Septiņi ieteikumi, kā labāk izskatīties pases bildē

Septiņi ieteikumi, kā labāk izskatīties pases bildē
Fotografējoties pasei tu nevari palūgt, lai tevi bildē no tās puses, no kuras tu labāk izskaties, nevari izmantot nekādas “sejas skaistuma” funkcijas kamerā un, protams, nevari savas bildes apstrādāt ar “Photoshop”. Fotografējoties pasei, cilvēks ir tāds kāds ir vai precīzāk – tāds kāds dotajā brīdī sanāk. Tomēr arī šajā gadījumā pastāv vismaz dažas viltības, kas ļaus tev tavā jaunajā pasē izskatīties vismaz nedaudz labāk.
Šie ieteikumi noderēs ne tikai pases bildei, bet arī vadītāja apliecībai un citu dokumentu bildēm.

Domā par kaut ko patīkamu
Fotografēšanās brīdī tu nevari ietekmēt ne rakursu, ne apgaismojumu un tā vien liekas, ka nekas šajā brīdī nav atkarīgs no tevis. Tomēr ir kāda lieta, ko tu vari darīt un proti, padomāt par kaut ko patīkamu. Atceries pēdējo randiņu, kādu negaidītu un patīkamu komplimentu vai par ko citu, kas parasti liek tev smaidīt. Patīkamās atmiņas liks tavām acīm iemirdzēties, bet lūpās parādīsies pavisam viegls un tikko jaušams smaids.

Trenējies
Pamēģini jau laicīgi mājās pie spoguļa izmēģināt labāko veidu kā turēt galvu, atrast piemērotāko sejas izteiksmi un skatienu. Tu gan diez vai varēsi šo izteiksmi pilnībā atkārtot fotografēšanās brīdī, tomēr tā tu vismaz neizskatīsies apjukusi un izbijusies.

Sagatavojies
Fotografēšanās brīdī tev ir jābūt labā garastāvoklī un jājūtas ērti. Dodoties pēc pases sakārto matus, atbilstoši saģērbies un raugies, lai nekas nebojā tavu garastāvokli. Vienalga, vai tās ir neērtas kurpes vai traips uz kleitas. Fotografēšanās brīdī tev ir labi jāizskatās un jābūt labā garastāvoklī.

Atbrīvojies
Pārakmeņojusies seja un plaši atvērtas acis – lūk klasisks pases bildes variants. Lai to nepieļautu, atbrīvojies pati un atbrīvo savus muskuļus. Nolaid plecus un atvirzi tos uz aizmuguri. Centies neievilkt galvu plecos, jo tas var radīt dubultzodu, kas var likt sejai izskatīties resnākai.

Labi izgulies
Lai ap tavām acīm nebūtu tumšu loku, bet pašas acis sarkanas, pacenties kārtīgi izgulēties vismaz dažas dienas pirms paredzētās fotografēšanās. Laba atpūta arī uzlabos tavas sejas ādas krāsu, un tu izskatīsies labāk.

Kosmētika
Dodoties fotografēties, daudzas sievietes vēlēsies uzlabot savu ārieni ar kosmētikas palīdzību. Tomēr ar kosmētiku nevajadzētu pārspīlēt un vispareizāk būtu izvēlēties ierasto ikdienas kosmētiku. Ja parasti kosmētiku nelieto, nav vajadzības to darīt arī šoreiz. Ja vēlies izvairīties no ādas spīduma, uzklāj uz sejas nedaudz attaukojoša pūdera. Pieņemami ir izmantot kosmētiku arī lai nomaskētu tumšos lokus ap acīm.

Mēģini vēlreiz
Tev nav jāpiekrīt izmantot bildi, ja tev tā nepatīk. Visticamāk tevi fotografējušais darbinieks pats piedāvās tev novērtēt bildi un nofotografēties vēlreiz, ja tev nepatiks tikko uztaisītā.

One thought on “Septiņi ieteikumi, kā labāk izskatīties pases bildē

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

13 + 10 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.