ir grūti iztīrīt ar parastu pudeļu birsti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eighteen + sixteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.