Labākie Ķīnas interneta veikali ar bezmaksas piegādi

Labākie Ķīnas interneta veikali ar bezmaksas piegādi
Zemas cenas, milzīga izvēle un bezmaksas piegāde – lūk galvenie iemesli kāpēc mēs mīlam Ķīnas interneta veikalus. Šis sarakstiņš noderēs visiem tiem, kuri vēlas atrast kādu konkrētu preci par viszemāko cenu un tiem, kas vēl nekad nav iepirkušies Ķīnas interneta veikalos.

Patiesībā ir ļoti daudz Ķīnas interneta veikalu un šeit būs pieminēti tikai paši populārākie.
Iesākumā trīs uzticamākie un labākie Ķīnas interneta veikali ar bezmaksas piegādi. Ja vēlies pēc iespējas mazāk negaidītu pārsteigumu, būs labāk ja izvēlēsies tieši kādu no šiem trim veikaliem.

AliExpress
Domāju, ka mēs visi zinām vai vismaz esam dzirdējuši par AliExpress. Jāsaka, ka šī tiešām ir lieliska vieta, kurā var nopirkt gandrīz jebko. Aliexpress ir kā liels tirgus, kurā savā starpā konkurē tūkstošiem pārdevēju, kas cenšas piedāvāt visizdevīgāko cenu. Visbiežāk AliExpress tiek pirkts apģērbs, aksesuāri, bižutērija un, protams, arī dažāda elektronika. AliExpress droši var salīdzināt ar eBay, tomēr Aliexpress būs izdevīgāks, ja jāpērk kāda Ķīnas izcelsmes prece. Ļoti daudzām precēm ir pieejama bezmaksas piegāde, bet par citu preču piegādi vajadzēs piemaksāt. Viens no nedaudzajiem AliExpress mīnusiem ir tāds, ka tajā nevar maksāt ar PayPal, tomēr to kompensē pircēju aizsardzības mehānisms.

Gearbest
Gearbest ir salīdzinoši jauns, bet jau ļoti populārs Ķīnas interneta veikals. Plašs dažādu preču klāsts, kas gan atpaliek no AliExpress piedāvājuma. Veikals ir ļoti populārs un šī iemesla dēļ par precēm bieži ir daudz atsauksmju. Daudzām precēm piegāde ir bez maksas, bet par dažu preču piegādi būs nedaudz jāpiemaksā. Var maksāt ar karti, PayPal un citām interneta naudām. Mans otrs mīļākais Ķīnas interneta veikals pēc AliExpress.

Banggood
Sens un samērā populārs veikals ar universālu piedāvājumu un vairāk nekā 200 tūkstošiem dažādu preču. Nopērkams ir viss sākot no bižutērijas un beidzot ar elektroniku. Reizēm var atrast tīri interesantas lietas. Lielākajai daļai preču bezmaksas piegāde. Var maksāt ar karti, PayPal un citiem interneta norēķinu veidiem.

Citi Ķīnas interneta veikali ar bezmaksas piegādi.

TomTop
Viens no vecākajiem Ķīnas veikaliem ar ievērojamu izvēli un bezmaksas piegādi. Var maksāt ar karti, PayPal un citos veidos.

DealExtreme
Salīdzinoši vecs veikals, kurš bija krietni populārāks pirms AliExpress parādīšanās. Var maksāt ar PayPal.

FocalPrice
Kārtējais Ķīnas veikals ar plašu izvēli un starptautisku bezmaksas piegādi. Var maksāt ar PayPal.

LightInTheBox
Šajā veikalā par piegādi gan ir jāmaksā, tomēr visai bieži šeit sanāk lētāk pat, neskatoties uz maksu par piegādi. Var maksāt ar kartēm, PayPal un citos veidos.

Ja mīli iepirkties Aliexpress un tu lieto Facebook, sāc sekot mūsu Facebook grupai Aliexpress Zelts. Grupā tu vari dalīties ar saviem Aliexpress atradumiem un novērtēt citu cilvēku atrastās preces. Mīļi aicināti visi interesenti!

One thought on “Labākie Ķīnas interneta veikali ar bezmaksas piegādi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

13 − 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.