Četras pazīmes, ka tu savai meitenei esi vajadzīgs tikai uz ziemu

Četras pazīmes, ka tu savai meitenei esi vajadzīgs tikai uz ziemu
Tu esi iepazinies ar meiteni, viņa ir jauka un tomēr kaut kas tev neliek mieru? Nu ko, pastāv iespēja, ka tu viņai esi vajadzīgs tikai uz ziemas periodu, pēc kura viņa no tevis atbrīvosies, kā no aizstāvējušās Ziemassvētku eglītes.

Un lūk, arī dažas šādu attiecību pazīmes!

1. Viņa ir pārāk aktīva
Tev noteikti nav jāsūdzas par sieviešu uzmanības trūkumu, ja tu esi mežonīgi pievilcīgs, neparasti asprātīgs vai vismaz bagāts. Tomēr ja tu esi normāls vīrietis, kurš ne ar ko īpaši neizceļas, pārāk lielai sievietes aktivitātei tevī kā minimums būtu jāraisa aizdomas. Parasti sievietes pat sarakstoties nesteidzas uzreiz atbildēt tiem, kuri tām patiešām patīk. Savukārt ar tiem vīriešiem, kas to acīs zvaigznes no debesīm nenes, tās var atļauties būt uzbāzīgas. Tāpēc ja sieviete pati pie tevis pienāk, smejas par taviem desmit gadus vecajiem jokiem un pati dod tev savu numuru – zini, ka tev ir vērts būt uzmanīgam.

2. Jūs vienmēr tiekaties pie viņas
Kad sievietei patīk vīrietis, tā izmantos katru mazāko iespēju, lai tiktu tā miteklī un piekrautu tā vannas istabu ar saviem krāmiem. Šādā veidā sievietes jau gadiem ilgi iezīmē savu teritoriju un liek citām saprast, ka šis vīrietis jau ir atradis savu laimi. Kamēr ar vīrieti vienai sezonai vis ir pavisam savādāk. Tā kā ja tava meitene veiksmīgi izvairās no visiem piedāvājumiem pavadīt laiku pie tevis, tev atkal vajadzētu būt uzmanīgam.

3. Viņa izvairās no taviem draugiem
Iepazīšanās ar viens otra draugiem ir svarīgs attiecību attīstības posms. Tā meitene, kas vēlēsies ar tevi nodzīvot līdz jūsu mazbērniem, noteikti vēlēsies iepazīties arī ar taviem draugiem, jo šādi viņa kļūs vēl tuvāka tev. Savukārt ja šī sieviete no šādas pazīšanās cenšas ar visiem spēkiem izvairīties, zini, ka visticamāk viņu neinteresē ne tavi draugi, ne arī tu.

4. Nekādu sarunu par nākotni
Tu mīlas pilnām acīm skaties uz viņu un saki: “Zini, Parīze pavasarī ir burvīga”, bet viņas acis ir vienaldzīgi tukšas un pat nemirkšķina? Tā ir ļoti slikta zīme. Sarunas par kopīgiem plāniem ir tas cements, kas nostiprina jūsu topošās attiecības un ja viņa atsakās no šādas stiprināšanas un neveido ar tevi kopīgus nākotnes plānus, tas tiešām nav uz labu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

17 + 16 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.