Astoņas pazīmes, ka meitene tevi izmanto

Pazīmes, ka sieviete tevi izmanto
Tu noteikti būsi dzirdējis neskaitāmus stāstus par to cik viltīgas un savtīgas var būt sievietes. Par to ka zem sievietes labsirdības un izpalīdzības maskas var slēpties vēlme tevi izmantot, un tad pamest. Šie stāsti nav nekādas pasakas un tajos ir ne mazums patiesības. Šodien tu uzzināsi astoņas pazīmes, ka meitene tevi izmanto.

Tuvāk – tālāk
Tu esi uzaicinājis viņu iedzert kafiju, tad jūs nemanot pārejat uz vīnu un vēl pēc kāda laika jūs jau esat taksī, kurā tu viņu kaislīgi skūpsti. Tu pavadi viņu mājās un jau berzē rokas tuvās uzvaras priekšnojautās. Tomēr otrā dienā viņa ir auksta kā ledus un visi tavi mēģinājumi viņu noskūpstīt vai citādi tuvoties atduras kā pret sienu.
Pēc tam kad tu esi pieņēmis jauno realitāti, apvaldījis savu iekšējo kaisli un tava seja atkal ir kļuvusi akmens cieta, viņa pēkšņi izdomā paglaudīt tavu roku vai pieskaras tavam plecam. Un tā tas notiek atkal un atkal. Tad nu esi sveicināts “Tuvāk – tālāk” pasaulē! Nevajag sev melot un iedomāties, ka šādi viņa vienkārši grib tevi sev stiprāk piesaistīt, jo tā tas noteikti nav. Meitene vienkārši tevi “marinē” vai uz tevis izmēģina savas pavešanas prasmes.

Viņa ar sajūsmu stāsta par citiem puišiem
To gan nevajag jaukt ar stāstiem par viņas bijušo, kurš, protams, ir vislielākais nelietis, kas par saviem grēkiem ir pelnījis kā minmums nāvessodu. Cita lieta ir, ja viņa tevi ar iedvesmu stāsta par citiem vīriešiem un nemaz neslēpj savu sajūsmu. Tu jau, protams, vari cerēt kā tā viņa parāda, cik ļoti tev uzticas un ka tu viņai esi vistuvākais cilvēks. Tomēr patiesībā tu visticamāk jau sen esi kļuvis par viņas draudzenīti ar olām un neko vairāk tu no viņas nedabūsi. Viņas puiši mainīsies, bet tava sūtība būs klausīties viņas atklāsmēs par kārtējo kavalieri.

Viņa atceras par tevi tikai tad, kad viņai kaut ko vajag
Viņu vajag, lai tu viņu atved no darba vai varbūt viņai ir saplīsis telefons un tev tas ir jāsalabo(vai jāiedod nauda remontam). Kad viņa parādās tu zini, ka viņai kaut ko vajag un ka viss ko viņai vajag noteikti būs jāsagādā tev. Nevajag sevi mānīt ar domām, ka tu esi viņas visvajadzīgākais cilvēks. Tu esi tikai viņas rokas, mašīna vai maks. Un pat ja tu esi ar mieru būt viņas visvajadzīgākais loceklis, zini, ka tās būs attiecības bez saistībām, bet visi pārējie varianti būs tikai veltīga laika, naudas un enerģijas tērēšana.

Viņa nesteidzas ar seksu
Jūsu puķu – konfekšu periods ilgst jau trešo mēnesi, bet jūs vēl neesat tikuši tālāk par gandrīz nevainīgiem skūpstiem. Protams, pastāv iespēja, ka viņa vēl nav pilnībā, atguvusies pēc pēdējām attiecībām, īpaši ja tās ir beigušās pavisam nesen. Ja tu viņai neesi vajadzīgs kā vīrietis, iespējams, ka tu esi vajadzīgs kam citam un tas cits noteikti nav nopietnas un ilgstošas attiecības.
Tomēr tas vēl nav tas pats sliktākais variants. Daudz sliktāk ir kad sekss ir, bet tikai kā maksāšanas līdzeklis. Tu viņai dārgu dāvanu, bet viņa tev pretī seksu. Turklāt nākamo reizi tu vienkārši nesagaidīsi, no sākuma tev nāksies viņu kaut kur aizvest, jo ar labdarību viņa nenodarbojas.

Viņa par tevi smejas
Meitene ar labu humora izjūtu ir īsts dārgums(īpaši ja bez humora izjūtas viņai ir arī skaistas krūtis un tvirts dibens). Tomēr ja viņas zobgalības tiek mērķētas galvenokārt uz tevi, ir vērts sākt aizdomāties par viņas jūtām, jo visticamāk to vienkārši nav. Sievietes ir privātīpašnieciskas, un tās nemēdz smieties par kleitām, kas tām pieder. Tu gan, protams, neesi kleita, bet domāju, ka doma tev ir skaidra.

Jūs strīdaties, bet piedošanu lūdz tu
Jebkurā jūsu strīdā vainīgais vienmēr esi tu. Pat ja ir skaidrs, ka vainīgā ir viņa un viņa pati to saprot, tik un tā nākamajā dienā piedošanu lūgsi tu. Vienīgais šādas situācijas skaidrojums ir tāds, ka jūsu attiecības nav vienlīdzīgas un tu viņu mīli ievērojami vairāk nekā viņa tevi. Atceries, ka ar katru šādu strīdu tu viņas acīs krīti aizvien zemāk un zemāk, bet tas ne pie kā laba nevar novest.

Viņa nevēlās redzēt tavas problēmas
Tava mašīna ir cietusi sadursmē ar citu auto un tu viņai zvani, lai padalītos ar šo bēdīgo jaunumu, bet pretī dzirdi tikai pārmetumus par to ka nespēsi viņu atvest no darba. Pat ja tu salauzīsi kāju un nonāksi slimnīcā, uzmini kurš atnāks tevi apciemot? Pareizi – jebkurš, bet tikai ne viņa. Viņa pat pirmā neuzrakstīs tev “feisītī”. Un vai zini kāpēc? Tāpēc, ka viņa negrib tevi redzēt savā dzīvē. Viņai nav un nevar būt nekādu kādu kopēju plānu ar tevi, viņai ir tikai savi svarīgie un tavi pavisam nesvarīgie.

Viņa atgādina par sevi tikai tad, kad tu esi aizgājis.
Tu esi atradis sevi vairākos vai pat visos pieminētajos punktos un esi izlēmis no tās maitas aiziet. Tu jau esi atguvies, noskatījis jaunu meiteni, un esi gatavs jaunu attiecību veidošanai. Un tieši šajā brīdī kā akmens no skaidrām debesīm atnāk ziņa no viņas. Tajā tava bijusī sirdsdāma stāsta, cik viņai bez tevis ir slikti, iespējams pat dod mājienu par iespēju atrastie vienā gultā ar viņu vai, piemēram, par to, ka viņai ir apnicis dzīvot. Tu, protams, uzreiz skrien pie viņas un smagi atsities pret to pašu veco vienaldzības sienu. Un tas viss vienkārši tāpēc, ka viņai ir ērti sēdēt uz tā kakla, kuru rotā tava dumjā galva.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.